La Baronesse II. és Ermine mod

Mert egy bárónő kezébe egyszerű mezei egér nem való, így valami különlegeset kellett kitalálnom... – írta: feco72, 12 éve

Kezdődjék

Sziasztok, újból itt vagyok, ezúttal két leírással egyből.

Azért így egyben, mert a fedél története nem túl hosszú, ráadásul párhuzamosan készültek és végsősorban egy majdani komplett steampunk összeállítás részei. Elsőként ismertetném a bárónőhöz elkészített egér kálváriáját, majd pedig a billentyűhöz készített fedelet.

Akkor jöjjön a belecsapás a lecsóba!

Sikeresen bemutatkozott az úrihölgy mintegy három hete a lányok társaságában, persze rögtön jött az újabb igény, készülhetne-e hozzá egér is. Mivel a szebbik nem szebbik képviselőinek nem nagyon állok ellen, így a válaszom igen volt. A múltkor nálam maradt egy laptophoz való Microsoft mouse, indulhatott a tervezés.

A jobb oldali az áldozat

Úgy gondoltam, a baronesse-ből megmaradt anyag elhasználásával kényelmesen beburkolom majd, utána némi fémek felhasználásával gőzösítem szegénykét. Nos, itt kezdődött a több napos kísérletezések korszaka. Elsőként jött egy szétbontás, aminél kellemes csalódás ért, mert nem két, hanem három részből állt.

Itt rögtön feltünt a középső részen lévő „nagyobb” vízszintes terület, amiről messziről lerítt, hogy valami kerek díszért kiabál. Fiókot kihúz és nézelődik. Hoppá, egy rossz női orosz karóra az egyik dobozban. Nézem a méretét, hát nem direkt ide tervezték?

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

  • A Black Essence szett

    Első slim billentyű moddingom alapja egy Genius SlimStar i820, wifis billentyűzet + egér kombó lett.

  • Hórusz szárnyai steampunk billentyűzet

    Egy sikertelen live modding utóélete: hiába öltem a modding tervezésébe több órát, mégsem lett kész a Veletechen.

  • Robur's dashboard

    Steampunk vezérlőpult egy léghajó kapitányának egy Logitech MX 5500-as billentyűzet felhasználásával.

Előzmények