HaiPai i9377, Samsung Galaxy S3 klón

A kínai másolóüzemek teljes kapacitáson működnek, de néha-néha némi egyedi ötlettel is előrukkolnak. – írta: iMaverick, 11 éve

Bevezető

Azt a cikk elején le kell hogy szögezzem: az eredeti Samsung S3 sosem volt a kezemben, így előfordulhatnak pontatlanságok ezen bemutatóban. (Kérek mindenkit, hogy ha ilyesmit talál, akkor jelezze a fórumban és javítom.)

Először egy olyan összehasonlító bemutatót akartam írni, amiben ehhez hasonló mondatok lettek volna: "A Samsung Galaxy S3-ban ilyen proci van, a HaiPai-ban meg amolyan." Aztán rájöttem, hogy gyakorlatilag értelmetlen lenne, hiszen igazi, a szó szerinti klónozásról nem beszélhetünk, hisz nem áll módjában a vidéki kínai gyártóüzemnek rátenni a mancsát a Samsung gyárában készülő Exynos 4 Quad processzorra. Így marad némi utalgatás az eredeti mobilra és egy "sima" bemutató cikk.

Azért a korrektség kedvéért: Mobilaréna Galaxy S3 cikk

Tehát a háttértörténet:
Kb. 1 hónapja a kolléganőm szólt, hogy talált egy magyar céget, ahol Kínából behozott olcsó tableteket és okostelefonokat lehet 1 év garanciával venni. (Mármint kis hazánkban érvényes garanciáról beszélünk.) No, lessük meg az oldalukat!

Rögtön meg is akadt a szemem egy Galaxy S3 klónon (náluk AS3 Ultimate a becsületes neve). 4,7-es kijelző, dupla magos proci és az ára (természetesen?) töredéke egy igazi S3-nak.


AS3 Ultimate (igazi neve: HaiPai i9377)
(a képen még ICS-sel írják, de nekem már JB-nel jött)

Ráadásul dual SIM-es, tehát ha valakinek kell egy S3, amibe 2 kártyát is bele lehet pattintani, akkor ne is keressen tovább.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt