Rhino666 blogbejegyzései

[ Új blogbejegyzés ]

  • Alcatel OT-995

    A Mobile Meeting 2011-en az Alcatel is állított standot. Bár nem kavart nagy port, azért egy érdekességgel meglepte a résztvevőket - legalábbis engem biztos. Egy eddig soha nem említett, tervezés alatt álló prototípus demóját rakták ki, először nálunk, Magyarországon. Ez a még meg sem jelent OT-990 utódja, az OT-995. Egyelőre nem sokat lehet tudni róla és nyilván az ismert paraméterek sem véglegesek, de elvileg egy Android platformú, 800x480-as felbontású, 4,3 collos kijelzővel és 8 megapixeles kamerával felszerelt, részben fém burkolatú telefon. A kiállítási darab súlya (ami az elmondottak alapján véglegesnek tekinthető) kb. 120 gramm körül nyomott, ami egyrészt meglepő, másrészt zavaróan kevés egy ekkora tepsihez és megkérdőjelezi a felhasznált fém minőségét és az üzemidőt.

    Megjelenését 2011. decemberére ígérték, ára pedig kártyafüggetlenül 50 ezer környéke, ami már-már szürreálisan alacsony. Hardveres paraméterei egyelőre tisztázatlanok, de ha tényleg a középmagas árkategóriát célozták meg felső kategóriás külső tulajdonságokkal, sokat kell spórolniuk a belsőn.

    Kiállítva
    Kiállítva

    Folytatás...

    Blogbejegyzés 13 éve 11

  • HTC Smart (alias Rome), a HTC platformbővítési kísérlete

    A hónap folyamán megjelenik a 2,8" képátlójú, QVGA felbontású érintőképernyővel felszerelt HTC Smart. A taiwani cég új, Qualcomm BREW platformjára épített készülékének kezelőfelülete a már jól ismert Sense UI.

    Nem mondható csúnyának

    Az egyelőre ismeretlen, 300MHz-es processzor elsőre rossz választásnak tűnhet manapság, de elképzelhető, hogy az új rendszert - megfelelő optimalizáció mellett - gond nélkül képes lesz kiszolgálni. Fizikai méretei 104 x 55 x 12,8 mm, súlya 108 gramm. Adatkommunikáció terén négysávos, HSPA-képes, bár az előlapi kamera lemaradt, így a videotelefonálásról le kell mondani. A hátlapi kamera 3,1 megapixel felbontású, fixfókuszos, vakus. Flash háttértára nincs, de microSD kártyával bővíthető. Bluetooth van, WiFi és GPS nincs, viszont az 1100mAh-s akkumulátor a QVGA kijelző miatt még 3G hálózaton is hosszú (jóslás alapján akár egy hetes) üzemidőt biztosít. Plusz pont, hogy 3,5mm-es fülhallgató csatlakoztatható az MP3, AAC és WMA formátumú zenék lejátszásához.

    A hátlap és a BREW rendszerre utaló Qualcomm felirat.

    Folytatás...

    Blogbejegyzés 14 éve 4

  • Sony Ericsson Vivaz Pro

    Néhány perce publikált képeket a Sony Ericsson a magyar Facebook-profilján a QWERTY gombsoros, 16:9-es szélesvásznú érintőkijelzős, 117 gramm súlyú, 109x52x15 mm méretekkel rendelkező készülékéről, a Vivaz pro-ról. Pontos specifikációt nem tettek közzé, tehát a vezeték nélküli képességeit nem lehet tudni, ahogyan azt sem, hogy a hátlapon lévő HD felirat pontosan mire céloz (a marketingfogáson felül), vagy hogy épp milyen CPU hajtja majd. Megjelenése a második negyedévben várható, színválasztéka - a képeken látható - fehér és fekete.

    Szélesvásznú élmény

    Sejtelmes HD felirat

    A gombok azért nagyobbak is lehetnének

    Blogbejegyzés 14 éve 16

  • eVGA 8800GT 512MB Superclocked

    Nehezen tudok megbocsátani annak, aki képes engem 8:30 környékén felébreszteni. De csütörtökön sikerült...

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Cikk 16 éve 69