ASUS R9 270x DC2T teszt

A legújabb széria legerősebb (és így is halk!) gyári tuningolt kártyája, ami számomra a bestbuy volt. – írta: QbHead, 10 éve

Kinézet

Az ASUS kártyái szerintem gyönyörűek, a hűtésük nagyon jó és halk, látszik a képeken is, hogy minőségi anyagokkal dolgoznak, nem lötyög semmi, szépek. A videokártyának 2 db 6 pines tápcsatlakozó kell, ez az utolsó képen látszik is.

Egy matt fekete kartonból készült dobozban vannak a tartozékok (CrossFire bridge, tápkábel, telepítő CD és egy rövid útmutató), alatta pedig a videokártya természetesen antisztatikus zacskóba belerakva.

A videokártyát nem szedtem szét, ugyanis, mint észrevettem az egyik csavaron van egy fehér "matrica", amit, ha sérülés ér, sajnos ugrik a garancia... A videokártyához adott software nekem nem tetszett, ezért én az MSI Afterburner nevezetű programot használtam, szerintem áttekinthetőbb.

A videokártya:

A videokártya oldalról:

A kártya alulról (nem saját kép), ezen is jól lehet látni a matricát (bekarikáztam):

Doboza:

Dobozban a doboz és a tartozékok:

A számítógépben... a legjobb helyen: :)

"Meztelenül": itt nagyon jól látszik az, hogy nagyon jó a tápellátása, ezért aki esetleg tuningolni szeretné, akár feszültségemeléssel, annak nagyon jó választás

Az összes kép :[link]

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények