Eredeti játékok OFF topik - Lokál fórum

üzenetek

hozzászólások



(tag)

Ez egy gyakran szánalmas, néha jól elsülő dolog, én örülök, hogy nem amerikaiak csinálják a Final Fantasyt, és a nyugati DmF is dühített. Keleti NOLF-ra sem vágyom. A Wizardry lehetne egy érdekes téma :)

A linkelt filmet pont megnézette velem egy nőnemű hölgy, addig nem is hallottam róla, utólag olvastam, hogy remake, ha nyugati az eredeti is. De hát a True Lies is remake, de azért szódával elmegy :D


TBT
(addikt)

Igen. Erre gondoltam én is, csak szerintem úgy bukom az eddigi haladást, mert a mentéseim egy újabb verzióból származnak.
De valóban példaértékű, hogy a teljes játék a lemezen van. Mindenféle patch nélkül játszható, bug mentes és a játék teljesítménye is nagyon jó. Emellett ugye nincs semmilyen más beépített valódi pénzes marhaság vagy játékból pénzért kivágott tartalom. Az előrendelői DLC-t hagyjuk, az csak egy korai hozzáférés ahhoz a ruhához. A Deluxe verzió ruhájából pedig van egy alternatív verzió is, szóval az is kihagyható.
Ahogy látom a játékosok nem a játékra vagy a fejlesztőkre pipák, hanem a Sony-ra. A játékot megveszik és élvezik, ellenben a Sony előfizetéses szolgáltatásait szépen mondják vissza. Nem tudom hova fog ez menni, de látom, hogy a petíció (közel 35 000 aláírással) már eljutott Koreába és Japánba is. Ahogy olvasgattam a hozzászólásokat, ott is hasonló véleményen vannak a játék utólagos cenzúrázásával kapcsolatban.

[ Szerkesztve ]


DJGABI
(addikt)
Blog

Sziasztok!

Lehet hogy hülye kérdés, de az Amazonos Falloutból én az Xboxosat aktiváltam (nincs ilyen konzolom) böngészőből. Jó hörcsög módjára utána persze próbáltam a PC-set is, nem engedte. Nézem, a Windowsos Xbox app úgy hozza megvan a játék. [kép] Most nem tudok 100 gigát letölteni, de ha úgy van fogok tudni vele játszani?

Köszi


gyimger
(őstag)
Blog

A Fallout 4 (ha arról van szó) nem Play Anywhere cím.


Mr.Csizmás
(félisten)
Blog

ha rákattintasz, elindítja a letöltést? :F szerk: én a pc-set aktiváltam, így néz ki. vagy marad amit gyimger kollega írt.

[ Szerkesztve ]


DJGABI
(addikt)
Blog

Fallout 76. Látszólag menne a telepítés, addig nyomtam csak hogy válasszak partíciót. Nincs aktív game passom, gondolom akkor így jó.


TBT
(addikt)

wtf


gyimger
(őstag)
Blog

Jóképű férfi.


cyberkind
(félisten)

Ez igen, jó fèrfias lett, lassan a másik lyuk lesz az új standard.


Crus
(őstag)

Itt nem ezzel van a gond. Azzal van a gond, hogy így is lesz egy rakás barom aki pénzt ad érte. Ha ugyanis nem adnának érte egy lyukas garast sem, lenne visszajelzés, hogy ez így nem jó. De nem lesz.

Fábry már rég megmondta amúgy: A s3gg a jövő 3.14nája!


cyberkind
(félisten)

Ezzel is, ugyanis megint ott vagyunk, hogy ez miért kell? Nem mondom, hogy néha nem jó a változatosság, és ilyeneket látni, mint Abby, a Ladyboy, de mindig biztosan nem.


