bmwsan blogbejegyzései

[ Új blogbejegyzés ]

  • Galaxy S4 után mi legyen ?

    Sziasztok!

    Elnézést elöre is a duplaékezetees betükért, de német billentyüzetröl írok és még nem jöttem rá , hogy miként lehet ilyeneket írni ( ha valaki tud ebben is szívesen fogadom a segítséget :) )

    Jelenleg egy S4-et nyúzok jó ideje, meg is vagyok elégedve vele, nincs semmi baja, nincs is nagyon szükségem jobb telefonra, de már szeretnék valami újat venni (elötte volt már HTC ONE X, LG OPTIMUS G, HTC ONE stb. ).
    Jelenleg a Note 4 és a 6-os alma között vacilálok, az S5 számomra lényeges elöre lépést nem hozott, az Xperia Z-k pedig két havonta jönnek, meg nálam valahogy úgy elcsúszott a dolog, pedig jól néznek ki nagyon.

    A HTC helyzete elég ingatag illetve ez az Ulrapixel és az új Sense annyira nem jön be. Kínai telefonok kizárva mivel a magenta színü szolgáltatótól venném. A céges telefonomon (Lumia 830) WP fut, de nem az én világom, telefonálni emailezni jó, de saját telefonként nem tudnám elképzelni. G3 nem váltotta be a hozzáfüzött elvárásaimat sajnos.

    Talán a Note 4 jobban tetszik, de az i6 is be jön.
    Szóval marad a kérdés Note 4, i6 vagy várjak még, mert S4-re úgyis jön még az 5.0?
    Esetleg valamilyen más ötlet? :)

    Köszönöm, hogy végig olvastad! :R
    Még egyszer elnézést a helyesírasi hibákért.

    Blogbejegyzés 9 éve 20

  • Új számítógép

    Sziasztok!

    Ez lenne az első "írásom" amit inkább csak úgy magamnak írok, de szívesen fogadok minden kritikát és segítséget. Az elkövetkezendő félévre két nagyobb beruházást terveznék. Az egyik egy új telefon, a másik pedig mint a címből is kiderül egy új számítógép. Ez utóbbit előbb venném mivel a telefon az annyira nem lényeges , a mostanival is jól megvagyok (Nokia 5800XM).
    A gépvásárlást április végére tervezem remélem addigra kijön az AMD Bulldozere és az AM3+ és lesz egy kis verseny az Intellel.
    A jelenlegi konfigom fölött igencsak eljárt már az idő, illetve nem egy igazi erőmű. Így ez menne öcsémnek MSNezni, Faceboookozni, letölteni meg néha egy-két játékra használná, neki ezen feladatokhoz bőven elég lesz.

    Mindenképpen egy úgynevezett "gamer" gépet szeretnék, de azért nem olyat hogyha bekapcsolom akkor be kelljen indítani Pakson még egy reaktort. Mivel már egy ideje játszom a Call of Duty 4-el (3év + egy hónap :) ) így ez lenne a gép fő profilja néha egy kis CAD is ...

    Jelenlegi a konfig így néz ki nagy vonalakban:

    Folytatás...

    Blogbejegyzés 13 éve 0