ImI87 blogbejegyzései

[ Új blogbejegyzés ]

  • Core i7 tuning útmutató UPDATED

    Hogyan tuningoljuk az X58 + Core i7 rendszerünket, normál 24/7-es használatra - kezdve az alapoktól

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Cikk 15 éve 125

  • Egy lefoglalt számítógép érdekes története

    Hello mindenki!

    Még sosem írtam blogot a neten, és most először vállalkozom logout-os cikk írására. Úgy gondolom, hogy elég érdekes sztori lesz ez, és megéri írni egy cikket róla......

    A történet 2008. február elején kezdődik. A 2007-es gépfejlesztési project két hete fejeződött be, mivel a ”nagy 8800GT válság” miatt csak február elején sikerült megvenni a VGA-t. A gépem teljesen kész lett, sikerült eredményesen feltuningolni mindent, és hogy egy klasszikust idézzek: ”öröm és boldogság” uralkodot rajtam.

    Február 20-e van, délután. Épp most fejeztem be a gép szerelgetését, mivel még be kellett tennem pár kiegészítő dolgot, ventiket, neont, stb…… Elrendeztem a kábeleket, beállítottam a ventiket optimális fordulatra, majd elégedetten tettem fel a ház oldallapját, és végül sietve meghúztam a csavarokat. Ezután gyorsan elpakoltam a kellékeket, szerszámokat, és végre következett a várva várt játék. A COD4 már fel volt telepítve, szóval indítás, gafika beállítás, és play. Egész este játszottam, nagyon élvezem, állati jó lett ez a játék. 2-kor már nagyon elálmosodtam, úgyhogy gép kikapcs, még egy utolsó cigi, és alvás. Másnap délben keltem, és ebéd után újra játék. Sietnem kell, mert este 7től már meló van, és addig be kéne fejezni, mert egy hétig megint nem lesz időm gépezni. (Éjszakai recepciós vagyok egy kisebb hotelben, és olyan a munkarend, hogy 7 nap meló, 7 nap szünet.

    Folytatás...

    Blogbejegyzés 16 éve 153