Rigormortiis blogbejegyzései

[ Új blogbejegyzés ]

  • Monster Hunter Stories (3DS, iOS, Android) Bemutató

    A napokban mobilokra is megjelent a közel 1 éves 3DS Monster Hunter installáció: a Stories. Enyhe szemöldökfelhúzással konstatáltam a tényt, majd egy kicsit utána olvastam a játéknak, mivel a mobilos felhozatalban egyértelműen kitűnt mind megjelenítésében, mind árazásában. Szeretem a MH játékokat, anno a PS2-es és PSP-s részekbe több száz órát gyűrtem, ahogy a nem túl régi World-be is beleszaladt nem kevés nap. Ettől a résztől viszont picit tartottam, mivel nem tradicionális MH játék, sokkal inkább egy történetközpontú mellékszál.

    De még milyen mellékszál! Ahogy végigböngésztem a 3DS verzió értékeléseket, szemet szúrt, mennyire egyöntetű pozitív fogadtatást kapott. A legtöbb értékelés 8 és 10 pont között van, Metacriticen is 80 százalék körül tanyázik. Még a 3DS címek között is a felső ligában játszik, ahol -megjegyzem- elég erős a mezőny, nemhogy a mobilos ligában, ahol ritka a prémium minőségű konzoljáték, mint a fehér holló, és ezek portja sem mindig kielégítő.

    Folytatás...

    Blogbejegyzés 5 éve 3

  • A PS Vita tündöklése és alkonya

    Olcsón hozzá lehet már jutni a géphez és a játékokhoz, így ha valaki most kezdi, sokáig mazsolázhat a minőségi címekből.

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Bemutató 7 éve 42