CHS partnernap 2009

Egy rövidke képes bemutató a CHS 2009-es partnernapjáról. – írta: KillHates, 15 éve

Most mikor írom ezt a cikket éppen arra gondolok, hogy amilyen szép derűsen indult ez a nap olyan rossz lett az idő estére, mikor az idei CHS partnernapra meghívottak igazán lazíthatnának az előadások monotóniája után a kinti sátrakban. Remélem a kedvük nem ilyesformán alakult, a hideg eső ellenére.

Reggel 9-kor kezdődtek az előadások, és folyamatosan tartottak este hatig. Egy előadás 20 perces lehetett, ami szerintem elég kevés az innovációk, a friss portfóliók, és az értékesítés bemutatására. Ez meg is érződött mindegyik előadáson, mert a mostani gazdasági helyzetre való tekintettel főleg az értékesítésre összpontosítottak az előadók, de sok más információval is gazdagabbak lettünk.
Az előadások között így 10 perces szünetek lettek volna, de nem voltak, mert mindegyik előadó túllépte a 20 perces limitet, és így csupán annyi szünet volt ami idő alatt kicserélték a notebookjaikat.
Beszéljenek hát a képek:

A CHS dolgozói kitettek magukért az aulát szépen feldíszítették és minden földi jóval megtöltötték. Akiknek nem jutott ott bent hely azok az egyik sátorban tudták bemutatni a termékeiket.

Megtekinthető volt a DELL egész palettája, az ADAMO notebook-tól, a 30 inch-es monitorig, a LENOVO Thinkpad-jei, az ACER legújabb nettop-jai.

Mókás volt, hogy a DELL előadására ahol két monitor-t és egy netbook-ot lehetett nyerni nem lehetett bejutni a telt ház miatt...

... ellenben az LG-nél elég szellős volt terem, hiszen itt csupán egy monitorral gazdagodhatott a szerencsés hallgató. :D

Az ICON7 vetítésén büszkén hirdették, hogy 4 nemzetközi ajánlatot is kapott a Twister egerük. Az egyik ezek közül a PH ajánlása volt!

Az MSI fejtágítóján Borhi Tamás -mintegy Michael Jackson reinkarnációjaként- vehemens mozdulatokkal ecsetelte az új alaplapjaik fejlesztéseit! Jól szórakoztunk a rendhagyó előadásmódján, színes folt volt a szürke marketing-maszlagban.

Így hát mi is jól éreztük magunkat Piros Gergő (ECOSOFT) barátommal, bár az ígért szendvicsekről lemaradtunk!