Microsoft Outlook Express topic - OS, alkalmazások fórum

üzenetek

hozzászólások


pilóta
(nagyúr)

Még egy dolog.
Ha több fiók van, akkor ugye azt meg lehet oldani üzenetszabályokkal, hogy külön mappában gyűjtse a különböző fiókokba érkező leveleket. De amikor válaszolok egy levélre, akkor alapból az alapértelmezett fiók lesz a feladó, de én azt szeretném, ha az lenne a feladó, ahonnan válaszolok. Ez megoldható vajon?


localhost
(Közösségépítő)
Blog

A Thunderbirdben így van! :K

[ Szerkesztve ]


pilóta
(nagyúr)

Az addig jó is, de nekem a WindowsMailhoz kellene...


bmwk1200s
(őstag)
Blog

Sziasztok!

Beállítottam 2007-es OutLookba gmailes fiókomat, de valamiért, csak a legutolsó beérkezett mailt töltötte le, pedig lenne még bőven! Ha valaki tudná a megoldást nagyon megköszönném, elég sürgős lenne....
Köszi


kraftxld
(nagyúr)
Blog

Pop3-al vagy Imap-al állítottad be?


Cinege45
(tag)

Üdv.,
Kaptam egy szgépet amin a WIN XP Home Edition fut.
Sajna valami miatt nincs rajta az Outlook Express, így a korábi levelezéseimet
nem tudom visszanézni! (csak Microsoft Outlook Express van rajta)
A géppel nem kaptam meg a telepítő CD-t (jogtiszta) így nem tudom, hogy hogyan
"kreáljak' Outlook Expresszt?
Tud valaki segíteni?
Köszi!


Cinege45
(tag)

Megoldva!


papg79
(tag)

Sziasztok!

A kérdésem az, hogy mitől lehet, hogy elküldök egy levelet az outlook express-ből, beteszi a postázandó üzenetek közé, és úgy néz ki, mintha nem küldené el. A levél bennmarad a postázandók között, de valójában elküldi, csak az elküldött elemekben sem jelenik meg. Egy kicsit bosszantó, mivel van, hogy egy levelet elküldök 2-3x. Előre is köszönöm a válaszokat.


percy007
(csendes tag)

Sziasztok!

Tudna valaki abban segíteni, hogy milyen oka lehet annak, hogy az Outlook Express által feldarabolt nagyméretű leveleket egyes fogadó gépek nem rakják össze. Nemhogy automatikusan, de még a fáljegyesítési funkcióval sem.
A vicces, hogy vannak akikkel műxik a dolog, van ahol nem. Elvileg azonos beállítás mellett és nem tudunk rájönni mi lehet az oka. :F

Köszönöm a segítséget.


percy007
(csendes tag)

Szia!
Szerintem a Beállítások menü, Küldés füle alatti beállításokban az első - küldés után tegye be a levelet az elküldött üzenetek mappába - a kis kocka nincs kipipálva:-)

Remélem csak ez a hiba :)


Papesqu
(csendes tag)

Sziasztok!
A problémám a következő:
Az Outlook Expressz nem jeleníti meg a bejövő leveleket. Se az újakat (le sem tölti), se a régiket. A Tároló mappában megtalálható a beérkezett üzenetek fájl több mint 2 GB.
Próbáltam tárolómappát váltani, importálni, thundrbird, MS outlok 2003, de semmi a többi mappát szépen betölti de a beérkezett üzeneteket nem.
Kísérleteztem rendszer visszaállítással, és az outlook expresz újratelepítésével is de semmi.
Előre is köszi a segítséget.


Gabás
(addikt)

hát ez szívás, mert 2gb a max. méret. Kereshetsz esetleg olyan programot, ami ki tudja nyerni a dbx állományból az adatokat...


A_ScHuLcZ
(addikt)

Én nem tudom hogy tudtok exportálni OE-ből, nekem nem sikerül, exportáláson belül lehet választani címjegyzéket vagy üzeneteket, értelemszerűen az alsóra mentem, mire a következő kiírást kapom:
Üzenetek exportálása az Outlook Express programból a Microsoft Outlook vagy a Microsoft Exchange programba. választási lehetőségek: OK vagy Mégse
OK-ot választva: Az exportálás nem hajtható végre, Hiba történt a MAPI inicializálásakor.
Mondjuk nem csoda, mert MS outlook nincs a gépen, exchanget pedig nem használunk.
Tehát a kérdés adott, hogy a rákba tudtok ti exportálni belőle? :(


netseft
(aktív tag)

Én ezt a módszert használtam már többször is, ment csont nélkül: [link]


B_Bali
(csendes tag)

Sziasztok!
Lehet, hogy már volt róla szó, de nem találtam semmit erről.
A következőben kérnék segítséget: OE 6, ha az elküldött leveleket áthelyezem/másolom egy másik mappába -mert már túl nagy a file - a nézet megváltozik és a címzett helyett a feladó jeleneik meg tehát én.
Ha átállítom a nézetet, akkor változik az összes mappában.
Hogyan lehetne "klónozni" az elküldött elemek mappát, ill. annak nézetét?
Köszönöm előre is .
B_Bali

[ Szerkesztve ]


chicken
(senior tag)

Ez az oszlopfejlécek testreszabásával beállítható.
Bemész az új mappába, és jobbgombot nyomsz az oszlop tetején található címkén - pl a Feladón, de mindegy, melyiken -, és ott van "Columns" menüpont, magyarul sajna nem tudom, és ott bepipálod, hogy a küldő is megjelenjen, sőt a sorrendet is beállíthatod.


chicken
(senior tag)

Viszont nekem is lenne kérdésem: POP3-as gmail accountnál hogy lehetne beállítani Outlook Expressben, hogy a kliens által "olvasottá" vált levelek akkor is olvasottak legyenek, amikor a Gmail webes felületén lépek be?


bazsimano
(őstag)

sziasztok!
az lenne a gondom, hogy eddig minden működdöttaz outlek expressel, de egy pár hete az van, hogy letölti a leveleket a program de nem jeleniti meg az email soveget vagy a csatolmanyokat, mi lehet a gond? valaki talaálkozott ilyen problemaval? tudna valaki segiteni, nagyon surgos lenne :(
elore is koszonom!
b


bnss
(veterán)

Sziasztok!

Arra lennék kíváncsi, hogy az Outlook Express hol tárolja a levelező fiók beállításait (kiszolgálók, etc.)? Új OS és PC miatt merült fel ez a probléma, a leveleket már kimentettem, de a kapcsolat beállításait elfelejtettem. Köszönöm a tippeket!


Fire/SOUL/CD
(félisten)
Blog

Hali!

1. A régi gépen indítsd el a registry editor (start/futtatás/regedit és enter)
2. navigálj el ide
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Internet Account Manager

3. jobb egér ezen a bejegyzésen/Exportálás majd mentsd el valami egyértelmű néven. [link]

4. Ez egy REG kiterjesztésű fájl lesz. Ezt a fájlt futtasd az új gépen, de csak ha az OE-t már elindítottad legalább 1x.

Fire.

[ Szerkesztve ]

üzenetek