SzDavid99 blogbejegyzései

[ Új blogbejegyzés ]

  • Június 15-én elindul a Pixelnapló!

    Mi lesz az a Pixelnapló?

    A Pixelnapló oldalán hat gamer fog blogot vezetni a videojátékokról. Mivel rovatok, vagy tartalmi kikötések - a többi hazai játékos oldallal szemben - nincsenek, így mindegyik írótól teljesen egyedi cikkeket olvashattok majd.

    Kik lesznek a szerkesztők?

    Bagszi: A hazai Pokémon és 3DS közösség összetartó ereje, a Bagszipoké blog írója és a Nintendolgok szerkesztője.
    GoDach: A blogjai a Gamekapocs erre a célra fenntartott szekciójában már lelkes közönségre találtak, reméljük ez így lesz a Pixelnapló oldalán is.
    Fenrir XVII: Fenrir egy lelkes gamer - a videojátékok világával még szülőhazájában, Olaszországban ismerkedett meg, és ez a hobbi azóta is az élete részét képzi.
    ldave: A Gamepod volt szerkesztője, és a már megszűnt GamePod-ok ismert hangja.
    Sirandrish: A Zelda játékok legnagyobb hazai rajongója, a GamePod műsorainak volt szereplője.
    Továbbá én - az írásaimat SzDavid99 név alatt találjátok majd meg majd a blogon.

    Mikor indul?

    Folytatás...

    Blogbejegyzés 9 éve 0

  • Ezért kedveltem meg a Nintendót

    Hirtelen elhatározás volt, hogy veszek egy 2DS-t, úgy, hogy nem is nagyon ismertem a Nintendo játékok világát. Szerencsére a gépet megkedveltem, az első játékomba, az Animal Crossing: New Leaf-be pedig már beleöltem jópár órát. És most, hogy végignéztem a felhozatalt, és megismertem a legsikeresebb címeket, örülök, hogy beszereztem az első Nintendo konzolomat.

    (IMG:/dl/upc/2014-09/488921_nintendo_logo.png)(/IMG)

    A két éve tartó Xbox-os "pályafutásom" alatt rájöttem, hogy az arra megjelenő címek elenyésző része fog csak meg, egy E3 után példul alig van pár cím amire azt mondom, hogy "ez kell nekem". Természetesen nem tudnék lemondani ezekről a címekről sem, a Forza Horizon, a GTA V és a Valiant Hearts: The Great War is azok közé az alkotások közé tartoznak, amiknek az emlékei talán örökre megmaradnak.

    Most azonban a figyelmem inkább a Nintendo játékaira irányul, ugyanis úgy érzem, hogy azokat az élényeket csak nagyon kevés játék tudja nyújtani, mint amilyeneket az N összes játéka kínál a játékosok számára. Hogy miért?

    (IMG:/dl/upc/2014-09/488921_content_3d_jpg.png)(/IMG)

    Folytatás...

    Blogbejegyzés 10 éve 3

  • NINTENDO 2DS Animal Crossing New Leaf Bundle UNBOXING

    Egy hete érkezett meg hozzám a Nintendo legújabb vívmánya, ami nem összecsukható, hiányzik belőle a 3D támogatás, de a játékélmény legalább ugyanolyan jó mint amilyet drágább testvérei nyújtanak. A teszt előtt egy kicsomagolás következik.

    Pár napja írtam arról, hogy hamarosan a tulajdonomba kerül egy Nintendo 2DS. Megoszlanak a vélemények a konzolról, sokak szerint hülyeség volt piacra dobni egy butított változatot, megvenni meg még inkább az, hiszen csak pár tízezret kell hozzárakni és... Na ezért jó választás ez a változat, mert játékélményben ugyanazt nyújtja mint a "testvérei", de az ára sokkal kedvezőbb. És nem mindenkinek van szüksége a térbeli megjelenítésre, sőt, van aki ezt egyáltalán nem látja, vagy nem ajánlott számára a használata.

    A teszt előtt egy "kicsomagoló írást" is készítettem, ezt olvashatjátok itt alább. Fontos információ lehet még, hogy a cikk tárgya egy Nintendo 2DS Animal Crossing New Leaf Bundle.

    Folytatás...

    Blogbejegyzés 10 éve 2