Microsoft Outlook Express topic - OS, alkalmazások fórum

üzenetek

hozzászólások


AMD Power
(titán)

Megpróbálom! Bár azt nem értem ,hogy eddig meg miért volt jó. :U


Fire/SOUL/CD
(félisten)
Blog

Ja hogy eddig ment? Hát akkor csörögd fel a DIGI-t, hátha azok mókoltak valamit...


AMD Power
(titán)

3-4 hónapig nem volt vele baj. Win reinstall és azóta nem jó.


Fire/SOUL/CD
(félisten)
Blog

És mi volt az oka a reinstallnak? Esetleg alaplapot cseréltél?


AMD Power
(titán)

Meghalt a HDD.


Fire/SOUL/CD
(félisten)
Blog

Szerintem egy telefont vagy mailt megérne, hogy a szolgáltatóddal értekezz, hátha teljesen feleslegesen próbálkozunk itt mindennel, amikor meg esetleg a DIGI-nél van gond...

[ Szerkesztve ]


AMD Power
(titán)

Megvan! Hitelesíteni kellett a kimenő leveleket.


Fire/SOUL/CD
(félisten)
Blog

Hát pedig aszontad' ezzel kezdted...
Pedig ott le vagyon írva, hogy kell a hitelesítés vaze... ;] :DDD


tope
(addikt)

Hello
kb. 10 napja csináltam 1 újratelepítést 1 gépen, lementettem az állományokat a könyvtárból (tárolómappából "Identities"), majd a telepítés után visszaraktam (nem néztem meg hogy minden fül alatt megvan-e minden levél)
3 napra rá megbolydult az Outlook Express, nem lehetett levelet küldeni, megoldás a leveleket áttettem Outlook 2007-be, mert ott meg lehetett küldeni, na de rá 2 napra szólnak, az egyik fülben 1 darab levél se található (üres). A gépnél még nem jártam, szóval 1.-ként az lesz, hogy megnézem Outlook Expressben, hogy ott megvannak-e. De mivan, ha ott sincs ?


AMD Power
(titán)

Megcsináltam pedig! Újabb érdekesség! Küldeni tudok! De fogadni már nem! Tegnap még tudtam!!! Az online felületen a diginél viszont látok minden egyes üzenetet!? Mi a faszo* van már ezzel?? :F :F


Fire/SOUL/CD
(félisten)
Blog

Remek. Nincs valami vírnyákod véletlenül? Szánd rá az időt és futtass le legalább 1 ismertebb gyártó online keresőjét, de ezt mindenképp: MBAM Free
(letöltöd, frissíted, rendszerpartíción teljes ellenőrzés). Igaz eltart egy ideig, de talán érdemes.
Ha meg nem találnak semmit, akkor milyen állapotban van az OS, régóta (több éve) ment/megy már, nincs "leharcolva" az eltelt idők alatt?

tope - "De mivan, ha ott sincs ?"
Először ellenőrizd, addig felesleges tippeket adni(már ha lehet egyáltalán)

[ Szerkesztve ]


AMD Power
(titán)

Most raktam rá kb 3 hete a Windows XP SP3-al.

Avast van a gépen és gyári tűzfal.

[ Szerkesztve ]


Fire/SOUL/CD
(félisten)
Blog

100%-os védelem nincs, nincs olyan kergető, ami mellett ne lehetne bekapni valamit, elsősorban ha a net "veszélyes vizein" is evezget a user. Természetesen az Avast + XP fal kombó is megfelelő lehet, de csak olyan user számára, aki tényleg tudatosan használja a gépét és nem úgy kezdi a napját, hogy több pl keygen-t letölt és futtat, majd ezt követően megy fel online bankolni. :DDD (természetesen nem rád célzok)

Annyit még infóként, hogy az XP fala 1 utas fal, ami azt jelenti, hogy csak a bemenő adatforgalommal foglalkozik, kimenővel nem tud kezdeni semmit, ez a funkció hiányzik(Vista/W7 fala, már kimenőt is kezeli). Ezzel az a gond, ha valahogy bejut egy kártevő(és a kergető nem ismeri fel), akkor az kifelé szabadon kommunikálhat, mert abban semmi sem fogja meggátolni. Épp ezért XP-s usereknek mindig javasoljuk, hogy tegyen fel külön szoftveres falat(2 utas falak, amelyek a kimenő forgalmat is felügyelik), vagy legalább a hardveres falat(routerben pl) kapcsolja be és konfigolja.

Az MBAM Free-t gyakran javasoljuk, mert remek kiegészítővédelem, ami annyit tesz, hogy nem rendelkezik valós idejű védelemmel, a user dönti el mikor futtat vele egy keresést. Azért jó progi, mert nagy adatbázissal rendelkezik olyan típusú kártevőkről, amik az antivirus vagy internet security-k nem mindig ismernek fel, illetve az egyik legjobb eltávolító képességgel rendelkezik.

[ Szerkesztve ]


AMD Power
(titán)

Koszonom az infot! Amit mondtal progit mar futtatom otthon! Melyik tuzfalat ajanlanad?


Fire/SOUL/CD
(félisten)
Blog

[link]
Talán a Private fala a legcsendesebb(nem kérdezget sokszor-sokat), de az nem magyar nyelvű(ha esetleg a nyelv gond lenne)


AMD Power
(titán)

Megnézem! ;) :R


gabo89
(senior tag)
Blog

Sziasztok!

Az a problémám, hogy ha küldök egy e-mail-t melléklettel, akkor azt dobja ki, hogy nem sikerült elküldenie, de közben elküldi. És így, ha újra belépek a programba, akkor újra elküldi az e-mail-t, ugyanúgy. Ez a hiba csak pár napja jött fel, eddig rendben volt. Mi lehet a baj?


geriforum
(csendes tag)

Sziasztok,

itt kérdeznék, mert témába vág, ha új topicot kellett volna nyitnom elnézést, nem találtam ilyet az oldalon.

A következő a helyzet:
Ismerősnek van egy csoport-ja, abban egy rakat címzettje, DE egy csomó már nem létező cím van benne, és ez csak akkor derül ki, amikor ki akarja küldeni az outlook a leveleket és például ilyen hibával visszavágja az egész küldést:
550 invalid domain
Azaz nem megy ki egy levél sem, még a valid címekre sem.
Neten nem találtam semmit, hogyan lehetne ezt a validációt esetleg kikapcsolni.
Az lenne a jó, ha a valid címzettek megkapnák a levelet, a többivel nem érdekel mi történik.
Van erre megoldás?

Köszönöm.


Medcomp
(tag)

Sziasztok!

Outlook Express megkérdezte, hogy tömörítheti e a mappákat, igen-t mondtunk neki, és tegnaptól 3 hónapig visszamenőleg eltüntette az e-maileket, a tegnapiak, meg a 3 hónappal ezelőttről minden megvan 2009-ig. Hová tűntethette el ezeket?


Breki
(veterán)

Sziasztok

Meg tudja valaki mondani, hogy az Outlook Express pontosan hová melyik könyvtárba menti a kapcsolat, postafiók beállításait ?

t-home freemail pároshoz próbálom meg beállítani, de mindig ezt kapom,

A kapcsolat a kiszolgálóval megszakadt. Fiók: 'mail.t-online.hu', Kiszolgáló: 'pop3.freemail.hu', Protokoll: POP3, Port: 995, Biztonságos (SSL): Igen, Hiba a szoftvercsatornában: 10060, Hibaszám: 0x800CCC0E

viszont megvan a másik windows ahol jól működött a leveleket címjegyzéket megis találtam sikeresen átraktam csak a postafiók pontos beállításait nem találtam meg.

üzenetek