Steelseries 3H v2 - A legkisebb

Pontosabban a legkisebb másodszor, mivel a 3H is átesett a "H" termék családba tartozó fejhallgatók modell frissítési hullámán. – írta: bunfi, 10 éve

Változások

Sajnos az élénk színekkel megspékelt külső előnyös változtatásával szemben sikerült a Steel mérnökeinek számos, nem túl előnyös vagy praktikus változtatást is véghezvinni. A kábel hossza ezen a modellen csak 1,2 méter, amely azt jelenti, ha nem az asztalon tároljuk a számítógépházat, akkor kénytelenek leszünk hosszabbítókat használni, mivel ellenkező esetben nem elég hosszú a kábel még az előlapi kimenetekbe dugva sem. Ez eléggé lerontja a használhatóságot, kivéve ha olyan billentyűzettel rendelkezünk, amely jack hosszabbítóként is funkcionál, vagy elsősorban laptoppal szeretnénk használni a fejhallgatót.

Fontos újítás az előző modellhez képest, hogy ez már nem csak számítógéphez csatlakoztatható periféria, a játékosok számára fejlesztve, hanem a csomagban található adapter segítségével immár mobil eszközeinkhez is csatlakoztathatjuk a fejhallgatót, mint headset. Valószínűleg ennek okán lett ilyen rövid a kábelezés.

Az adapter sajnos nem az 5Hv3-nál alkalmazott megoldás, hanem csak egy jack közösítő, amely 4 pólusú, Apple kompatibilis csatlakozóban végződik. Ez elég hevenyészett megoldás, sőt a fejhallgató kábelezésén található műanyag szeparáló még enyhén szétnyitja a kétfelé választott kábelezést.

A csatlakozó maga 90 fokban elforgatott, amely teljesen szokatlan megoldás ebben a kategóriában.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

  • AKG K450 és K550

    A két fejhallgató vásárlásával nem lőttem mellé: a kisebbik utcára, munkahelyre, nagyobbik számítógép mellé ideális.

  • Hama uRage Explode Evo bemutató

    Megfizethető ár, kényelmes viselet, kellemes hangzás. Ezek nem a gamer headset jellemzői?

  • CM Storm Sonuz

    Futurisztikus megjelenése és nagy mérete ellenére nem lehet rá panasz a Cooler Master mikrofonos headsetjére.

Előzmények