Nokia Asha 302 - Qwerty-s klasszikus

Qwerty-s, gyors, elegáns, minőségi, okos, és sokan Nokia Asha 302-nek hívják. – írta: FET-MEN, 11 éve

Külső

Külső

Kívülről egy szép telefon hatását kelti az Asha 302-es. Méreteiben átlagos, se nem nagy, se nem kicsi azaz 115 x 59 x 13.5 milliméteres.

Súlya átlagosnak mondható, talán picit több a kelleténél, ami nem gond, jól összerakott telefon benyomását kelti a 106 gramm. Felül Nokia felirat, hangszóró és a kijelző.

A kijelző egy 240 x 320-as, 2,4 inches és 262.000 színű TFT technológiával rendelkezik. Ez a kijelző megfelelőnek mondható, szép is meg nem is, normális telefon kijelző, nem a mai trendek Full HD-s technológiája.

Ezek alatt található a telefon egyik nagy erőssége, a QWERTY billentyűzet, funkciógombokkal, és navigációs körgyűrűvel ellátva. Két funkciógombunkkal a névjegyzéket, vagy az új üzenet írását érhetjük el.
A QWERTY billentyűzet nagyon minőségi, nem kattognak, nem recseg, nyomáspontjuk nagyon jó, akár egy BlackBerry azt tudom mondani.
Nagyon gyorsan lehet vele SMS-t írni, akár a névjegyzékben keresgélni, vagy chatelni. Megvilágítása megfelelő, fehér színű, értesítés esetén még külön villog a navigációs rész.

A készülék hátulja letisztult, egyszerű. Alumínium hátlappal rendelkezik, körülötte minőségi anyagokkal találkozhatunk, a telefonból sehol nem tudunk nyekergést kicsikarni, nagyon egyben van.
Felül a kamera figyel ránk, mellette a hangszóró. A hátlapon egy préselt Nokia felirat van.

A készülék tetején a megszokott szabvány csatlakokozók: töltő, USB, és a 3,5 milliméteres jack aljzat

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Előzmények