Az én péntek 13-ám

MyBlog, MySpace, MyVip, MyKonzerv meg a kituggya még micsoda… Minden my, azaz az enyém. – írta: sanyixXx, 17 éve

MyBlog, MySpace, MyVip, MyKonzerv meg a kituggya még micsoda… Minden my, azaz az enyém.
Ez pedig az én blogom és az én péntek 13-am! My Friday 13th…

Mitagadás, szar napom van…
Diák vagyok, ösztöndíjból tengődök, ha kell valami, elmegyek dolgozni, hogy legyen rá pénzem. Most is ezt teszem. Decathlon, kerékpárosztály, reggel 8-tól délig. Nem nagy pénz, de a diák álmai (még) nem olyan nagyra törőek, ebből lehet finanszírozni. Útálok Bp-n autózni, csak akkor teszem, ha muszáj vagy ha nagyon meggyorsítja a dolgokat. Na ma ez sem jött be, egyszerűbb lett volna a BKV/bicikli.
De térjünk a lényegre:

12-kor szabadultam a melóból, siettem, hogy megvehessem az új vinyómat, összegyűlt rá a mani. Gondoltam ennél jobb nem is lehet a nap, még edzeni is odaérek. Vinyó megvéve, kocsit ledobtam a ZP-vel szemben, mivel spórolni akartam a benzinnel., majd irány az UTE tornász.

Első fakk: fél 2-re értem be, kiderült, hogy már csak 1 órát vannak a többiek. annak a nagy része bemelegítés lenne, szóval inkább csak nyújtottam, meg dumáltam a népekkel. Ráadásul nekem kellett volna a termet zárni (a z itt dolgozók különösen idióták, szóval jobb rendesen csinálni mindent). Persze gondnok a kulccsal sehol. Fél óra keresgélés után feladtam.

Második fakk: megérkeztem a ZP-hez, behuppanok a kocsiba. Látom, hogy valami cetli van az ablaktörlő alatt. Persze nem szórólap, hanem 5 rongyos bírság, mert „parkosított területen várakoztam”. Park van ott, az tény, oda járok suliba, de arra a szétégett, száraz földdarabra a legjobb szándékkal sem mondanám, hogy parkosított. Így ugrott 15k-ról 20-ra a vinyóm ára, mivel a nagyker lehetetlen helye miatt mentem kocsival.
Na mindegy, majd megoldom valahogy, ha más nem ledolgozom, mert nincs 5 gurigám erre. Irány haza.

Harmadik fakk: ki akartam kerülni a nagyszőlősi úti dugót, hát a Karinthy-n indultam el, hogy utána a Bartókon, majd buszgarázs mögött kerülhessek, onnan meg már egyenes Budaörsig. Aszittem… Karinthy-n még nagyobb dugó volt. Egye fene, megyek a Villányin, aztán a BAH-nál vissza a Budaörsi útra. Aszittem… Kb. az Erzsébet hídig álhatott a dugó. Irány a Hegyalja út. A farkasréti temetőnél persze még mindig útbontás, szóval még ott a környéken is kavarogtam vagy 10 percet.
Végül sikerült a 15 perces hazautat bő 45 perc alatt abszolválni.

És hazaérvén az ultimate fakk: torrent megy, de a net nem. Grr meg hörr, gondoltam a netezgetés eléggé elfoglal, nem foglalkozom a parkolási papírral. Aszittem… T-comnál van buhera, mert 678-as hiba. Ezt már nagyon ismerem (hogy szakadnának meg…). Volt már ilyen, volt, hogy a gép hülyült be, de most a modem, a router a netkapcsolat és hálókártya is OK. Még a modembe sem tudok bejelentkezni. Mondjuk ez fura. Bár mire ezt olvassátok, addigra minden rendben lesz, mert csak akkor tudom ezt postolni.

Konklúzió: nem katasztrófák, bár az 5 rongy érzékenyen érint, de az én napomat jól *szták. Szubjekív, kis feszkó levezetés, mindenki másnak kellemesebb péntek 13-át!