Klemens blogbejegyzései

[ Új blogbejegyzés ]

  • Jó filmet keresek!

    Keresek valami jó filmet most délutánra. Én nagyon nem vagyok benne a filmek világában, ezért fordulok most hozzátok. :D
    Lehet vígjáték is, de most valami lövöldözősaprítóskatonásölős film kellene. Hasonló, mint a Ryan közlegény megmentése.

    Ötleteket kérek szépen! :R

    Blogbejegyzés 12 éve 45

  • Trollfészláncs!

    Hatalmas játék! :D :D


    Katt a képre!

    Blogbejegyzés 13 éve 6

  • Games for Asus Eee PC 1201HA!

    Sziasztok!
    Lenne a címben említett netbookom.

    - Intel Atom Z520 1,33Ghz, 512kb L2
    - 2Gb Ram
    - Intel GMA500
    - Win XP

    Na, kis segítség kellene nekem. Játékokat keresek amik ezen a gépen szépen futtathatóak.
    Eddig próbáltam, de sikertelenül:
    - Emergency 3,4 el sem indult
    - Vice City szaggatott
    - Max Payne játszhatóan fut

    Ötleteket szeretnék, hogy miket lehetne megpróbálni, de persze a Super Mario és társai ajánlásokat kíméljetek.
    Előre is köszönöm a segítségeket!

    Blogbejegyzés 13 éve 45

  • Büszkélkedő állatgyilkos

    2010-07-01 04:10:00

    MOHÁCS — Embere válogatja, ki mire büszke. F. Zoltánnak (22) attól dagad a melle, hogy védtelen négylábúakat tehetett el láb alól.

    A fiatal férfi egy közösségi portálon tette közzé fotóit, amelyek között felvágott hasú vaddisznó, őzfej és két apró testű, vérbe fagyott kutya is volt. Minderre egy olvasónk hívta fel a figyelmünket, de mint kiderült, az esetről már az állatvédők is értesültek. Akárcsak ők, mi is írtunk Zoltánnak, aki válasz helyett törölte magát a közösségi oldalról.

    Információnk szerint a férfi vadászik, így megteheti, hogy következmény nélkül keresi célkeresztjével a kóbor állatokat. Meghökkentő adat: 2009-ben 30 ezer négylábút lőttek ki vadászok.

    – Semmi sem tiltja, hogy a vadászok kiiktassák az erdőben csatangoló kóbor állatokat. Ez részben érthető, ám az már elgondolkodtató, hogy valaki henceg meggyilkolt kutyákkal. Szinte lehetetlen az ilyen emberek után nyúlni, hisz amit tett, nem ütközik törvénybe. Egyszerűen embertelen – vélekedett Szilágyi István, a Fehérkereszt Állatvédő Liga munkatársa.

    Folytatás...

    Blogbejegyzés 14 éve 44

  • 1000. nap.

    Ma töltöttem az 1000. napomat a PH!-n.
    Nem olyan régen lettem őstag is, ráadásul egy az egyik topic 16000. hsz-ével.
    Szép, kerek számok. :)
    Eddig még nem volt kitiltásom, ne morogtak rám, persze összeakadtam már szép emberekkel. Szép 1000 PH!-s napot zárhatok magam mögött, de még ennél is több áll remélem előttem.
    Sok mindenen keresztülmentem, sok mindenkivel összefutottam.
    Akik normálisan álltak és állnak hozzám és segítőkészem, nekik nagyon szépen köszönöm!
    Most következzék 1 perces néma csönd... majd minden megy tovább úgy, ahogy eddig.

    Qru kollégának is gratulálok, Ő ma töltötte az 1600. napját. :)
    Prohardver!, egyszerűen szeretem... :R

    Blogbejegyzés 14 éve 27

  • Nyugodj békében...

    Nyugodj békében...

    2008. november 19. reggelére elütve találtuk meg a kutyánkat az út szélén.
    Nagyon szerettük és értelmetlenül kellett elpusztulnia, mert szándékosan ütötték el és 80%-ban biztosak vagyunk abban, hogy ki volt, de igazából nem tudunk mit tenni.


    Nyugodj békében...

    Blogbejegyzés 15 éve 0

  • Baleset...

    A mai nap folyamán, 14:00 és 15:00 között édesanyám balesetett szenvedett.
    Mielőtt bárki nagyon rosszra gondolna, senkinek nem lett semmi baja. Jászberénybe tartott édesanyám munkából jövet és egy hosszú egyenes szakaszon ment, amikor a egy földútról egy Peugeot 206 kikanyarodott elé. Édesanyám azt hitte, hogy a főúton akar menni a Peugeot így lefékezett és az autót az út széle felé irányította. Ezzel még nem lett volna baj, de a Peugeot az nem a főúton akart továbbhaladni, hanem lenyakarodott a legközelebbi földútra, így a mi autónk (Ford Fusion) az telibekapta a bal hátulját (szemből nézve), így a Peugeot, mintha kézifékezett volna, megpördült és félig belecsúszott a fűbe.
    Sajnos balra nem lehetett "rántani" a kormányt a szembejövő sávba, mert ott meg egy IFA jött szemből.

    Az eset felvázolva:[link]

    A mi autónknak az egész eleje összetört (első lökháríró, lökhárítő mögött ütközővas, motorháztető, egyik lámpa, hűtő, mely szerencsére csak összenyomódott, de nem folyt el belőle a víz, de így is cserélni kell). A másik autónak meg eltört a hátsó lámapa búra meg kicsit megkarcolódott a hátsó sárvédő.

    Folytatás...

    Blogbejegyzés 16 éve 33

  • 4 dolog, amit nem szeretek itt a PH-n!

    Üdvözletem mindenkinek, aki olvassa eme írást. Mivel még ez az első, így nem biztos, hogy eget verően jól fog sikerülni, lehet, hogy irtó gányul. :F
    A cím mindent elárul szerintem...

    Mostanában egyre többet látok egy bizonyos jelenséget itt a PH-n. Lehet, hogy eddig csak nem tűnt fel vagy én nem tudom, de mára már irtóra zavar.
    Egyre több embert látok ékezetek nélkül írni.
    Szvsz nem nagy megerőltetés az, hogy valaki egy a betű helyett á betűt írjon, vagy e helyett é betűt. Ráadásul előfordult már olyan is, amikor eléggé más értelem jött ki ékezetek nélküli szövegből.
    Jó, persze van olyan akinek esetleg nem magyar kiosztású billentyűzete van és így nincs ékezet rajta vagy ilyen, annál meg lehet érteni, bár... ez sem teljesen mentség. :D
    Az is tény, hogy valaki a "munkahelyi ártalom" miatt ír ékezet nélkül, vagyis a melóhelyen a napi 8 órában átszokik egy másik, teljesen más kiosztásra, aztán amikor hazamegy, akkor meg a "hagyományos" kiosztáson nehézkes a gyors írás.
    Azért akárki akármit mondd, én nem tudok vele mit csinálni, de baromira zavar. Van olyan hsz. amit szépen el tudok olvasni, de van olyan, hogy elolvasom és jön magamban a kérdés: "MI VAN?!". Aztán újraolvas. Én megértem, hogy van aki ezért meg van aki azért ír így, de számomra nagyon zavaró. :W

    Folytatás...

    Blogbejegyzés 16 éve 103