Nexus4 Wireless Charging Orb replika

Egy csonkolt gömb alakú indukciós töltő, ami a népszerű Google telefon dizájnos kiegészítőjét koppintja. – írta: z123456789, 11 éve

ORBitálisan jó

Tisztelt Nagyérdemű!

Szeretnék bemutatni nektek egy újabb vezeték nélküli töltőt, mely szintén az indukció elvén működik. Beszerzése könnyebb mint annak, amit az előző írásomban bemutattam, nevezetesen az eBay-ről bárki megveheti csekély 30 $ körüli (kb. 6700 Ft) áron, és még a szállítást is állják nekünk. Ez nem egy utolsó szempont, ha Kínából érkezik a termék. A cím gondolom sokunknak - de főként Nexus 4 rajongóknak, illetve azoknak, akik otthonosan mozognak ezen készülék kiegészítőinek világában - sejteti, hogy egy gondosan felépített marketinggel rendelkező termék másolatáról van szó, méghozzá véleményem szerint nem is akármilyen minőségben.

Mint legtöbbször most is kisebb pesszimizmussal, bizalmatlansággal álltam neki a rendelésnek, mint
mindig, amikor valaminek a másolatáról van szó. Ha egyszer az eredeti olyan drága? Mivel az igazival még nem volt szerencsém találkozni, ezért hangsúlyozom az írásban a szubjektív véleményem fog szerepelni.

Szeptember 19-én rendeltem meg, aznap meg is történt a fizetés, és körülbelül október 9.-én érkezett meg rendesen becsomagolva. Nagyjából ez két hetet jelent, ha munkanapokban számoljuk. Nem vészes, sőt úgymond normál időintervallumnak számít, ha a keletről érkező rendeléseket nézzük. Áfa illetve vámkötelezettségem nem volt, mivel nem üti meg azt a felső szintet, aminél már "levámolják" az embert.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

  • Proda T200 vezeték nélküli töltő

    Már javában benne vagyunk a Qi-töltés világában, egyre több készülék támogatja gyárilag ezt a szabványt.

  • SOS USB töltő

    Ez csak egy rögtönzött szerkezet egy hétvégi bográcsoláshoz, nem is sokáig bírta, de a célnak megfelelt egy darabig.

  • Vezeték nélküli töltés FAQ

    Elég sok kérdés, tévhit, városi legenda van a vezetéknélküli töltéssel kapcsolatban, megpróbálok válaszolni a kérdésekre.

Előzmények

  • LuguLake vezeték nélküli töltő

    Vezeték nélkül a kényelem felé, avagy egy vezeték nélküli vezetéknélküli töltő természetesen Kínából.

  • ASUS FonePad kütyüparádé

    Azért jó egy tabletnek, ha Nexus7 házba rakják, mert egy rakás JÓ kiegészítőt lehet hozzá venni. :)

  • HTC One: Number One

    A tajvani cég 2013-as zászlóshajójának nem kisebb feladata van, mint a trendforduló megvalósítása.