2. PH-s Opel és autóstali - avagy milyen volt?

2. PH-s Opel és autóstali - avagy milyen volt? Röviden és tömören összefoglalva? – írta: KrAt, 17 éve

2. PH-s Opel és autóstali - avagy milyen volt?


[kép]


Röviden és tömören összefoglalva? Nagyonjó!

Ez az írás azért született, hogy mindenki megtudja, milyen is egy ilyen (vagy akármilyen) PH!-s találkozó, kedvet kapjon hozzá, és eljöjjön.

Aki esetleg nem tudná, május 19.-én 10 órakkor tartottuk a 2. PH!-s Opel találkozót, ami tulajdonképp autóstali lett, mert jöttek más márkák képviselői is. (aminek örültünk, színesítették a képet a sok Opel között )
Az időpont 10 órára volt megbeszélve egy Tát-nál lévő zsákutcába, előtte a pestiek találkoztak 9 órakkor a Solymári Auchan-nál, onnan indultunk el közösen. Meg is jelent mindenki időben (majdnem mindenki, erről majd a végén) majd közösen elindultunk Tát felé.

Akkor az időjárás még picit borongós volt, de bíztunk benne, hogy jó lesz, nem is lett másképp. Mentünk lefele, az út jó volt, míg egyszercsak csörgött a telefonom. Headset mellettem, összecsomósodva, hát akkor azt most eljtük. Felvettem, Raf hívott (ő bolondember) és kérte, hogy adjam meg marsu számát. Mondom ez így sok lesz, félreálltam, vészvillancs ki, majd elkezdtem kibogózni a cuccot. I_Am is rögtön megállt előttem, és jött rögtön kérdezni, hogy mi a baj. Ezt csak azért említem meg, hogy sokmindenkinek meg lehetne tanulnia mi az az összetartás, mi az, hogy figyelünk egymásra.
Szóval eme kis kitérő után elindultunk (párszáz méter után a többiek is megálltak) és elkezdődött egy kisebbfajta verseny pár ember között (nem említenék pontos személyeket ;) )
Majd leértünk a kis zsákutcába, ott vártak már páran. Majd nemsokára a még hiányzó két autóstársunk is megérkezett (pontosabban három, mert marsuék ketten voltak )

[kép]

Ekkor beszélgettünk még egy kicsit, majd közösen elindultunk a Tescoba.

[kép]

Megvártuk aXXon-ékat (ők itt csatlakoztak hozzánk) majd elkezdtünk közösen bevásárolni,
vettünk mindent, ami a kezünkbe akadt (nah annyira nem is mindent, de azért 1 kocsit telipakoltunk )
Majd Raf-al a gyertyákat meglátva eszünkbe ötlött: hát ha már úgyis ittvagyunk közösen, akkor csak köszöntsük már meg szülinapos Opelosunkat (ő Foglalt_név)
Meg is kerestünk mindent, ami kellett, majd ketten elindultunk kifelé. Igenám, előttünk megjelent kb 10 méterre Foglalt_név, akinek az egészet szántuk. No le ne bukjunk már.
Odébbálltak kb 4 kasszával. Mondjuk ez csodás. Ekkor odajött hozzánk aXXon (ha jól emlékszem ) és megkértem, hogy ugyanmár, kicsit hívja már félre Foglalt_nevet, mert az
így nem lesz jó. Foglalt_névék kicsit odébbmentek, mi gyorsan elintéztük a kasszánál a dolgokat (kasszás hölgynek ezúton köszönet, h sietett, ugyanis elmeséltük neki a sztorit ) és gyorsan kimentünk a parkolóba, elrejtettük a dolgokat, majd mint akik jól végezték dolgukat (és jól is végeztük) vártuk a többieket. Kijöttek, még egy kicsit beszélgettünk, majd elindultunk fel a hegyekbe, ahol véglegesen megálltunk.