Crus
(őstag)

Miért kell? Mert Amerika identitásválságban van. Azt gondolják, hogy a land of the freedom arról szól, hogy elmossák a nemek közti természetes határokat és különbségeket, hogy az égbe emelik a kisebbségeket, hogy a normalitás ciki. De ennek a történelem során mindig súlyos böjtje volt... itt sem fog elmaradni. A dekadencia mélyrepülés a teljes összeomlás felé.

Abby viszont pont nem Ladyboy... abszolút hetero. Heteróbb mint Ellie szakadéknak hátszéllel bármikor. Abby egy - manapság már nem is annyira ritka - kigyúrt nő. Meglepődnél hány faszinak jönnek be az ilyen nők, főleg a bodybuildereknek. (Nekem mondjuk qrvára nem, de emberileg Abby abszolút rendben van, simán bevenném a friendek közé.)


Dilikutya
(félisten)

Call of Duty multiban nem vagyok otthon. Ez egy játszható karakter/skin? Ami nekem kva mindegy lehet, mert FPS, max az ellenfél látja.
De nem szép, az biztos. :)


cyberkind
(félisten)

Jó lenne látni már a böjtöt.

Tudom, hogy nem az, csak úgy néz ki, már csak ezért se szimpi a karaktrere, a motivációját értem, de ezt meg nézhetjük abból az oldalból is, hogy miatta hal meg ám nagyon sok haverja, mert Ellie nem áll le, ezért se értettem a játék végét, ott a játékos kezébe kellett volna adni a döntést.


Crus
(őstag)

Csak az összeomlást követően lesz megújulás, eddig mindig így volt, eztán se lesz másképpen. Az emberek csak a szélsőségekből hajlandóak tanulni és drasztikusan változtatni.

Nekem se volt szimpi, kicsit sem. De végül megkedveltem, mert abszolút megértettem. Miatta hal meg sok haverja, mert részt vettek Joel trancsírjában. De ha figyelmesen megnézed a párbeszédeket kiderül hamar, hogy Abby nem kényszerítette egyik haverját sem arra, hogy ebben vegyenek részt. Sőt már a játék elején teljesen önfejűen Joel ellen menne és mellette is találja magát.
Több helyen a játékos kezébe kellett volna adni a döntést... pl. Nora szétverése értelmezhetetlen baromság. Ha 30 percig nem nyomod a gombot, 30 percig áll ott Ellie a pajszerrel... vicc.


i2k
(senior tag)

Amerikában és Amerikából többnyire csak a szar ömlik. Meg kellene ezt már érteni, illetve el kellene fogadni.
Ja, hogy még mindig van valami "fogyasztható" ami onnan jön?
A magyarázat pofonegyszerű: annyira vegyes felvágott "mindenük" (nem mernek fehéret vagy feketét mondani - pun intended), hogy valaki / réteg talál valamit magának ezekben.

Nem áltatom magam:
- filmnézéseim ~70%-át amcsiföldes termék teszi ki
- sorozatokban mellőztem már őket elég nagy arányban (igen, beszerezve a Fallout is, de inkább még nézek egy pár koreait, mire rávetemednék)
- egyedül a csillagászati érdemeiket nem tudom elvitatni tőlük (bár EU, Japán is erősen ott lohol a nyakukban)

Ez a "színesítés" (ami most lesz például totál érvényben a Zuszkár odaítéléskor is, ami 2025-ben "gyün") maga az átok.
Agymosottá tették vele a fél világot. A másik fele meggyűlölte a kiemelt kisebbségieket.


i2k
(senior tag)

Apropó, ha már idiótaság...

[link] - Magukra haragították a játékosokat az Escape from Tarkov fejlesztői
Egy az árfolyamtól függően akár 100 ezer forintot is elérő kiadás egy kicsit túllőtt a közösség ingerküszöbén.

Alig pár napja számoltunk be arról, hogy a Star Wars Outlaws című Ubisoft játék árán mennyire feldühödtek a játékosok, de ennek híre úgy tűnik, hogy nem jutott el az Escape from Tarkov fejlesztőihez, akik most jelentették be, hogy 250 eurós kiadással kívánnak betörni a piacra. A The Unheard Edition állítólag mindent tartalmaz, amire egy jó túlélőnek szüksége lehet, a főleg PvE harcra fókuszáló kiadás még a jövőbeli DLC-ket is magába fogja foglalni.

