Recom PowerStation

Recom PowerStation avagy Raidmax Smilodon, mert a két ház tökéletesen egyforma. 18.000... – írta: Csapi007, 17 éve

Recom PowerStation avagy Raidmax Smilodon, mert a két ház tökéletesen egyforma.
18.000 Ft-ért jutottam ehez a házhoz születésnapom alkalmából. Azért ehhez és nem Smilodonhoz mert azt csak májusra tudtak volna hozni, mindenhonnan elfogyott.

Kívülről:
[kép]
[link]

[kép]
[link]

[kép]
[link]

[kép]
[link]

[kép]
[link]

[kép]
[link]

Az hátsó és az első venti mögötti rácsokat kivágta édesapám ami nem volt könnyű mert a fém elég vastag. Ez sokat javít a zajszinten.

Vélemény:
A szerelhetősége remek. Amint a képeken láthatjátok minkét oldala lehajtható.
4 ventillátorral volt szerelve ebből 3db 8cm-es amiből egy kéken világít és van még egy másik világítós 12cm-es ventillátor. Sajnos az összes ventillátornak 4pines (molex) csatlakozója volt amit édesapám átforrasztott hárompinesre. A 12cm-es ventillátoron kívül a többi még 12V-on is halk. Az alsó ''merevlemezketrecet'' még nem volt alkalmam kipróbálni de ezt majd talán bepótlom. A CD meghajtók casvarmentes rögzítése jó, szívesen láttam volna a kártyáknál is csavarmentes rögzítést. Még egy negatívum hogy a jobboldali oldalsó ventihelynél nagyon kicsi lukak vannak befelé és kifelé is. Az ajtó mágneses, tökéletesen záródik. Az a fekete oldalsó merevítő fém, amin meglepődtem, de úgyse használom mert csak elveszi a látványt. A ház elég tágas belülről ennek következménye hogy elég nagy kívülről is, nagyobb mint egy sima midi ház. Van még negatívuma: a 12 cm-es porszűrőből le kelett vágni néhány mm-ert hogy odaférjen a ventillátor mögé, mert a merevlemeztartó meg a fölötte lévő konzol belelógott.
A ''merevlemezketrechez'' való rögzítők és a csavarok egy külön kis dobozkában kaptak helyet amit a ketrec alá el lehet rejteni.
Nekem nagyon tetszik ez a ház, még az egy-két nagatívumával is, de hát nem lehet minden tökéletes.
Értékelés 8/10

Beszerelés után:
[kép]
[link]

[kép]
[link]

[kép]
[link]

[kép]
[link]

[kép]
[link]

[kép]
[link]

[kép]
[link]

Porszűrő:
[kép]
[link]

3dGameMan video review: [link]
Recom honlapja: [link]
Smilodon honlapja: [link]