A4-Tech X710BH: gamer egér kezdőknek?

Meghalt a 6 éves Logitech egerem, kellett egy olcsó utánpótlás. – írta: raziel01, 13 éve

Bevezetés

Technikai specifikációk:

Optikai elvű működés
Szenzor: Avago ADNS-3060
5 lépésben állítható DPI (400-2000)
125-1000 Hz-ig állítható USB ráta
FPS: 6500 frame/sec
Képfeldolgozás: 5,8 Mpixel/sec
Maximum gyorsulás: 15G
Maximum sebesség: 1 méter/sec (felületfüggő)
SPI time: 1 ms (input lag 1000 Hz-en használva)
Anti-vibrációs technológia
64 KB beépített memória
Súly: 117 gramm

De ezt mind csak rizsa, nézzük meg milyen is valójában. Előre le is szögezném, hogy az egérre használt szlengtől (patkány, rágcsáló) én személy szerint frászt kapok, úgyhogy mellőzném most ezeket. Nagyon fontos megemlíteni, hogy a neten pár helyen lézeresnek írják de valójában nem az. Én mondjuk örültem volna ha tényleg az.

Nekem mindig is Logitech egereim voltak és tényleg nagyon meg voltam velük elégedve, viszont most nem akartam megint 7-8 ezret kiadni egy újra. Azt mondtam maximum 4 ezret vagyok hajlandó rááldozni. Felmerült bennem, hogy veszek Trust GXT14-et de erről gyorsan lebeszéltek, másrészt ronda is.

Aztán jött az Asus új csodája az UX300 ami pár hete jelent meg és a piros optikát, kék fényre cserélték. Papíron ez azt jelenti, hogy sokkal pontosabb. Sajnos még tesztek nincsenek róla. Nem is tudtam igazán mit vegyek, régi kollégámat kérdeztem aki nagyon benne van a témában, ő azt mondta, nézelődjek az A4-Tech egerek körül, biztos találok valami jót. Ő az X-710BH-t javasolta.

Sokat gondolkoztam, hogy megvegyem a teljesen ismeretlen, új technológiás ASUS-t vagy legyen az A4-Tech. Aludtam rá egyet és végül az X-710BH mellett döntöttem. Nem bántam meg.

Mindez nekem 3400 Ft-ba került, mivel pont volt ilyen a helyi boltban. Mikor megláttam élőben, azt gondoltam ez tuti megfelelő lesz. Gyorsan hazavittem, első dolgom volt kipróbálni. Ha érdekel milyennek találtam, kérlek lapozz tovább.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt