F.B.I. blogbejegyzései

[ Új blogbejegyzés ]

  • Hyperx Cloud Stinger Core - Műanyag glória?

    Újra fejhallgatót kellett szerezni, mert a gyerek hosszabb távon, nem bírta a fejeseket (ezért egy ideig fülhallgatók voltak, de nem tudtak olyan térélményt.). Mivel nem audiofil eszközt kerestem és nem is voltak ilyen igények, ezért esett a választás, erre a relatív olcsó és könnyű mikrofonos fülesre. Volt már tapasztalat a Hyperx füleseivel (Stinger, Cloud I), amikkel semmi probléma nem volt de a gyermek fej, nehéznek találta.

    Az áldozat.

    A fejhallgató, nagyon egyszerű de igényes csomagolásban érkezett, fényezett kartondoboz érzés, már a dobozban is lehetett érezni, hogy tényleg könnyű darabról van szó. Na de nézzük, hogy ez mennyire befolyásolja a minőséget.

    Mivel kellett viszonyítási alap, a hangminőség ellenőrzéséhez, ezért a szintén olcsó, de már nem kapható Astro A10-et vetettem be.

    Tesók!?

    Folytatás...

    Blogbejegyzés 5 éve 3

  • Köszönöm MS!

    Ma 9 HÉT várakozás után, megjött az X360-am, a prágai szervízből. Igaz, hogy sok fenyegetőzés...

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Cikk 17 éve 15

  • Xbox 360 szervizelése

    Mivel már 1 éve vagyok tulajdonosa egy ilyen kis masinának, van róla véleményem és szereztem...

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Cikk 17 éve 23

  • Fejlesztés, avagy az online játék mizéria.

    Az igazat megvallva megszállott játékos vagyok. Ezen az sem tud változtatni, hogy most töltöm lassan a 3X-et, továbbá egy csodálatos 2 éves kisfiú apukája illetve egy gyönyörű nő férje lettem.
    Az életem pereg, a napok telnek, a szokásos mederben csordogál minden és természetesen mindig gémezek. Csak így magyarul: gémezés.

    Fenti szó kb. az Amigás korszakban nyert értelmet nálam. Feri barátomnál órákig tudtunk ökörködni egy kis street figtherrel, 1 perc játék, 5 perc lemezről töltögetés. Meg volt a varázsa.

    Teltek az évek majd megvételre került egy PS1-es konzol nagyapám útján. Nagy volt az öröm. Az enyém volt, a sajátom. Szerintem ekkor ''kattantam'' meg. A játékőrület elvitte cseppnyi eszem maradékát de óriási élményt is nyújtott. Barátok lettünk. Ő meg én. Jöttek a testi-lelki jó barátok is nyúztuk éjjel-nappal.

    Majd beköszöntött a munkás-korszak. Ekkor jött ám a jó világ. Munkám minden gyümölcsét konzolozásba fektettem:SEGA Dreamcast,PS2,XBOX. Lövésem nem volt még a számítástechnikáról: a hardverekről, a szoftverekről, telepítésről, BIOS-ról, ONLINE játékról. Mivel szüleim nem igényelték a technikai fejlődést - az első mikrónkat is én vettem -ezért vajmi keveset tudtam a PC-ről ( bavallom most sem állok a helyzet magaslatán ).

    Folytatás...

    Blogbejegyzés 17 éve 5