Hyundai A7: egy tablet a sok közül...

Mivel nem találtam írást erről a távol-keleti "csodáról", gondoltam megosztom a tapasztalataimat. – írta: iMaverick, 12 éve

Első benyomások

A tablet előlapját a 7"-os kijelző uralja, oldalt két kis hangszóróval (csak az egyik igazi, a másik a szimmetria miatt van rajta).

Az előlapi 0,3MP-es kamera a két hangszóró között található.

A bekapcsoló gomb, a microHDMI kimenet, a microUSB, a microSD kártya nyílása és a fülhallgató csatlakozója mind a készülék jobb oldalára került, a többi oldalon nem találunk semmit...

A hátlapon is csak a gyártó nevét és a készülék típusát olvashatjuk.


Létezik feketében is

Kapcsoljuk be! Rögtön magyarul szólt hozzám. Tetszik!

Aztán jönnek a negatívumok. Ahogy olvastam is előre a neten, nincs rajt Mark... izé, Play áruház! Ugye ez eléggé behatárolja egy androidos készülék használhatóságát… majd nézem a droid verziószámot: 4.0.1... Hmmm? Persze jó távol-keleti termékhez méltóan ott virít rajta pár olvashatatlan nevű progi is, el sem mertem indítani őket, ki tudja, mit indítok el? A kezelőfelület akad... Szóval ez így eléggé tréé.

Persze a leckét előre megcsináltam, így szerencsére nem estem kétségbe: az XDA-n önálló fóruma ugyan nincs, de azért találtam egy helyet, ahol be volt linkelve egy 4.0.3-as főzött ROM.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!