XuChi blogbejegyzései

[ Új blogbejegyzés ]

  • Thermaltake Massive 23C máskép!

    Ha van egy notebook hűtőnk, azonban notebook-unk már nincs. Mégis mire lehetne még használni?

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Cikk 14 éve 35

  • Samsung S5230 élménybeszámoló.

    A történetemet ott kezdeném, hogy tavaly decemberben barátnőm meglepett egy T-mobil-tol vett Sony Ericsson P1i „okos” telefonnal. Karácsonyfa alól kihalászva gyermeteg izgulásba kezdtem, hogy milyen jó kis telefont kaptam. Hát igen: Wifi, Bluetooth, qwerty gombsor, 3,2 autófókuszos kamera, vaku, és sorolhatnám még az adottságait. Akkor kezdett el gond lenni vele mikor elmúlt a „csoda” érzés (általában az embereknél 3-5 napig tart ez az érzés egy régóta vágyott tárgy megszerzése után). Jöttek a gondok: Fagyások, lassúság, ócska beépített szoftverek, akku gyengesége (1napot bír jó esetben), stílus silány műanyag feje simán eltört (nem-nem darts-hoztam vele a kijelzőn, egyszerűen csak használtam), előlapon lévő „bili” fém kopása, adatkábel hol jó volt, hol nem, a bölcső érintkezője hol jó volt hol nem, kameragomb króm felülete megkopott. Ezekkel a problémákkal találkoztam egy hónap használat után.

    Utállák de nagyon!!

    Folytatás...

    Blogbejegyzés 15 éve 14

  • Xbox 360 vízhűtő próbálkozás.

    Sziasztok.

    Ez lesz a második írásom itt a logout-on. Az írással segítséget is kérek tőletek, illetve segítséget is akarok addni azoknak akik hasonlóra adják fejüket mint én. Akkor kezdjük is az elején

    Ismert ugye az xbox360 alapvető hibája:

    -Rossz gpu hűtés, ami a 3led azaz rrod-hez vezethet. Valjuk be ez csak annak nagy gond akinek valamilyen oknál fogva nincs garancia a gépére. Sokaknak a flash miatt, de van olyan is aki nem flash-eltette ki a drive-ot, de mégsincs garanciája. Hogy hogyan lehetséges ez? Lejárt, vagy olyanok mint én és csak úgy késztetést érezve szétszedték a gépüket :DDD.
    Darabokban a kicsike.

    A gépet szétszedve megálapítottam (a neten is megtehettem volna, de az nem olyan:D) hogy a gpu hűtése bizony egy kalap barna kupacot sem ér.
    Ez egy hulladék!
    1.5cm vastagságával elég szerénynek lehet mondani.

    Folytatás...

    Blogbejegyzés 15 éve 58

  • Nagy csalódás 38000ft-ért. Azaz Thermaltake Xaser VI.

    Sziasztok.

    Ez lesz itt a Logout-on az első írásom. Eleddig csak olvasgattam a fórumokat, üzletelgettem a hardverapró-n és nézegettem a teszteket. Sajnos azonban olyan dolog történt velem ami miatt billentyűzetet kellett ragadnom. Mégpedig hatalmas bóvlit kaptam a pénzemért ami sajnos egy nevesebb cég hulladékterméke. De kezdjük a legelején.

    Bevallom őszintén, hogy elég sok gépem volt az évek folyamán. Hol olcsóbb konfigok, hol méregdrágák, mindig az akkori anyagi helyzetemhez mérten választottam gépet magamnak. Rengetegféle alaplapom (Szinte az összes gyártó alaplapjából volt már nekem.), amd és intel platform, rengeteg táp, és rengeteg SZÁMÍTÓGÉPHÁZ plusz ugye a többi hardver ami kell. Ami miatt kiemelném a számítógépházat az az, hogy rengeteg árkategóriából lehet válogatni. Kezdve a legolcsóbb deer gyártmányú hajtogatott alumínium háztól egészen a full fém kategóriáig (Cooler Master Stacker 830).

    Tehát akkor rá is térek jelen cikkem főszereplőjére: A Thermaltake Xaser VI házra.

    Folytatás...

    Blogbejegyzés 15 éve 29