Overlocker blogbejegyzései

[ Új blogbejegyzés ]

  • MSI Tuningverseny 2. forduló: OCTeamHungary

    Üdv mindenkinek,
    elérkezett az MSI Tuningverseny második fordulója, amelyre az alkatrészek egy részét az MSI biztosította a teszthez. Sajnos nem ment minden zökkenőmentesen, múlt hónapban le kellett volna zárulnia a második fordulónak is, végül megkaptuk pár héttel ezelőtt a megfelelő MSI P45-ös alaplapot és a vga kártyát. Az extrém tesztekre csak most a hétvégén került sor, természetesen folyékony nitrogén kíséretében.

    a rendszer:

    MB: MSI P45 Platinum (1.1 bios)
    CPU: Intel Core 2 Duo E8500 @ 1.78v
    Hűtés: LN2 @ -110C
    RAM: (1*)1GB Crucial Ballistix PC-8500
    VGA: MSI 9600GT 512MB
    TÁP: Ultra X3 1000W
    OS: Windows XP SP2 "tweaked"

    max CPU órajel screen:

    max fsb validation:

    610.01 FSB

    max órajel validation:

    5795.09 MHz

    Wprime 32M eredmény:

    14.156 sec

    Folytatás...

    Blogbejegyzés 16 éve 35

  • MSI tuningverseny: OCTeamHungary

    Körülbelül 6 éve foglalkozunk számítógép tuningolással (2-3 éve extrém tuningal), kezdetben Achill3uS-sal, és lassan egy éve 3 főre bővült a csapat jugeen kollégával. De nem csak a csapat bővült, hanem nevet is váltottunk, korábban XtwinZ Team Hungary néven futottunk..Számtalan eredményünket találhatjátok így meg a neten, a holnapi nap folyamán a régebbi eredmények és a rendszerfotók is feltöltésre kerülnek, addig mi sem leszünk elérhetőek.

    Korábbi jelentősebb nemzetközileg elismert eredményeink:

    Core2Duo (E6600) frequency WR on AIR
    sub 10sec SPi 1M milestone
    Conroe E6300 WR
    Kentsfield Q6400 WR
    3 WR @ mod-tech Hall 2007
    Wolfdale E8400 WR part I.

    Folytatás...

    Blogbejegyzés 16 éve 75

  • Intel E8400@5412MHz HUN világrekord!

    Ismét sikerült pár Világrekordot felállítanunk, amit Karácsony alkalmával meg szeretnénk veletek osztani...

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Cikk 16 éve 130

  • Megússza a börtönt az ír gázoló????

    ''Valószínűleg megússza a börtönbüntetést az az ír férfi, aki hét évvel ezelőtt két kisgyereket halálra gázolt Leányfalun. A balesetet gyorshajtás okozta, ezért a magyar bíróság másfél év végrehajtandó szabadságvesztésre ítélte a férfit. A férfi azonban 2000-ben elhagyta Magyarországot, a magyar hatóságok pedig azóta hiába kérték a kiadatását Írországtól.

    Az ír legfelsőbb bíróság a napokban hozta meg döntését, amely jóváhagyta az eddigi elutasításokat, mert szerintük a férfi nem menekült el Magyarországról, hanem egyszerűen csak lejárt a munkaszerződése, ezért elutazott.''


    Forrás : rtlklub híradó[link]

    Blogbejegyzés 17 éve 36

  • Intel Core 2 Duo, igazi ''Allendale'' a láthatáron..

    ''A jelenleg kapható, 2 MB másodszintű gyorsítótárral rendelkező Core 2 Duo processzorok a gyártás során nagyobb testvéreikhez hasonlóan 4 MB L2 cache-t kapnak, melynek a felét az egyik gyártási fázisban letiltják. Az olcsóbb, szerényebb képességű CPU-k előállítása így pontosan ugyanannyiba kerül az Intelnek, mint egy nagyobb teljesítményű típus legyártása. A belépőszintű modellekből azonban rendszerint nagyságrendekkel többet tud értékesíteni a gyártó, ezért az Intelnél úgy döntöttek, hogy hatékonyabb termelés érdekében a Core 2 Duo E6300 és E6400-as, valamint a Xeon 3040 és 3050 típusjelzésű processzorok számára dedikált gyártósorokat állítanak üzembe.

    Az új belépőszintű CPU-k így már csupán 2 MB másodszintű gyorsítótárat tartalmaznak majd a szilíciumlapkán – ez becslések szerint a jelenleg gyártásban lévő példányokhoz képest körülbelül 30 százalékkal kisebb magméretet, valamint több tízmillióval kevesebb tranzisztort eredményez az adott típusoknál. Az új processzorok stepping-kódja B2-ről L2-re változik, továbbá új CPUID kódot is kapnak, ezért az alaplapok csak BIOS-frissítés után ismerik majd fel őket.'' - Renwick 2006.10.24 [link]

    Most pedig néhány napja kikerült pár kép egy E6300(ES)-ról L2-es steppinggel.

    Folytatás...

    Blogbejegyzés 17 éve 6