Ezzel a kiadással azonban a Ubisofthoz hasonlóan a Battlestate is negatív fénykardot épített YouTube-on, a közösség egyértelműen elfogadhatatlannak tartja a kiadás létezését. Az új kiadás ugyanis sokak szerint nem csak, hogy Pay to Win elemeket tartalmaz, de egyben hatalmas csalás is, mivel korábban az Edge of Darkness kiadás is megkapta azon ígéretet, hogy a jövőbeni összes DLC-t megkapják azok, akik azt megveszik.
Akik tehát kifizettek 100 dollárt annak idején az Edge of Darknessért, azok nem kapják meg az Unheard Edition tartalmát, mivel az a fejlesztők szerint nem számít DLC-nek, hanem egy kiemelt játékmódnak. A DLC hivatalosan a „downloadable content”, vagyis letölthető tartalom rövidítése. Ennek fényében vizsgáljuk meg appl3z0r, a vezető közösségi menedzser magyarázatát:

„Ez nem DLC, ez egy egyedi funkciója egy új kiadásnak. A DLC azt jelenti, hogy hozzáadott letölthető tartalom. A PvE egy funkció, egy játékmód. Csak azért, mert ti mind azt szeretnétek, hogy ez DLC legyen, ez még nem lesz az. Ez a kiemelt játékmód egy új kiadása a játéknak.”

Igen, az alapjátékhoz érkező letölthető tartalom a közösségi menedzser szerint nem letölthető tartalom, nincs itt semmi látnivaló, ezért nem jár azoknak, akiknek be lett ígérve korábban, hogy minden jövőbeli letölthető tartalmat ingyen megkapnak a pénzükért cserébe.
A pay to win elemekre visszatérve, az elfogadhatatlanul drága kiadás nagyobb tároló kapacitást és jobb képességeket biztosít, ráadásul az AI is kerülni fogja őket. A dühös felhasználók el is árasztották a játék Discord szerverét, de ott egyszerűen letiltották a kommentelés lehetőségét. Jelenleg aki panaszkodni szeretne, az a Redditen teheti meg. "


i2k
(senior tag)

Hajjaj, megérezték... $$$

[link] - Bethesda Wants to Release Games At A Quicker Rate
Bethesda Executive Producer Todd Howard discusses his studio's future, including how he would like more games to be released in a shorter time.

So far, the only new game Bethesda has confirmed for the future is the long-awaited The Elder Scrolls 6, which was announced back in 2018 and is said to just now be in the early development stages. Making this wait especially glaring is the fact that the previous mainline entry in the series, The Elder Scrolls 5: Skyrim, was released way back in 2011 - no less than two console generations ago. While Fallout fans have gotten more content to enjoy in that same time thanks to Fallout 4 and Fallout 76, the success of the recent Fallout TV series has sparked an increased interest in the post-apocalyptic franchise.

Todd Howard sat down with the Kinda Funny Games podcast, where he discussed the long time it usually takes his studio to make new projects. He notes that Bethesda’s main focus is to ensure that its releases are “of the highest quality,” but admits that he and the rest of the studio wish to find ways to increase its output.

Some of this output could include the first Starfield DLC expansion, which Todd Howard revealed is coming out this fall. As for Fallout, Howard hinted at the possibility of more spin-offs like 2010’s Fallout: New Vegas, especially in light of the Amazon Prime Video series’ successful premiere earlier this month. However, Howard acknowledges that these projects take time, as much as he would like to “snap his fingers and have them all out already.”


i2k
(senior tag)

A hozzászólásaimra érzékenyek ne kattintsanak:
[link] - a képen lévő utolsó hozzászólásnál tartunk...

üzenetek