maross blogbejegyzései

[ Új blogbejegyzés ]

  • Batman Arkham Knight

    Akit erdekel egy egy kis gondolkodasert cserebe, tudjahol :).

    Blogbejegyzés 9 éve 1

  • Forditott folyamatos Remzo-kód

    Mai rejtveny egy forditott, folyamatos Remzo-kod. A megoldas egy 17 karakteres steam kod (*****-*****-*****), ami egyben aktivalja is a jatekot. A nyertes megkapja pluszba a jatek masik reszet is, illetve igeny szerint egy insurgency humble linket, ha még nem jart le :).

    1. segitseg: #11
    2. segitseg: #40 helyett #57
    3. segitseg: #48

    Sok sikert! :D

    Blogbejegyzés 9 éve 60

  • Kódfejtő Ninja Alap

    Létrehozok egy kisebb kodfejto ninja alapot, azoknak akik a Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek! c. topikban rejtvenyeket szeretnenek kesziteni.

    Tovabbgordultt az elet, lemosta a ninja alapot a szinrol :). A megmaradt nyeremenyek a felajanlok beleegyezesevel szetosztasra kerultek a bluegift es az elobb emlitett Ninja topic kozott - utobbi puzzle-ok formajaban, merazjo.

    Aki esetleg lusta hozza puzzle-t kesziteni, de van folos jateka, privatban at lehet kuldeni a kodot es megcsinalom en hozza a puzzlet.

    Tovabbi szep napot mindenkinek!

    Ha valaki szivesen keszit par percesnel hosszabb rejtvenyt, de nincs hozza/eleg nyeremenye, szoljon privatban. Valoszinuleg megkapja a zold utat, utana postolhatja a rejtvenyet, illetve a Ninja Alap nyeremenyekre a linket. Miutan megfejtették a feladvanyt, a rejtvenykeszito ir nekem egy privit hogy kinek adhatom a jatekot, illetve ir egy privit a nyertesnek, hogy valasszon egy jatekot, es kerje el tolem privatban.

    Folytatás...

    Blogbejegyzés 10 éve 144

  • Groupbuy+, 8. kör: Gears of War 4 6000

    Ujabb dolog var kipipalasra, kiserleti jelleggel inditok egy ph-s groupbuy topicot. Az otlet az, hogy a legolcsobban beszerezheto ar alatt jussunk jatekhoz (tradereket is beleertve), megis mindenki jol jarjon. Sajnos ugy nem mukodik hogy raboktok egy jatekra hogy "ebbő' kérünk", de ha van valami, szolok. A sorrakerulo jatekokkal kapcsolatban semmifele informaciot nem tudok adni, teljesen folosleges kerdezgetni. Mas: van egy minimum szam is, ami alatt nekem se eri meg, es van egy maximum is, ami beszerezheto. Minden steames jatek, ha nem, azt kulon jelezni fogom az adott jatek mellett.

    Jelentkezes: ebben a topikban lehet, egy kommenttel es a jatek nevevel. Penzugyek rendezese banki utalassal vagy paypallel. Csak ph-soknak szol a dolog, bar nem gond ha ujonc az illeto. Olyan irjon, aki fizetokepes, es nem kell felretenni kovetkezo hetfoig/fizetesig (utolso munkanap->hetfoi penz belefer), mert ezt sajnos nem tudom bevallalni. Ha osszejott a minimum letszam, johetnek a penzek, es mar mennek is a jatekok. Maximum 2 darab/fo viheto, nem akarom ebbe belekeverni a tovabbadast, cel hogy jusson mindenkinek.

    Folytatás...

    Blogbejegyzés 10 éve 373

  • Indiegala Dirt

    Varhato ideje: Megvannak a pakkok, johet a penz

    Indiegala Dirt BTA (osszes jatek) 500ft vagy 1.33 tf2 kulcs. Ha az indiegala megszuntet par kedves trukkot, akar 400ft-ra is lemehet, bar erre nem epitenek (ez kozben mar kiderult, nem tettek meg ezt a szivesseget).

    Az elozo rendszer hibatlanul mukodott, egy panasz sem erkezett, ugyhogy ismet igy lesz megrendezve. Roviden: ne kuldjetek emailt/privatot, se elotte, se utana, kiveve ha 24oran belul nem kapod meg a pakkot (munkanapon). Ket fo oka van: kevesebb ido nekem, illetve itt ph-n kb elso par oraban elerem a privat uzenetek maximalis szamat, es onnan kezdve kaoszba torkollik az egesz. Topicban nyugodtan lehet kerdezni, hatha valami még pontositasra szorul, jobb itt egyszer leirni, mint privatban harmincszor.

    Jelentkezes itt a topicban, egeszen nov. 26-ig. Ha tobb darab kell, jelezd. Semmifele kotelezettseggel nem jar, csak saccperkb szeretnem latni, hogy hanyan vagyunk.

    Folytatás...

    Blogbejegyzés 10 éve 63

  • Indiegala October

    Az egyszeruseg jegyeben: Indiegala october BTA - osszes jatek (<-katt a tudnivalokhoz), 500ft vagy 1.5tf2 kulcs. Tudom, "draga", de most nem volt penz/energia masra. Indiegala az emelesen kivul ujabb ket apro trukkel orvendeztette meg a kevesbe figyelmes vasarlokat, ezzel 400ft kore/fole emelve az arat + kezdeti pakk amit muszaj volt megvenni hozza.

    Van belole boven, nem fog elfogyni. Aki emailt/privit kuld nekem az diszkvalifikalodik :). Topicban lehet kerdezni, hatha valami még pontositasra szorul.

    Blogbejegyzés 10 éve 32

  • Pinball FX2 ph verseny (vót, valamikó)

    Bevezeto
    A versenynek vege, koszonjuk a figyelmet :). Erre tessek faradni, sto1911 kollega atvette a stafetabotot.

    A jatekrol

    Ha valaki nem talalkozott volna ezzel a csodaval (jo ertelemben), akkor steam store-on az alapjatek ingyenesen letoltheto. Egy asztalt tartalmaz, a tobbit meg kell vasarolni hozza. Vannak 3-4 asztalt tartalmazo dlc-k (10euro), illetve kulon 1 asztalos dlc-k is (3euro). Akcioban eddig -66%-ot kapott, azaz kb 1 euro/asztalert jatszhatunk. Egy asztalt kiismerni 3-6 ora, még ugyanennyi hogy beugorjon egy normalis eredmeny + utana johet a kockulas, szerintem ez egy barati ar ennyi szorakozasert :). Ha szereted a flippert, vagy csak ki szeretnel probalni egyet, 5 fogorvosbol 4 ezt ajanlja. Ha nem is nevezel, mindenkepp probald ki az ingyenes asztalt, megeri!

    A verseny, jelentkezes

    Folytatás...

    Blogbejegyzés 10 éve 1730

  • Napi kedvenc

    Inditok magamnak egy kis topicot, hogy tudjam visszamenoleg epp mi ragadott/min haborodtam fel az adott napon :).

    Inditasnak a napi "peeeeersze"

    Blogbejegyzés 11 éve 1

  • Indiegala groupbuy 2

    Indiegala Flashpoint groupbuy

    300ft/1tf2 a teljes pakk az elore feliratkozoknak (kb 80 ember - a #115 kommentig)
    500ft/1.5tf2 a teljes pakk az utolag jelentkezoknek (#115 utan jelentkezok) (hogy miert? mert okosba megemelik az arat amikor happy hour van)

    Jelentkezes LEZARVA

    A nagysikeru mass effect groupbuy utan a mostanira Indie Gala Flashpoint-ra is inditok egy groupbuyt. Kicsit zavart az elozo indiegalanal, hogy kihagytam a groupbuy inditast - az agyonajnarozott kulfoldi "azertcsinaljakmertjofejek" groupbuy egyre dragabb, masreszt 2 napot kellett varni egy kulcsra, kozben figyelni a tablazatban hogy elszinezodtem-e vagy sem, stb. Mivel most raerek, meglesz ez olcsobban is.

    Az elso happy hournal, amikor gepkozelben vagyok, BTA indiegalabol veszek annyit hogy jusson mindenkinek aki jelentkezett. Az se baj ha ramszoltok priviben, ha latjatok a happy hour tablat :). Remeljuk mint mindig, most is lesz egyet fizet negyet kap akcio.

    Folytatás...

    Blogbejegyzés 11 éve 371

  • Egyperces

    Tegnapi egyperces, még mindig megoldatlanul:

    To the Moon: 3Y + 6KL -+ 0RL + 2F -+ 3DVEX

    A felajanlasert a koszonet bullseye kollegat illeti. Ha valaki megoldotta volna, dobjon egy uzenetet, koszi :).

    Blogbejegyzés 11 éve 16

  • Indiegala Mass Effect Group Buy proba

    Roviden: Ha nem szall el nagyon folfele az ara, 300ft alatt kihozhato az Indiegala Mass Effect, osszes jatekkal. Akinek kellene, irjon egy kommentet, lassam mekkora az igeny. Ne erezzetek kotelezo ervenyunek, nem fog menni a behajto ha megsem kellene a jatek :).

    Elso happy hournal ha epp nem kesem le bevallalok 20 50 jatekot, 300ft elore utalasert vagy egy tf2 kulcsert viheto (paypal is jo, amennyiben fizeted a diját). Ha tobb jelentkezo lenne, tobbet veszek, nem gond, jutni fog mindenkinek.

    Fizetni raer ha mar nalam vannak a packek.

    Kozerdeku informacio:

    Befutott az osszes pakk, barki jelentkezhet privatban, megkapja az adatokat, es lehet utalni/paypal/tf2, amint ideert, par oran belul kuldom a gifteket. 300 ft lesz. Elore is bocsanat, ha szukszavuan/szemelytelenul irok, vagy nem irok vissza, a gepezet duborog mogotte, nem kell izgulni :DDD.
    Ha a privatban hegalheg asdfasdf ilyesmiket velsz felfedezni, az a spamszures miatt van, eleg kellemetlen a ph motorja ilyen szempontbol.

    Folytatás...

    Blogbejegyzés 11 éve 162

  • Ninjakariaji

    Sajnos egyeb elfoglaltsagaim miatt nem volt idom egy ujabb agyzsibbaszto formedvenyre agytornaztato feladvanyra, ezert a mai feladvany egyszeru lesz: Barki jelentkezhet akinek nincs meg a jatek, es szeretne jatszani vele.

    Jelentkezes egy linkelt keppel ami elotte nem volt linkelve, es ninja+karacsony tematika egyutt talalhato meg rajta valamilyen formaban :). Aki nem szeretne jelentkezni, csak linkelni, OFF-ba legyszi, koszi :). Jelentkezes lezarasa 25-odiken este 8 korul.

    Nyeremeny egy Payday: The Heist Steamen aktivalhato jatek. Boldog karacsonyt mindenkinek :). Maross.

    #1 Pedro78
    #2 cashback
    #3 MoVieFan
    #4 Zolás
    #5 albert8
    #6 kovy29
    #7 Pangelus
    #8 Samus
    #9 Echterion
    #10 Ric4m0nd
    #11 dante0425
    #12 core2
    #13 Zsolty001
    #14 Gubberx

    Result:
    12

    Gratulalok a nyertesnek !!

    Blogbejegyzés 11 éve 19

  • [LEZART]ninjabluegift8+, avagy folytassa kerem! (deus ex:HR, Fallout3 GOTY)

    Elerkezett az ido egy kis karacsony elotti deus ex ninjazasra!! Lehet inditani a tamadasokat! A lecet az unnepi hangulatban levo nagymesterek alacsonyrara tettek, mintegy bemelegitesnek a gyilkos karacsonyi verseny elott :). Szabad bejarasu mindenkinek, kerdes, siras itt a topicban.

    es hogy miert ez a neve? Mert a deus ex a bluegift 8. nyeremenyjatekanak volt a szerzemenye :C .

    Megfejto: sztanozs - Deus Ex: Human Revolution, maross felajanlasa
    Kulondij (3A,3B,3C): sztanozs - Fallout 3 GOTY, maross felajanlasa

    ERRE TESSEK

    Aktualis feladvanyok
    Aktualis nyeremenyek

    Blogbejegyzés 11 éve 26

  • [LEZART]Extra_4 - Geza ba

    Mai jatekunk temaja mindenki kedvence, az alkohol. 5 (es egy kicsi) kerdesen keresztul kovethetjuk nyomon Geza bacsi mindennapjait.

    Nyeremeny egy steam kod az Extra kalapbol, mely jelenleg a Deus EX:HR, Total War: Shogun2, Metro2033 jatekokat tartalmazza. Reszveteli feltetelek: nincsenek, nem gond ha megvan a jatek, csak ne ajanld fel bluegift-re.

    Minden valasz kisbetu, ekezet nelkul, tobb szo eseten szokozzel. Ha egy szam a kerdes, szamokkal kell beirni.

    Kerdesek, eszrevetelek, segitseg itt a topicban. Hajra, GL!!!

    szerk: termeszetesen a felmerulo hibakert felelosseget nem vallalok, cserebe imadkozom hogy minden siman menjen :).

    Segitseg:
    1.2.feladat - nincs

    Folytatás...

    Blogbejegyzés 11 éve 184

  • [LEZART] Total War: Shogun 2

    A mai nyeremeny egy Total War: Shogun 2 steam kod, deicide felajanlasaval. Az otodik kerdes helyes megvalaszolasa esten kapsz egy kodot, amit nekem kell elkuldeni privatban, es jar erte a tw:s2.

    Reszveteli feltetelek: Ne legyen meg a jatek, 24 oran belul aktivalni kell az accountodon. Mas is megfejtheti 4fun termeszetesen, de privatban a jatek igenylesenel leellenorzom az illeto accountjat.

    Hajra!!

    Kerdesek, sohajok ide a topicba. A kerdesek nehezseget majd az ido megvalaszolja, szerintem konnyuek :). De tevedtem mar nagyobbat is :DDD.

    Segitsegek:
    1. kerdes: #1, #3, #14
    2. kerdes: #10

    Nyertes: bozont
    Vigaszdij: nincs nyertes

    Folytatás...

    Blogbejegyzés 11 éve 68

  • [LEZART]ninjabluegift5+! deus ex:HR

    Itt talalhato a Bluegift keretein belul peter9228 feladvanya, amikor ezeket a sorokat meg irom, egy Deus Ex meg szabadon viheto, mindket fronton el lehet inditani a tamadasokat.

    Mivel sikerult egyet behuznom, de nekem megvan, es most epp nem akarok nyereszkedni, szivesen odaadom minden idetalalo forumtarsnak. Azert nyitottam ezt a kulon topicot, mert mar nincs pofam telespammelni a bluegift-ét.

    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Update: Gratulalunk bullseye -nak, aki megfejtette, de! mivel megvan neki, es ilyen jo fej, tovabbajanlotta az elso embernek, aki beirja a het az osszes helyes valaszt a topicba, szoval, varjuk a kovetkezo helyes megfejtest, lehet hajrazni! :)

    (jaj majdnem kikotyogtam az egyik feladatra a valaszt :DDD)

    A lenyeg:

    #104: Nagyon behalt a topic, tessek, itt az en Deus Ex-em, lehet vinni!
    szerk: esetleges hibakert felelosseget nem vallalok, nagyon low profilet kellett tartanom most a munkahelyen. Remelhetoleg nem lesz gond, ha igen majd egyutt korrigaljuk

    Folytatás...

    Blogbejegyzés 11 éve 28