Juliuska blogbejegyzései

[ Új blogbejegyzés ]

  • Defyn használt ROM-ok tapasztalatai (frissítve: 2011.09.26.)

    2011. 05. 11-én 20:00-kor zárás előtt pár perccel, az Euro Parkban vehettem kezembe életem első androidos telóját… nem kis örömmel, bár már 2010 októberében (mikor megláttam egy angolul íródott cikket erről a sokat tűrő okos kütyüről, már akkor) eldöntöttem: enyém lesz egyszer…
    Mivel full zöld voltam android-területen, elkezdtem hát ismerkedni a potenciális ellenfelekkel (bada, blackberry, winmo, stb.) de amint fogalmam lett a különböző területeken használt op.rendszerekről, szépen ráébredtem: egyéniségemhez, vérmérsékletemhez, egyedi elgondolásaimhoz, újító szellemiségemhez leginkább az android az, ami passzolni látszott. Az a csekélység, hogy fingom sem volt, eszik-e, vagy isszák ezt az op.rendszert, egyáltalán nem zavart, mert kábé ekkorra találtam rá a Mobilarénán (a Rusi által megírt szuper cikk-re) aminek köszönhetően magába szippantott az android. A defy fórumokban (ebben és a Mélyvíz-ben) felhalmozott szakmai blablát (rootolás, flashelés, custom-ROM, Custom Recovery, nandroid backup, stb.) olvasgatva simán kettéállt a fülem a tőlem jóval jártasabb Fórumtársak postjaitól.

    Folytatás...

    Blogbejegyzés 13 éve 15

  • Defy az életrevaló okosmobil

    Motoros vagyok. (Akit érdekel annak itt van pár kép a Motoromról.)
    Elsősorban Motoros vagyok, mert imádom azt a mérhetetlen szabadságot, a szelet, a suhanó tájakat, a csendes, hangulatos kis falusi betérőket, a meghitt tábortüzeket, az önzetlen, vidám embereket, a remek sztorijaikat, egyáltalán imádom mindazt, amit ez az életforma jelent. De persze megszoktam már, hogy – mint mindennek az Életben – ennek is vannak árnyoldalai – olykor-olykor kocsiba is kényszerülök… :B és persze megszoktam már, hogy az a mocsok Murphy mindig a húzós helyzetekben röhög a képembe no + a markába.

    Megtanultam elfogadni a tényt, hogy az ilyen necces szitukban nem az számit, mi van nálad, milyen „életmentő” cuccok lapulnak a zsebedben bevetésre várva, hanem csupán az, hogyan is találod fel magad, mert bizony akcióban, tutira semmi sem úgy fog alakulni, ahogyan azt szeretné, vagy várná az ember fia.
    Számos ilyen esetben emlegettem már ennek-annak a felmenőit, filózgattam ráérő időmben azon, h a kedves feltalálók/gyártók/forgalmazók/közönségkábító PR-esek, vajon melyik rendszertani csoportba is tartozhatnak, amikor életünket keserítik haszontalan (de a reklámokban nélkülözhetetlennek tűnő) portékáikkal.
    Miért mondom mindezt…?

    Folytatás...

    Blogbejegyzés 13 éve 0