TheProb blogbejegyzései

[ Új blogbejegyzés ]

  • Xiaomi Redmi Note 4 - első benyomások

    Sziasztok!

    Ma megjött a Spemall-ról, tibcsi0407 kuponos segítségével rendelt Xiaomi Redmi Note 4-em. Múlt hétfőn rendeltem, tehát 8 munkanap alatt már nálam volt a készülék (kínából hozza a DPD).

    Telefonról egy gyors beszámoló azoknak akik szemezgetnek vele vagy netán ennek hatására kedvet kapnak hozzá. Tényleg csak pár sorral és képpel, mert még ezek csak az első benyomások, így negyed nap használat után. De majd még tervezem bővíteni az írást, ahogy használom a telefont:

    Kezdem azzal, hogy a doboz is már marha igényes és szép és ezzel együtt az iPhone-ok dobozának a copy-ja. Bár gondolom ez már sokszor ki lett vesézve, számomra még is új. Nem láttam még Xiaomi-s dobozt.

    Unboxing

    Benne a szokásos:
    - Telefon
    - Adapter (2A-es) + EU-s csatlakozó átalakító
    - Micro USB kábel
    - Sim tálca kinyomó "pöcök"
    + Spemall még tett hozzá egy szilikon tokot, ami ugyan ultra gagyi, de legalább van. Meg egy üveg kijelzővédő fóliát

    Folytatás...

    Blogbejegyzés 8 éve 194

  • Grand Theft Auto V - Indítási segédlet ékezetes user esetén

    Drága Rockstar-os kollégák sajnos nem gondoltak a GTA V esetén arra, hogy vannak olyan userek akik ékezeteket (vagy netán spec. karaktereket) használnak a windows-os user nevükben és ez sajnos azt eredményezte ezen emberkéknél, hogy a Social Club-ban végtelen "loading" ciklus indult el a játék indítását követően. A neten már sok ilyen jellegű megoldás kering, de most szeretnék bemutatni egy kicsit kompaktabb és talán egyszerűbb megoldást annál, hogy másik (angol betűket használó) userre kelljen belépni és onnan indítani. Természetesen nem feltétlen kell átlépni, igaz ez csak azoknál opció akik nem steam-es verziót használnak. Lentebb leírom mind a sima SC-s, mind a steam-es indítás módját is (utóbbi kicsit komplikáltabb).

    Alap, Social Club-os verzió indítása:

    1. Kreáljunk egy új user-t, ékezetek és egyéb spec. karakterek nélkül. (A továbbiakban "teszt" nevű userrel fogom szemléltetni a leírást, a jobb érthetőség kedvéért.)
    2. Adjunk admin jogot az újonnan létrehozott user-nek
    3. Lépjünk át az új felhasználó névre ("felhasználó váltás" elég), majd miután első alkalommal beállítja a Win. az új fiókot már ki is jelentkezhetünk és lépjünk vissza a "fő" user-ünkre.
    4. Hozzunk létre egy új parancsikont az asztalon (asztalon jobb egér klikk -> új -> parancsikon)

    Folytatás...

    Blogbejegyzés 9 éve 32

  • Battlefield 4 - "Legjobb/Kedvenc fegyver és kütyü" Felmérés - Eredmények

    Sziasztok!

    Ahogy ígértem,itt vannak az általatok kitöltött kérdőív eredményei. Amit mégegyszer köszi mindenkinek, aki vette a fáradtságot, hogy végignyálazza. Összesen 32-es szavaztak, amit személy szerint kicsit keveslek, na de mindegy, így is nagyjából lehet képet alkotni a felméréssel kapcsolatban. Csatolni fogom a Google Form-os kiértékelt diagramokat, ahol az "egyéb" kategória lett választva az a képek mellé fogom írni.

    Tehát, akkor jöjjenek az eredmények, sok kommentárt nem fűznék hozzá, kommentekben azért meglehet beszélni 1-2 dolgot aki úgy érzi :)

    -----------------------------------------------------------------------------------

    (Nagyobb képért: jobb egér a képen -> kép megnyitás új lapon)

    Blogbejegyzés 9 éve 7

  • Monster Energy© Asztal

    Napjainkban hazánkban is egyre nagyobb teret hódító márkára stilizált asztal

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Cikk 13 éve 118