Huawei Talkband B1 - okos karperec egy kis extrával

Ebben a tesztben a Huawei jelenleg egyetlen okos, fitnesz kiegészítőjét szeretném bemutatni nektek – írta: Evil Snowman, 10 éve

Előszó

Az idei év elején arra az elhatározásra jutottam, hogy lecserélem az eddig megelégedéssel használt Nokia Lumia 925-ös készülékemet egy Huawei Ascend P7-re. A váltásnak inkább érzelmi, mintsem racionális okai voltak, ugyanis amikor 2014. május 7-én bemutatták a telefont, ugyanaz a "nekem ez kell" érzés kerített hatalmába, mint annak idején, amikor Gubro cikkét olvastam a HTC Desire-ről. (Később az alapján a teszt alapján meg is vásároltam Dézikét és nem csalódtam).

Tudni kell rólam, hogy az aktuálisan használt telefonomhoz első körben mindig igyekszem a gyártó által készített kiegészítőket vásárolni, így a P7-es átvételét követően jó szokásomhoz híven rögtön elkezdtem böngészni a gyártó hivatalos oldalát, lehetséges kiegészítők után kutatva. Ekkor akadtam rá a címben szereplő eszközre, ami rögtön megfogott, mivel a weboldalon lévő leírás alapján több volt egy mezei fitneszkarperecnél.


Huawei Talkband B1

Na, gondoltam, irány a jól bevált gugli: keressünk rá, hogy itthon merre lehet kapni eme csodát! Sajnos a keresés érdemben nem sok jó hírt hozott, ugyanis itthon még sehol sem lehet hivatalosan kapni. Nem hagyott nyugodni a dolog, így megkértem egyik kollégámat, hogy vegye fel a kapcsolatot az itthoni márkaképviselettel és ha megoldható, szerezzenek be nekem egyet teszt jelleggel, mert igen csak nagy fantáziát látok a készülékben. Két hét várakozás után meg is érkezett a készülék a legnagyobb örömömre.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények