Sony vaio wireless presentation mouse

Nem titkolom hogy ToM2004 Sony VAIO VGN-A417M minitesztje után úgydöntöttem hogy én is... – írta: k., 17 éve

Nem titkolom hogy ToM2004 Sony VAIO VGN-A417M minitesztje után úgydöntöttem hogy én is irok egy vaioról. Ugyan ez nem laptop csak annak egy segédje. Nevezetesen egy egér. Méghozzá nem is akármilyen:


[kép]


Ez egy igen különleges egér. Nemcsak abban különleges hogy joystick van a görgő helyett hanem abban is hogy képes ugy működni hogy a joystick mozgatja a kurzort.
Akkor igy kell használni:


[kép]


Amikor először meglátta a barátom nagyon is rácsodálkozott. Merthát én ugy használtam mint a Logitech MX air egerét szóval a levegőben. De hát minden csoda 3 napig tart igy hamar meguntam és visszatértem a normál használatra.
[link]
Amint a fenti képen is látjátok 2 módja van az egérnek. Van a normál használat és mellette persze a kikapcsolás és jobboldalt pedig a ''prezentációs'' mód.


[kép]


Az elején még tartottam a joysticktól de hajtott a kiváncsiság és mivelhogy szülinapi ajándékként megkaptam igy hát nagyon vártam. Viszont az elején igen rosszul volt beállitva nagyon meg is ilyedtem hogy nem lehet használni.Ugyanis a joy ha lefele húztam egy húzásra egy nagyobb pdfben ugrott akár 100 oldalt is.Így megkerestem a cdjét és feltelepitettem a hozzá járó szoftvert.Ott sikerült beállitani igy mostmár normál tempóban meg a görgetés. Pluszpont a szoftvernek hogy vista alatt hibátlanul működik. Van rajta külön előre és hátra gomb is pdf-ek olvasásához ezt használom mert igy szépen csak 1 oldalt ugrik.
A kéznek különösen kényelmes az egér fogása igy hosszabbtávon sem fárad el a kéz az egér használatától.


[kép]


Remélem tetszett ez a miniteszt és kedvet kaptatok az egér megvételéhez. Az ára ugyan eléggé borsos aki nem sajnál 20400FT-ot egy minőségi egérre annak ajálhatom!
Megvásárolható :www.smartandmobile.hu

Azóta történt

  • Sony Vaio N250N:Megérte

    Most nem egy szokásos teszt jön, hogy leírom, hogy mit tud és hogy ez ezért meg ezért...