Windows Phone - 1. játékválogatás

Az első bemutató szereplői a Flight Commander, a Resco Bubbles és a Watch Parachute. – írta: Wajk, 15 éve

Resco Bubbles

Resco Bubbles

Az eheti játékválogatás második szereplője a Resco Bubbles, amelyet a nagysikerű Resco csapat készített. Nekik nagyon sok hasznos programot is köszönhetünk, nem csak játékokat.

Resco - Resco Bubbles

A játék lényege, hogy egy kis golyóval kell kipukkasztani a kis buborékokat. Nehézséget az ad, hogy nem mindegy milyen sorrendben, a buborékokon kis számok figyelnek. A Resco Bubbles-hez G-szenzorral felszerelt telefonra van szükségünk, ugyanis a kis golyó irányítását a telefonunk döntögetésével oldhatjuk meg.

A játékot először elindítva a kalibrálás menüpontba esünk, ahol megnézhetjük, hogy minden jól működik-e a készülékünkbe, ha akarjuk újra is kalibrálhatjuk. A "Back" gombal be s léphetünk a főmenübe, ahol három gomb fogad minket: az "Options", a "Play" és az "About".

Az "Options"-ben találhatjuk a már látott kalibrálást, a "Play" gomb segítségével indulhat a játék, az "About"-ban pedig a készítőkről találhatunk egy kis információt. A menüpontok felett láthatunk még egy kis tartót amiben a játék elején egy golyó árválkodik 1-es rajtszámmal. Ide újabb golyókat kapunk, amint teljesítettünk egy szintet. A készítők így oldották meg a tetszőleges szint választást is, a golyót kiválasztva tudunk szinteteket újrajátszani.

A játékot elkezdve bal felül a szint számát, mellette a szint teljesítésének aktuális és legjobb idejét láthatjuk. A kis nyíllal meg visszajuthatunk a főmenübe. Ha valaki nem ismerné a számokat, az aktuálisan következő buborék mindig villog is. Nehezítések nem csak a buborékok elrendezésében, hanem kis halálfejek és bombák képében is érkeznek majd.

Ennyi segítség elég is, innentől már csak a kifinomult érzéketeken múlik mennyire gyorsan végzitek ki a szinteket. Mazohisták buszozás közben is játszhatnak vele, garantált lesz az anyázás. :)

--------------------------------
Grafika: 5 +++++
A célnak megfelelő és élvezetes grafika.
Hang: 3 +++oo
Nincs túl sok hang, egy kis guruló hangot elviseltem volna még.
Játszhatóság: 5 ++++
Amit lehet kihoztak ebből a játékból a Resco-s fiúk.
--------------------------------
Ár: $14.95
Fejlesztő: Resco
Méret: 2,8 MB
Rendszerigény: Windows Phone, G-sensor
Honlap: Resco.net
--------------------------------

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt