Ethical Hacking Konferencia, 2009. +

Kedves Olvasóim! Minden bizonnyal sokatokat érdekel az IT-biztonság, és tudjátok, hogy ebben a világban a... – írta: domi007, 15 éve

Kedves Olvasóim!

Minden bizonnyal sokatokat érdekel az IT-biztonság, és tudjátok, hogy ebben a világban a legfontosabb eseményeknek a konferenciák számítanak.

Ezek a találkozók különös atmoszférával rendelkeznek: az előadók általában hihetetlen információk birtokában vannak, amelyek hatalmas jelentőséggel bírnak. Ha valamelyikük azt mondja "Ezzel a programmal uralni tudom a világ számítógépeinek 80%-át" akkor az úgy is van.

Sajnos az ilyen konferenciák nagy részét külföldön rendezik meg, általában az Egyesült Államokban, ami egyenesen meglehetetleníti nekünk, egyszerű érdeklődőknek, hogy élőben is részt vehessünk.
Magyarországon emiatt indult el néhány éve a Hacktivity konferenciasorozat, amely lehetővé tette végre, hogy valódi hackerekkel találkozhassunk.

Vannak azonban más összejövetelek is, amelyek általában hivatalos keretek között zajlanak, cégek rendezik meg őket. Ezek közül emelnék ki most egyet: az idei Ethical Hacking Konferenciát, amely 2009. május 7-én lesz, a Cinema City Arénában (1087 Budapest, Kerepesi út 9.).

A program nagyon sok jót ígér, lássuk csak:
Lesz szó az IDS megkerüléséről és a védekezésről, az RSA működéséről, az etikus hackelés eszköztáráról, tűzfalakról és még sok minden másról.
Az idei konferencia külföldi "sztárvendége" Tim Pierson lesz, aki a Hacking globális helyzetéről fog előadást tartani.

A részvételi díj magánszemélyeknek bruttó 20.000 Ft, céges résztvevőknek 25.000 Ft + Áfa.
A részvételi díj 100%-ban felhasználható Certified Ethical Hacker vagy EC-Council Certified Security Analyst tanfolyami részvételre a NetAcademiánál.

Főszervező a NetAcademia Kft, támogatók: IVSZ, Carnation, FEFO Computers, Intel, KFKI, NOD32, McAfee, Sakom, Bell Research.

Médiatámogatók: ITcafé, HWSW, Gazdasági Rádió, Computerworld, PCworld, ITBusiness, techline.hu

További információk és jelentkezés:
http://www.netacademia.net/ethical.aspx

A véleményem szerint színvonalasan összeállított program garantálja a nagy érdeklődést, ezért ajánlom mindenkinek, hogy minél hamarabb jelentkezzen, nehogy lemaradjon erről a remek lehetőségről.

Köszönettel:
DOMy

2009. március 28.
Kedves Olvasóim!
Úgy gondoltam, hogy az ismert vicc után szabadon becsempészek egy kis reklámot ide az írásom végére ("Kohn meghalt, ugyanitt 3 sertés eladó"), hiszen hátha valakit ez is érdekel. Komolyan véve a most következőknek tényleg semmi köze nincs a fent leírtakhoz, de ha követni akarom a már említett humor-orgánum tipológiáját, akkor ennek így is kell lennie.
Szóval megjelent egy új licitálós szájt a Weben, elsősorban magyaroknak kínálja a szolgáltatásait, teljesen ingyen (mivel ugye a vat*ra meg a t*szv*sz már teljesen fizetős lett, az így keletkezett piaci űrt szeretné kitölteni az oldal). Az oldal még csak most született, de ha gondoljátok, nézzetek be, hátha láttok valamit:
http://boltamarson.com
Különleges tippként elmondom: lehetséges, hogy egy napon majd EticalHacking Konferencia belépőket fogtok látni az oldalon, és ha ügyesen licitáltok, akár olcsóbban is hozzájuthattok egy példányhoz.

Köszönettel: Az író

Előzmények

  • EthicalHacking 8. rész-A WPA halála?

    Üdvözlöm minden kedves olvasómat EthicalHacking cikksorozatom 8. részében! Ma a WPA feltöréséről lesz...

  • EthicalHacking-7. Rész

    Sziasztok! Azt hiszem legjobb lesz a szokásos, immáron hagyománnyá váló beköszöntővel indítani: Üdvözlök...

  • EthicalHacking-6. Rész

    Üdvözöllek EthicalHacking cikksorozatom 6. részében! Eme cikkben egy kis kitérőt teszünk a szoftverhibák,...