Kindle 4 gyorsteszt

Kezeim közé került egy Kindle 4, így még melegében, alaposan leteszteltem. – írta: Romvr, 13 éve

Külsőre

Külsőre

A külsejét tekintve pont úgy néz ki mint egy tablet, csak sokkal kisebb. Ezüstös-szürke színű keret fogja körbe a kijelzőt, ami nem gyűjti az ujjlenyomatot, így titkos-ügynököknek is ideális választás

Az alján található egy bekapcsoló-gomb (hogy miért nem a tetején? Talán az egyik mérnök fordítva tartotta a terveket?), illetve a mini USB csatlakozó. Meg persze egy kis led, ami jelzi a bekapcsolást illetve különböző színeken képes fényeffektusok keltésére. Töltésnél például narancs.

[

Az oldalain nincs semmi vadregénybe illő motívum, csupán kétszer kettő darab lapozó gomb. Ám ez is fifikásan lett megoldva, mert nem befele mozognak, hanem hátrafelé. Számomra enyhe szívbajba illő jelenet mikor az oldalsó gombok hátra mozdulnak el. Már várnám a reccsenést hogy felzokoghassak, de nem. Teljesen stabilan üzemel ebbe az irányba.

A tetején a nagy semmi honol a hátulján meg…. nos ott is. A hátulja amúgy igazán cseles mert azt hihetnénk hogy leszedhető. Hát nem, azt előbb kiöntötték betonnal, ráhegesztették, majd szögekkel is átverték, hogy biztosan ne piszkálja az arra tévedő átlagember. Nos lényegében egy közepes erősségű légkalapáccsal lehetne csak kinyitni. Bár minek is nyitnák? Ott van egy akkumulátor, meg egy memória. Mást úgy se piszkálnánk, hisz nem vagyunk kalandvágyók.
Ami sokaknak hiányérzetet okozott eddig, az bizony a bővíthetőség. Nincs neki. Egy SD kártya foglalatot elbírt volna, de a kőszívű Amazon mérnökök nem tettek rá. Így azzal kell beérnünk ami van. Ami mennyi is?

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények