Rivaul blogbejegyzései

[ Új blogbejegyzés ]

  • Üzlet velem, kiegészítés.

    Ebben a bejegyzésemben a velem történő üzletelés azon részét szeretném szemléltetni amikor előre utalással vásárolnak tőlem. Legtöbb esetben nem ajánlott az oldal keretein belül, de valljuk be hogy van pár felhasználó akiknek komolyabb aggály nélkül lehet utalni. Remélem ennyi idő és üzlet után én is ilyennek mondhatom magam. Nem is beszélve arról a tényről hogy sajnos néha nincs is más lehetősége az embernek egy bizonyos dolog megvételére, ilyenkor viszont a legkörültekintőbben szeretnénk eljárni.
    Ilyen esetekre szeretném megmutatni jelen bejegyzésben hogy a velem történő utalásos üzlet alkalmával mire is számíthat a vevő.

    1. Utalás esetén a saját számlaszámom adom meg a saját nevemmel.
    2. Minden elérhetőségem (név,cím,tel) a vevő rendelkezésére bocsájtom.
    3. A termék sértetlenségéről a privát üzenet váltásunkkal készítek egy képet. Példa lent 3.
    4. A terméket rendesen becsomagolva, és amennyiben méretileg lehetséges egy légpárnás borítékban adom fel.
    5. Alap esetben ajánlva adom fel a terméket és a postázási összeget is ennek alapján kell számolni. Ezen kívül minden feladási opció a vevő lehetősége (ajánlott, sürgős, érték stb), természetesen ezek magasabb költségűek de ha ezekkel élne valaki akkor részemről nem akadály.
    6. Amint feladtam a terméket a postai bizonylatról és feladóvényről készítek egy képet. Példa lent 6.

    Folytatás...

    Blogbejegyzés 10 éve 0

  • Több személyes üzenet, és szerkesztés a fórumon.

    Ez csak egy hogyan is lehet csinálni féle személyes bejegyzés. Aki akarja foglalkozik vele aki nem az nem!

    Többször találkozom/találkozunk azzal a problémával a fórumon hogy egy kérdező/válaszadó számtalan hozzászólást ad hozzá perceken belül ugyan ahhoz a témához. Ennek lehet több oka de most arra az esetre szeretnék segítséggel szolgálni ha mindez azért történik mert nem tudják megoldani a több ember felé történő megszólalást 1 comment boxon belül.

    Amit én használok a fórumon: (Több verzió is van amiket lentebb írok!!!)
    //Box ON"


    Rivaul

    1 hozzászólás magam számára.


    Xyz_kolléga

    2 hozzászólás a "kolléga" számára.

    //Box OFF"

    Menete: Minden felhasználónak van egy arcképe, kinek egyedi, kinek a számtalan közösből való egyik. A képen jobb click és kép címének/url-jének másolása. Ezt a comment boxon belül a lenti menüsorba ahol a szövegformázási opciók vannak kiválasztjuk a Kép opciót s bemásoljuk. Ezek után nyomunk egy entert s a felhasználó nevét alá írjuk/másoljuk. Alá pedig mehet a megjegyzés. Ezt annyiszor csináljuk ahány személynek szeretnénk válaszolni/írni.

    Folytatás...

    Blogbejegyzés 11 éve 0

  • Ég veled szürke kis Ufó!

    Ittlétem 2475. napján elbúcsúztattam a közel 7 éve "engem" ábrázoló arcképem.
    Régi vágyam volt mint itt sokaknak ez a kis egyediség. Ám de most hogy szert sikerült rá tennem, hazudnék ha azt állítanám nincs veszteségérzetem a kis szürke lény távozása miatt. A profilomba található számtalan üzlet s üzenet ezzel az arccal zajlott s ehhez köthető. Tudom miről beszélek mért én is sokszor avatar alapján keresek a privát üzeneteim közütt s ha valakinél nem a megszokott kép fogad az zavaró tud lenni. Bizony, sokan vizuális típusok vagyunk. Csak remélem hogy mihamarabb megbarátkoznak s megismerik ezt a kissé marcona karaktert.

    Hogy tudni lehessen miről is van szó.
    Régi Rivaul: És az új:

    A kép "életre keltéséért" külön köszönet jár Ndruu-nak!

    Blogbejegyzés 11 éve 8

  • Rivaul_Ismerj+

    Ezt a kis szösszenetet magamhoz kapcsolódóan írom. Aki velem üzletel, segítséget kér annak lehet hasznos vagy érdekes. Esetleg 1-ik se :U

    Jelenleg több mint 5050+ napja koptatom aktívan az oldalt. (Közel 14 év!)
    Ezalatt számtalan adás/vétel bonyolódott le 99,9%-ig hibamentesen.
    Sajnos 1x átvágtak...
    Üzleteim a teljesség igénye nélkül, komplett pc,tv,hi-fi, ajándékba felajánlott alkatrészeken keresztül, telefonokig, és alienware laposig terjednek, túl a milliós tételen.
    Privát üzeneti listámon jelenleg 646+ tag-tól található számtalan pm... Panasszal még senki nem élt, bár a pirosat is elfelejtik adni így lehet csak lusták voltak panaszkodni :N
    Jelen "hivatalos" állás 15 piros, 0 negatív. (sajnos ez a rendszer már nem működik de ott még egyénenkénti üzlet számított pirosnak nem halmozati mint most..) Az új rendszeren belüli értékeléseimet pedig az aprós profilon láthatjátok.
    +1 eredményes hét 302k összértékben.

    Folytatás...

    Blogbejegyzés 11 éve 0