HP Deskjet 3050A All-In-One (J611a)

A HP egyik legszebb tintasugaras-multifunkciós nyomtatójának részletes bemutatóját olvashatjátok. – írta: escape, 11 éve

Kicsomagolás

A képek profi gép hiányában egy Sony Xperia P-vel készültek. Nincs összehasonlítási alapom, de ha rossz minőségűek a képek, azért már most elnézést kérek. A cikkbe a főszerkesztő kérésére kisebb képek kerültek, melyek minősége szándékosan lett csökkentve. Az eredeti képeket a cikk végén linkelt Picasa albumban találjátok.

A doboz az ízlésesebbik fajtából való, nagyrészt a nyomtató anyagának színeit tükrözi. Megtalálható rajta minden fontos, és nem annyira fontos információ.

Az eszköz csomagolásával viszont nem nagyon voltam megelégedve. Ez valószínűleg valami kiállítási darab lehetett, mert a nyomtató szkenner részének fedele és a papírtálca sem volt a szokásos módon leragasztva, illetve a tápkábel is csak rá volt hányva a dobozban lévő cuccokra. Ettől függetlenül a doboz bontatlan volt, tehát abszolút nem értem a dolgot.
Egy karcolás sincs a nyomtatón, illetve azóta is remekül működik.

A csomagban találunk egy halom szinte felesleges papírt, télre meg is van a tüzelő nagy része. Az egyik vastag füzet angol, német, francia, olasz, spanyol, portugál, holland, svéd, norvég, dán, finn, és lengyel, a másik pedig kevésbé népszerű nyelveken - mint például a magyar - írja le az üzembe helyezés és telepítés folyamatát.
Kapunk továbbá egy felhasználási feltételek feliratú füzetet, egy kifejezetten törököknek szóló lapocskát a supporthoz, egy tájékoztatót a Max OSX v 10.7 Lion rendszert használóknak, miszerint nekik külön a hp.com-ról kell letölteni az eszközhöz tartozó szoftvert, és egy dupla oldalú A3-mas méretű posztert, amin az üzembe helyezést láthatjuk képekben. A nyomtató oldalán egy kis zacskóban található a garancialevél.

Ami a dobozban lévő hasznos dolgokat illeti, kapunk egy CD-t, ami a képről sikeresen lemaradt, Photoshop-hoz meg nem nagyon értek. :( CD-n kívül egy tápkábelt, egy töltőt egy USB kábelt, és mivel a HP törődik az egész családdal, egy, valószínűleg újrahasznosított bevásárlótáskát a nagyinak, melyben maga a készülék lapul. Van még a dobozban egy 301-es jelzésű fekete, és ugyanilyen háromszínű (CYM) patron is.

A tápkábel hosszával nem igazán vagyok kibékülve, ugyanis eléggé rövidre sikerült, viszont a töltőből kivezető kábel hosszabb az átlagosnál, tehát a hosszból nem veszítünk, viszont boldogabb lennék, ha nem a tyúkbél vékonyságú kábel lenne a hosszabb. Az USB-kábelről nem tudok nyilatkozni, egyszer sem használtam, mindent wifin keresztül állítottam be, de ezt látni fogjátok.

Maga a nyomtató egyébként, személyes véleményem szerint rettentő szép. Nagyon tetszik a sötétszürke - narancs - világosszürke összeállítás.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!