Bu-Mo

-Igen, tessék? -Szia, Czinő vagyok, ráérünk próbálni elseje és harmadika között? -Czinőkém,... – írta: Vamp, 17 éve

-Igen, tessék?
-Szia, Czinő vagyok, ráérünk próbálni elseje és harmadika között?
-Czinőkém, hát persze, de előre mondom, ez a hívás dágább a kelleténél.
-Parancsolsz? Hol vagy?
-Lássuk csak. A francia rivierán.



A beszélgetés hamarosan lezajlik. A srácnak a lelkére kötöttem, csörögjön rám 27-én.



Kezdődik minden 23-án, csütörtök hajnalban. Másodmagammal fogjuk magunkat, felváltva kitesszük a karunkat, s elstoppolunk szépen Budapesttől Monacoig. 2 gigányi memóriakártya, 16 db tölthető, 2700-as akku, 2db fényképezőgép. További 4 gigányi pendrive, egy karra szerelhető GPS vevő. Kb ennyi a technikai felszerelés, a többi csak a legszükségesebb. Mindent összevetve, dokumentálunk folyamatosan, amit lehet. Aztán ha elrabolnak, s eladnak táncoslánynak, hát istenem. A jég hátán is megélünk, optimizmusunk határtalan, vajh mi baj történhet? Lesz nálam egy pár dobverő, ha pénzt kell keresni valahol, majd airdrummolok. Nem viszünk sok pénzt, fejenként 30 ezer forint (igazából ez a bevállalás része a dolognak). Szegény ember vízzel főz, mi a kaszinózás helyett a bagettzabálást részesítjük majd előnyben.


A tervezett útvonal:


[kép]



Ígérem, ha lehet, naponta töltök fel pár képet a logoutra, és pár sort is írok az adott napról, mindig új témát nyitva, az előzőt pedig címlapról levéve.


Gyorsan a tárgyra térek, mert sürget az idő.

Szükségünk lenne egy kézre tehető GPS-vevőre. Fizetni nem tudunk érte valami sokat, inkább bérelnénk, ha valaki ebbe belemenne. Sajnos ami tervben volt, hogy kapunk, a sztornóra került a minap. Nem mondom, hogy anélkül nem lennénk meg, de nagyban megkönnyítené a dolgunkat. Ha valaki fel tudná esetleg ajánlani a sajátját, azt nagyon megköszönnénk!


Vamp