LG G3 és LG G Watch R

Manapság divatos az okosóra és okostelefon kombinációja: lássuk mit tud az LG házon belüli kombó megoldása! – írta: Dreimus, 9 éve

LG G3

A telefonon gyárilag a V10N-es 4.4.2-es rendszer fogadott az első bekapcsolás során, mellyel túl sok időt nem töltöttem, hanem frissítettem a V20D-s 5.0-s rendszerre.
A rendszer kinézete nem sokat változott a frissítést követően, csak az alkalmazásváltó kapott új külsőt.

A benchmark programokat természetesen lefuttattam, melyek eredményeit táblázatba szedtem, ahol a Mobilarena tesztjében is szereplő adatokat használtam. Természetesen a tesztprogramok és a tesztelt telefonok szoftvere is változtak azóta, így nem teljesen valós a kép, de kiindulási alapnak jól használható.

Ami érdekes, hogy míg a rendszer általános sebessége javult, addig a tesztprogramokban ez nem érhető tetten, mert mindenhol csak gyengébb eredményt kaptam. A gyengébb eredménnyel rendelkező programok újrafuttatásával hol jobb, hol rosszabb eredményt kaptam, így a táblázatban a tesztek első futtatásának eredményeit használtam fel.

Természetesen kihozhatóak a Mobilarena eredményei, sőt annál jobbak is, viszont ahhoz sokszor le kellene futtatni a teszteket. A telefon kijelzője szép tiszta és éles képet ad. A rendszer gyorsan teszi még a dolgát, remélem, ez az életútjának vége fele is megmarad.

A telefon anyaghasználata számomra megfelelő, illetve jól össze van rakva, tehát nem nyekereg, ropog a kezemben.

Súlyát a régi Blackberry Z10-hez képest nem érzem, nagysága sem sokkal feltűnőbb, hála a vékony keretnek.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények