DeadMeat blogbejegyzései

[ Új blogbejegyzés ]

  • Kicsiny kutya keresi gazdáját

    Kirakták őt,ideiglenesen befogadtuk.Állatorvos megvizsgálta,féreghajtóval,bolhairtóval kezelte.Ezen élősködök kivételével egészséges kisfiú.
    Keresem leendő gazdáját.Sajnos én csak ideiglenesen tudom őt befogadni,van már kettő állatka rajta kívűl.Vele együtt sürün lennénk.
    Barátságos,eleven kis bitang.Az orvos szerint közép méret,felnőve 20kg környéke lesz.

    [link]
    [link]

    Vác környékén tudom szállítani.Segítsetek gazdit találni!

    Blogbejegyzés 12 éve 10

  • Fila táska

    Tudjátok a tescos akciós táska.A homár tasi féle van nekem is.Édesanyától szeretettel névnapomra.A pontokat én adtam,egyből 4 füzetre valót.Vett belőle magának is egy női tatyót,nekem a homártasit,meg valami bőröndöt.Örülünk mindketten.
    Ezt szégyellnem kellene?Mert van néhány jóindulatú honfitárs,akik a neten ezerrel fikázzák.Megmondom őszintén nem értem miért.Fáj nekik hogy "olcsón" lehet hozzájutni?Vagy hogy sok embernek ilyen van?Esetleg hogy a Tesco árulja?Vagy mi a baj vele valaki magyarázza már el nekem.
    Csak egy használati tárgy,ami a funkciójának tökéletesen eleget tesz.Nem is nagyon csúnya,nem túl nagy,nem túl kicsi.Pont jó.A márkája sem nagyon érdekel.Használom is bőszen.Kicsit talán zavar,hogy másnak is van,nagyon sok embernek van,de szerintem nem ciki.Örülök,ha örülnek a táskájuknak.

    Akinek meg nem tetszik.... nem írom le mit vegyen a szájába :P

    Blogbejegyzés 13 éve 103

  • Baleset.....

    Ma megtortent velem az,amit az ellensegemnek nem kivannek sohasem.
    Sajnalatos modon elutottem ket talan 10-11 eves kislanyt.Illetve ok engem,de nekik lett bajuk.A tortenet egy szuk utcaban zajlott baratosnomek lakasa fele menet.En nemtudom,honnan kerultek elo,de nem lattam oket elotte,mivel takarasban voltak.Persze a szuk utca mindket oldalan parkolo autok hada,azon az oldalon ahonnan jottek parhuzamosan a masikon merolegesen az utra.Nagy doboz (aruszallito,kisbusz) es egy kis sarga valami kozul rohantak ki.
    Az egesz egy pillanat alatt tortent,nem lattam semmit,pedig nem mentem gyorsan kb 20-30Km/h.Aztan jobb oldalrol egy nagy csattanas,aztan ektelen sikitozas.
    Szegenyek.Mindkettejuknek a laba tort,egyikuk a fejet is beverte.
    Termeszetesen azonnal ~3 meteren belul megalltam,szalltam ki megnezni mitortent.Aztan hivtam a mentoket.
    Na persze rajtam kivul egy szembejovo autos kollegina allt csak meg segiteni,es meg legalabb 4 ember.A maradek cca 100 csak nezelodott es mutogatott...

    Szegenykek.Sajnaltam oket nagyon ott is es most is,meg mindig azon agyalok hogyan tudtam volna elkerulni oket.Nemsokra jutottam.
    Szerintem holnap folmegyek hozzajuk a korhazba viszek nekik macit vagy valamit.Remelem nagy bajuk nem tortent.

    Folytatás...

    Blogbejegyzés 17 éve 42