letepem blogbejegyzései

[ Új blogbejegyzés ]

  • "...a remény, amit a Jedi-lovagok jelentettek.."

    A kritika maga

    Van benne igazság, bár nem mindennel értek egyet!A lényeg a következő:

    "... az eredeti trilógiában milyen hangsúlyos volt a remény, amit a Jedi-lovagok jelentettek, illetve az ezekbe vetett hit. Az Ébredő Erőben a hősök gyakorlatilag gond nélkül sikerrel járnak (épp ezért a vagánykodás sem vagánykodásként hat, hanem sokkal kínosabban), meghalni csupán az hal meg, aki valami torz Obi-Wan-féle önfeláldozást lép meg."

    Blogbejegyzés 8 éve 13

  • Commodore 64

    Sziasztok!

    Hozzájutottam egy nem használt példányhoz :)

    Blogbejegyzés 9 éve 21

  • Villamosmérnök gyakornoki állás, hogyan?

    Sziasztok! Segítségeteket kérném ezen ügyben:) :

    Bme-re járok már több mint 2 éve és sajnos leépítések voltak a cégnél, ahol dolgoztam pincérként. Így jutottam el arra az elhatározásra, hogy elszegődöm inasnak, mert már a "szakmámban" szeretnék dolgozni. Dolgoznom mindenképpen kell, ez tűnik a legracionálisabb választásnak és sokat segíthet a majdani végleges elhelyezkedésem során is.
    Nyelvizsgám angolból megvan (németre még nem igazán volt időm sajnos), sőt használtam is nap, mint nap, emellett dolgoztam kint Angolhonban is 3 hónapot. Az esetleges csúszás nem zavarna, pl. 9 félév alatt végzem el az egyetemet, eddig nincs igazán csúszásom így ez már beleférhet:).
    Szóval a szakavatott kollégák segítségét szeretném kérni, hogy merre induljak el. Én pofátlanúl mindenhova elküldeném az önéletrajzom mot levéllel, ahol megjelölném gyakornokként szeretnék jelentkezni. Ez jó irány? Nem utolsó sorban Budapesten.

    Köszönet,
    Miki

    Blogbejegyzés 9 éve 11

  • Tengda t94-re várva!

    Hamarosan postára küldik Pandawill-ről rendelt 4 magos Tengda t94 okostelefonomat (ha egyszer már enyém lesz?!).

    Részletesebb cikk az első napokban:)
    Alig várom! :C :C :C

    Blogbejegyzés 11 éve 0