[kép]

Megérkeztünk. Itt elkezdtünk kipakolni, majd elkezdtük az előkerült grilleket összerakni. Sajnos aXXon-ék grillje (amit 1 órával előtte vettek) gyári hibás volt, így elindultak visszamenni, kicserélni. Addig míg a további összeszerelési és tűzgyújtási ill. grillgyújtási próbálkozások voltak

[kép]

addig Raf elküldte I_Am-ékkel Foglalt_nevet nyársért. El is mentek (gyanítom hogy jó messzire, mert kb 20p múlva jöttek vissza ) addig mi előkészültünk a meglepivel:

[kép]

Majd mikor visszajöttek, akkor Raf magához szólította Foglalt_nevet

[kép]

majd átadtuk neki a meglepit. És Boldog szülinapot kívántunk neki, majd kívánt, és elfújta a gyertyákat

[kép]

Majd jött a pezsgőzés és tortaevés. (ofkorsz szigorúan csak gyerekpezsgővel) és végre Daywalker-ék is lassan begyújtották a grillt, elkezdődhetett a sütögetés:

[kép]

Ameddig még nem sülhetett a hús, addig volt, aki nekiállt nyárson sütögetni a grill felett,
volt aki nekiállt focizni

[kép]

és volt aki mindkettőt csinálta, ill aki az egyiket se. Amikor már a hús is lassan megsült, nekiálltunk mindannyian enni a húsokat, ami nagyon finomra sikerült (köszönet érte Raf-nak és Daywalker-éknek és még aki hozott, nemtom kik hoztak még )
Majd evés után jöttek a kötetlen programok (ami tulképp azt jelentette, mindenki azt csinál, amit szeretne)
Többek között nézegettük egymás ''ótó''-ját, illetve hallgattuk és ámultunk,

[kép]

volt, akik elmentek fotózni,

[kép]

[kép]

illetve okos67 tanította kisfiát (kisokost) vezetni. Amint láttam, elég nagy sikerrel Amikor az én kocsimhoz érkeztünk, mutattam a régi rendőrségi tárcsát, és meglátták a fényvisszaverő mellényt az ablakban, rögtönk elkezdtünk kombinálni. Hogy mi is lett az eredménye? Hát ez:

[kép]

[kép]

[kép]

Majd hogy kissé hitelesebbek legyünk, kiálltunk egy autóval is az út szélére, én beálltam kamerázni, majd néztük, mi lett az eredménye. Messziről hallottuk, hogy valaki nagyon tolja neki, majd a kanyar után megláttot minket, aminek egy hatalmas fék, és ez lett az eredménye: [link]

Mint a videón is hallatszik, rettentően élveztük a helyzetet, nagyon jól elszórakoztunk.
Majd ezek után nemsokkal 5 óra felé közeledetett, elkezdtek szállingózni az emberek hazafelé, gondoltuk, akkor pakoljunk össze, és akkor menjünk.
Az erdőben tökéletes rendet hagytunk magunk után (köszönet érte legfőképp marsunak, és mindenkinek)
Majd jöttek az elköszönések, és szépen lassan egyenként (vagy párban) elmentünk hazafelé.

Összességében: nagyon nagyon jó volt, én személy szerint nagyon jól éreztem magam, és ezzel úgyérzem, nem vagyok egyedül. Egy biztos, nem ez volt az utolsó, még ha Isten is úgy akarja, sok ilyen találkozó lesz.

Itt szeretném megköszönni mindenkinek a részvételt (név szerint: Daywalker és bnője, okos67 és fia, kisokos, I_Am és bnője, Foglalt_név, dokar, bolondember, marsu és párja, aXXon és párja, Petie, és nem utolsósorban deicide) és köszönöm, hogy részvételével nagyban hozzájárult a hangulat emelkedéséhez (ez olyan nyálas, nem? )
Illetve szeretném üzenni dragonfx-nek, hogy ezzel, hogy nem jött el, semmit nem úszott meg ;)


(Aki esetleg úgy gondolja, hogy kihagytam valamit, vagy szedjek innek ki vmit, mert nem illik ide, az szóljon)