Ajándék Google módra!

Érdekes kis csomagot kaptam a Google-től benne egy 12000ft-os utalvány, mikor már örülni kezdenék... – írta: Feruendios, 14 éve

Mai napon levelet kaptam Nagy-Britanniából, benne egy sokkal nagyobb hatalom csomagja nevezetesen egy 12000ft-os Google Adword-s kupon. Szét is téptem etióp a segélycsomagot. Olvasom, olvasom nahát ez tényleg 12000ft, és nincs átverés nahát tényleg nincs azért mégis csak Google.

Na ekkor megfordítom és nini apró betűs rész a létező legjobb helyre eldugva mit ír? "Ha előre történő fizetési módot választ, akkor a fiók aktiválásához be kell fizetnie egy kezdeti minimális összeget (2000ft) és a promóciós kedvezmény csak ezután kerül jóváírásra".

Igen bevallom kicsit megint naiv voltam pedig olyan szépen hangzot a levél többi része ami 7 lépésben leírja hogyan tudom kipróbálni mit tudd a Google Adwords és ezt semmi hűség nyilatkozat, kockázat és tényleg csak ingyen kupont kell elköltenem.

Igazából érthető, hogy nem adnak ingyen senkinek 200db oldal megjelenést csak ha előre fizet vagy van egy dombor nyomot Visa kártyája, de azért nem szép dolog a létező legeldugottabb helyre elrejteni apró betűbe, hogy nem úgy van az ám ahogy gondolod. Azért köszönöm a levelet bár nem tudom a címemet honnan tudja a kedves óriás, de hát a Google minden tudd.