Eredeti játékok OFF topik - Lokál fórum

üzenetek

hozzászólások


i2k
(senior tag)

Elden Ring spoiler...
Beaten Malenia? Here's your trophy.

[link] - Bandai Namco Is Selling Full-Size Replicas Of Malenia's Arm For Almost $400 - [link] - Video


i2k
(senior tag)

Nem biztos, hogy megéri az upgrade...
[link] - Fallout 4’s Big Next-Gen Update: The Good, The Bad, And The Busted

"Some report that the improvements are barely noticeable, while new performance issues, crashes, and busted mods make for a bad trade-off.
One thread over on the Steam Discussions page ominously labeled “How bad is the update?” lists many of the problems, including the “weapon debris” setting crashing games when left on and long load times after hitting Concord in the main questline.
Ultra-wide support also appears to be rough, with the game stretching the UI across the screen, making it look thick and distorted.
“No discernible difference between the official ultrawide support and the old fashioned edit-the-config method, still need an additional mod for a usable HUD,” wrote one player.
Other PC players are frustrated that the update doesn’t include any DLSS support or bumped framerate performance. A few players are having trouble getting the game to launch at all now, and Fallout 4 is in an especially sorry state on Steam Deck at the moment."


gyimger
(őstag)
Blog

Tökéletesen erre számítottam.


Dilikutya
(félisten)

Igazából a 2000-es évek második felében már tudtak olyan játékot csinálni, ami ma sem néz ki bántóan. Crysis, Far Cry 2, GTA4, Call of Duty 4 MW, CoD World at War (a csonkolást is visszasírom belőle), de tovább megyek, a 2005-ös Call of Duty 2 is jól néz ki ma is, épp egy éve játszottam újra, és még csak 1080-ban. Az akkori játékokból ami most csúnyának hat, az valószínűleg akkor sem nézett ki a legszebben. Igazából én nem látom azt a fejlődést, amihez PC-re néhány évente el lehet költeni egy milliót.


Crus
(őstag)

Beteg. ^^ Miért kéne egy protézis bárkinek is? :(

Olvasom a linkeden, hogy "most feared boss". Ótvaros kamu, hogy Melania a legnehezebb boss. Ezt olyanok firkálják össze, akiknek fogalmuk sincs a játékról.

A vén hülye így veri le MeLányiát: [link]

A legnehezebb boss egyébként a tutorial boss, akinek úgy mész neki, hogy nem tudod magad 1x sem gyógyítani, nincs skilled, nincs varázslatod, nem tudsz idézni, nincs friend behívási lehetőség, meg úgy kb. a nagy semmid van, egy fejlesztetlen starter weapon személyében... Nagyjából 2, esetleg 3 ütés vagy neki és vége. Ellenben Melányiánál már NAGYON van mindened. Páncélok, varázslatok, idézések TÖMEGE, ráadásul úgy cirka 14x crimson flask van nálad, amivel 14x tudod magad gyógyítani (+1 a physick flask).
(Mielőtt még: Mind a kettő opcionális boss!)

Azt a vén hülye, meg így veri le mindenféle hókuszpókusz, meg ingame help nélkül: [link]

[ Szerkesztve ]


DaVE-1
(tag)

Neten már van is comparison video... és elnézve a régi olykor szebb szóval semmi értelme...(bár erősen kétlem ,hogy itt van akár 1 db felhasználó akinek MS Store-os verziója van)



(tag)

Tud látszani az elavultságuk, de grafikailag elég jól képesek tartani magukat. Egyébként meg egy csomó régebbi játék is van, mely szintén szemnek kellemes tud leni, bár nyilván technikailag nagyon elavult. Hogy lenne már csúnya a Legend of Kyrandia 2? Persze az nem FPS.

Amúgy nem túl régen kaptam elő a 2002-es Return to Castle Wolfensteint, és teljesen kellemesen nézett ki. A 2005-ös F.E.A.R. is, és bármennyire látszik a tavalyi, UE5-ös RoboCophoz képest a sok év hendikep, fizikában még ez a különbség is el tud veszni. Látványos tud lenni a szaftolás és rombolás az utóbbiban, de eközben ha belefutsz egy kameraállványba, azt tonnás robotemberként fel sem tudod dönteni, sőt festékesdobozokban is fenn lehet akadni. Tudom, nem AAA a RoboCop, de amúgy többnyire igencsak jól néz ki, a gépigénye pedig elég komoly.


Dilikutya
(félisten)

Nyilván látszik valamiféle elavultság, hisz 15+ éves címeket említettem. De nem úgy elavultak, mint 10 éve egy 15 éves játék, azért az ezredfordulósok, meg az előttiek tudnak csúnyácskák lenni.
Idén 20 éves a Far Cry, a Doom 3 és a Half-Life 2, ezek viszont teljesen élvezhetőek ma is. Bár a Half-Life 2 rég nem a 2004-es állapotában van, a Source-ot sokat frissítették alatta, és tavaly is kapott egy kis ráncfelvarrást a játék.
Az RtCW-ben az ember alkotta dolgok, épületek ma is jól néznek ki, az erdős részek kevésbé, az túl steril volt akkoriban. De a kastély nagyon jó. Persze Quake 3 motor, ez a minimum. A Quake 3 is szerintem gyönyörű a mai napig, most látszik csak igazán a remek tervezés, szépen öregedett, pedig 25 éves játék.


DaVE-1
(tag)

FEAR-el az a baj hogy senkiháziak kezében az IP. És egy csöppnyi jele sincs hogy bármit is akarnának kezdeni vele. Jobb helyeken már minimum egy remastered a piacon lenne de leginkább egy remake vagy reboot a szériából. A Condemned-et meg sem említem.
Ezt sosem értettem egyébként, hogy ez esetben miért ülnek a pénzt érő IP-ken, és miért nem adják el őket. Ma mindenki megvesz mindenkit is 100% ha eladásra kínálnák simán megvennék őket.

[ Szerkesztve ]


cyberkind
(félisten)

Arról a Warner-ről beszélsz, aki képes volt beáldozni a legjobb fejlesztőjüket a fos live service miatt? :DD


DaVE-1
(tag)

Pont ezért érthetetlen az IP-ken ülés..Live cuccal is az volt a lényeg hogy még több pénzük legyen. Nos ha ülnek valamin az nem hoz pénzt. Pedig anno pletykák is voltak hogy talán film vagy sorozat lesz a FEAR-ből.. (ezt még megértem hogy megvárnák) de erről is semmi hír hogy bármi lenne belőle.
És milyen sok IP van még a piacon amiből 100% hogy valaki vár még mindig egy remasteredet/remake-et /folytatást vagy csak hogy simán újra a digitális polcokon legyen

[ Szerkesztve ]


i2k
(senior tag)

NOLF 1-2 Remake... akár csak félig mai technóval (kell a halálnak a PT meg RT)... :B


i2k
(senior tag)

Sír a szája a szokásos fásságok miatt (RT, PT, 60+ FPS):

[link] - Here’s How You Can Roll Back the Fallout 4 Next-Gen Update

Last week, Bethesda released the Next-Gen Update for Fallout 4. And, as we’ve already reported, this update broke compatibility with a lot of mods. Not only that but, contrary to Bethesda’s claims, the patch did not add proper ultra-screen monitor support on PC. In short, it was a nothing-burger. Thankfully, though, there is a way via which you can roll back to its previous version.
To be honest, the Next-Gen Update for Fallout 4 is a huge disappointment. Bethesda has not added any Ray Tracing or Path Tracing effects. Not only that but the game is still locked at 60fps. Other than the promised ultra-wide support, there is nothing at all in this update for PC gamers. And… guess what? There is already a mod that offers better ultra-wide support than the Next-Gen Update.

By following this guide, you will be able to remove the Fallout 4 Next-Gen Update, and roll back to its previous version. So, here’s how you can do it.

Create a new folder to contain all your Fallout 4 files
Open the Run Dialog box (WINKEY + R) paste the following:
steam://nav/console
press enter
A Steam console should appear. At the bottom, copy and paste each “download_depot” line by line

Fallout 4 Base Files + English
download_depot 377160 377161 7497069378349273908
download_depot 377160 377162 5847529232406005096
download_depot 377160 377163 5819088023757897745
download_depot 377160 377164 2178106366609958945

After each one completes, visit the folder path specific in the console, and navigate
Once done, open the folder specific in the “Depo download complete” message, locate the Fallout 4 files within, and paste them into the folder you created in step 1.
After downloading all of the above depos you should now have a fully reverted version of Fallout 4.

And that’s that. Once you’ve done all of this, you can download this mod to prevent Steam from updating the game. This is a must-have mod for everyone who wants to stay on the previous version of Fallout 4.

//sortörések javítva

[ Szerkesztve ]



(tag)

Ha az RtCW erdős részeit a 2007-es Crysiséhoz viszonyítjuk, akkor gagyik, de ha a legfrissebb Halóhoz, akkor nem igazán, szóval a Crysis lóg ki itten :DDD Amúgy elég minimális ilyen helyszín van benne, a Halóban meg nyílt világgá erőltették, ami nem megy :C

De igen, én is mindig ezt mondom, régen néhány évente űrugrások voltak, ez most nem reprodukálható már egy szint fölött. Az, amikor valami csúfabbra és statikusabbra is sikerül nem működő tükrökkel és tízszeres gêpigény mellett, valóban nem túl pénztárcanyitogató. A 2000-es évek második felében inkább a sárgásodás és a túltolt bloom volt vészes, sok játékot sikerült ocsmánnyá tenni.



(tag)

Ja, a Condemned 2 kihozhatnák PC-re vagy legalább currentgenre, annak idején PS3-ra nem is sikerült felhajtanom, mert minden eladónál kiderült, hogy már nincs meg nekik, de némelyik utána is hirdette, tán a mai napig is :W

Ezzel együtt a Condemned: Criminal Origins számomra elég antijáték, mindig megmondja, melyik kütyüt használd a csőben, és kész. A melee nem volt rossz, de valami nem stimmelt nekem a hitboxokkal. A F.E.A.R.- ben csak a környezetet (elhagyatott épületek) nem szeretem, pláne a NOLF überváltozatossága után, de a napig remek FPS, és AI-ban sem lefelé lóg ki. A 2-ből viszont csak a demó ment végig, sajnos az AI az alapján csak butult, és a zinternet szerint a teljesben is. Kár érte, kár a Monolithért. Pedig egy új FPS IP-nek örülnék tőlük, ráférne a műfajra.


Crus
(őstag)

Condemned 2-ből szerintem az X360-as volt a superior, azon is ment le. Egész jó volt, de az elődje jobb. 3k-ért elérhető 2nd hand jelenleg is. Sajna úgy tudom nincs benne az XSX back. comp. listában, de hát ilyen esetekre van nekem egy X360 is talonban :B

[ Szerkesztve ]


gejala
(őstag)

Nem tudom te mivel szoktál játszani, de ma már a Crysis is bűnronda, nemhogy az RtCW. A 2017-es theHunter Call of the Wild is nagyságrendekkel szebb, mint a Crysis, tavalyi Alan Wake 2 meg már a fotorealizmust ostromolja. Megdöbbentően realisztikus az egész, RT nélkül is elképesztő minőségű világítással.

De lehetne említeni ilyen random játékokat is, mint Days Gone vagy Generation Zero, amikben gyönyörű erdők vannak.

[ Szerkesztve ]


TBT
(addikt)

Azt szeretnék én is, de már nem a Monolith-tól, illetve nem is nyugati stúdiótól.


Urguru
(tag)

Van valami ami tetszik? vagy csak fikamika okosság?

üzenetek