Lenovo P770 - készenléti egység

Dual Core, Dual Sim, 1 GB RAM, 4,5" IPS kijelző, 3500 mAh akku? Igen, a Lenovo megcsinálta! – írta: Xabi78, 11 éve

Bevezető, tartozékok

Bár a Lenovo márkanév egy ideje már Magyarországon sem cseng ismeretlenül, azt kevesen tudják, hogy a kínai gyártó hazájában és egyes keleti országokban telefonos portfólióval is jelen van. Az elmúlt években több androidos készüléket is piacra dobott, ezek jelentős része jellemzően MTK processzorral szerelt, két SIM kártyát kezelni képes telefon.

A Lenovo P770-es modellje már megjelenése előtt fölhívta magára a figyelmet a konkurenseket megszégyenítő 3.500 mAh akkumulátorával, ami a jelenlegi lehetőségek csúcsát jelenti, hasonló teljesítményű akkuval a Motorola RAZR MAXX rendelkezik (3.300 mAh).

A Lenovo telefonjai közül a P sorozatúak az üzleti jellegű telefonok, a P770-es a középkategória tetejét foglalja el, hivatalosan 2012. november végén adták ki. Fölötte már négy magos, de nem dual SIM-es telefonokat találunk.

A Lenovo telefonjait Európában nem forgalmazza, a készüléket a tmallbox.com –tól a Singapore Post szállította, a megrendeléstől a gondosan becsomagolt doboz átvételéig 12 nap telt el.
Összesen 260$ kellett PayPal-on keresztül fizetni a készülékért, ami átszámítva körülbelül 60.000 forintnak felel meg.

A fehér alapon elegáns mintával nyomtatott dobozában a szokásos kiegészítők mellett (adatkábel, töltőfej, sztereó fülhallgató) kaptam a töltőfejhez egy EU adaptert, ezenkívül egy képernyővédő fóliát, egy műanyag védőtokot és egy OTG kábelt is.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt