MyAudio Series7 708AG bemutató

A 7 hüvelykes, 3G-vel felvértezett tablet kiváló példa arra, hogy olykor vehetünk jót is olcsón. – írta: Jim Tonic, 11 éve

Bevezető

Sokáig elkerültem a tabletek világát. Egy napon az egyik barátom beállított egy friss és ropogós Nexus 7-tel. Mivel úgy alakulnak a dolgaim, hogy szükségem lehet egy ilyen gépre, megadta a kezdő lökést a kereséshez. Abban azért egyetértettünk a barátommal, hogy egy ilyen készülék semmilyen szinten nem képes helyettesíteni egy laptopot, dolgozni csak kivételes esetekben lehet velük, ahogy ő fogalmazott találóan: ezeket médiafogyasztásra tervezték.

Ezt (mármint, hogy a notebook is megmarad) vettem figyelembe a keresésnél, valamint azt is, hogy utazásnál ne legyen plusz táska, zsebben elférjen. Így kötöttem ki a 7”-os méretnél, az Android a Defy után egyértelmű volt. Nekem nincs szükségem sok plusz szolgáltatásra, sem a HDMI, sem a memória bővíthetősége nem érdekel, az sem nyom a latban, milyen fényképeket készít. Ami kellett, 2 mag, előlapi kamera, Wi-Fi, Bluetooth. A 3G-ben nem voltam biztos, pontosabban úgy gondoltam, nem kell, úgy is ott a hotspot lehetőség a mobiltelefonon.

Írtam az itteni fórumra, ahol a fenti paraméterek alapján azonnal a Nexus 7-et javasolták. Jó is lett volna, mert tetszik, hogy rendszeresen jönnek rá a frissítések, én azonban ennyit nem akartam költeni, és amúgy is ki akartam próbálni valami kínai megoldást.

Egynapos keresgélés után jutottam el a MyAudio 708AG tablethez. Sok tapasztalati információt nem találtam róla, de mivel elkezdtem a Nexus 7 köré építeni az elvárásaimat, már nem akartam engedni az IPS kijelzőből, a HD felbontásból, és megfogott a 3G is.

Mindjárt kettőt rendeltem, mivel egy kollégámnak is kellett. 49.900 Ft darabja, ami igen baráti ár ilyen képességekért. Mindezt itthoni garanciával, magyar támogatással. Gyárilag 1+1 év garanciát kapunk, 1 év teljes, 1 év szerviz.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!