Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik - Mobilalkalmazások fórum

üzenetek

hozzászólások


mexel
(veterán)
Blog

Valahol olvastam hogy a régebbi romokban nem engedték. De végül is lényegtelen :) Ezen kívül is sok mindenhez ragaszkodnak. Félreértés ne essék semmi bajom a céggel, csak nagyon ragaszkodóak :)


#79335424
(veterán)

Az lehet. De szerencsére Bakunak konkrétan a TVGO -hoz kellett.


Aethelstone
(addikt)

Sziasztok!

Rootolt CM11-re keresek egy olyan backup alkalmazást, ami nem csak az appokat, meg a wifi jelszavaim menti, hanem a Settings-ben elérhető összes beállítást. Azt látom, hogy a gugliba ezek nem mentődnek. Van valami ilyesmi? Vagy manuálisan mit kellene ideoda másolgatni, hogy ezek megmaradjanak?

Üdv


hillman
(újonc)

Sziasztok,
még teljesen kezdő vagyok androidos témákban, ezért kérnék tanácsot.
Alig vagy ritkán használt appokat szeretném, ha nem indulnának el, csak akkor, amikor használni akarom őket. Témába beleolvasva, úgy látom, a Greenify lehetne a legegyszerűbb megoldás, főleg rootolás nélkül (amibe én bele sem mernék kezdeni mert csak kárt okoznék). Legalapvetőbb gondnak látom, hogy a Greenify azt írja ki, hogy "Hibernálás (nincs auto hibernálás)" Így a kiválasztott appokat nem tudom elmenteni, hogy hibernálja őket.
Két táblagépen szeretném használni, egy 8"-os Prestigio Multipadon illetve egy frissen beszerzett, márkás Kiano Intelect 10 3G fedőnevű szintén tableten.
Segítő jellegű tanácsot megköszönnék: Laci


Aethelstone
(addikt)

Közben a Titanium Backup ugy néz ki, hogy jó lesz :)


whiskeys
(őstag)

Sziasztok . Telenor Mytv alkalmazás van tabletre? Elementen nekem nem megy.....

[ Szerkesztve ]


norbert1998
(veterán)
Blog

apk-ból próbáltad már rakni?


Mzombi
(aktív tag)

Lollipopsokonál aki használ whatsapp-t, megjelenik mindig az értesítés az új üzenetekről? nekem csak akkor, ha belépek az app-ba :/

Facebook appnál hogyan (hol) lehet beállítani, hogy ne mindent az app-ban akarjon megnyitni, hanem mindent a helyén (youtube-t a youtube app-ban, cikkeket a böngészőben, stb)?

Másnál is van olyan, hogy FB Messenger app-ban küldenek egy linket, amikor próbálom megnyitni, akkor a böngészőt hozza elő és nem a FB-app-t?


csadi0011
(őstag)

Ha megadom a bankkártyámat, hogy tudjak vásárolni playen utána azt le tudom venni? Tehát megadom csak egy hétvégére mondjuk, hogy megvegyem ami kell mert amúgy nem szoktam vásárolni.


mttssz
(senior tag)

Leválaszthatod elvileg, de miért akarod ennyire hogy ne legyen kártyád ott?:)


csadi0011
(őstag)

Mert nem szoktam vásárolni. Így miért legyen folyamatosan megadva a bankkártya? A pénteki leárazások érdekelnek, meg majd a karácsonyi, ha lesz. De hiába biztonságos, ha nem használom inkább ne legyen ott a bankkártya.


mttssz
(senior tag)

Tegyük fel, hogy van egy autód. Mikor nem használod kiszívod belőle a benzint, aztán mikor kell megint akkor visszatöltöd? Ki tudja mikor jöhet jól, és semmiféle károd nincs belőle ha meg van tankolva.:) Persze nem az én dolgom, csak szerintem így praktikusabb.


csadi0011
(őstag)

Azért az nem teljesen így van. És én biztosabbnak érzem a pénzt, ha nem elérhető egy olyan helyen, ahol egy gombnyomásra levásárolható. Mivel évente max egyszer vásárolok, így nem érzem praktikusnak. De így van ez egyéni. Én így látom, te úgy látod. Nincs ezzel semmi gond. :)


petipetya
(nagyúr)
Blog

Nálam prímán jelez a whatsapp: villog a led és az értesítés kint van a zárképernyőn meg az értesítési sávban is. Mindez stock Lollipop alatt, szóval nem gányolt romról van szó.

Csak a whatsapp értesítések nem jelennek meg nálad?


petipetya
(nagyúr)
Blog

Innen innen nincs kiszedve a pipa? kép

[ Szerkesztve ]


detroitrw
(addikt)

Sziasztok!

Ha egy alkalmazas nem indul el mert root-olt a kutyu mit lehet tenni, hogy ne kelljen unrootolni az egeszet?
SuperSU

Elore is koszi :-)


mttssz
(senior tag)

mobilizmo
(addikt)

Internet kártya. Kimondottan internetes vásárlásokra van kitalálva és nincs rajta pénz csak amikor raksz rá.


luckyboi82
(tag)

Üdv!

Az új Gmail-ben hol van a search field? Kivették?

Áh, ezt nem hiszem el, csak a gmail postafiókokkal lehet keresni, outlookkal nem. :(

[ Szerkesztve ]


Mzombi
(aktív tag)

Hello! Bent van a helyén a pipa és igen, csak a whatsapp csinálja. Szerintem leszedem, visszarakom újra, aztán majd meglátjuk :/ Nekem is sima stock 5.0

üzenetek