Microsoft Outlook Express topic - OS, alkalmazások fórum

üzenetek

hozzászólások


qwertly
(addikt)

Sziasztok!
Esetleg valaki nem tudna 1720 válaszolni?
:R


hzcs
(senior tag)

Elvileg a fájlt ha lemented, akkor simán visszamásolva működik a dolog. C:\documents and settings\neved\local settings\application data\identities, itt vannak a leveleid, kimásolod, újratelepíted a rendszert, majd ugyanide visszamásolod.

Kérdés: ha elérte a 2 gigát a beérkezett üzenetek fájl, milyen programmal lehet kiolvastatni a leveleket belőle? Amiket eddig találtam, azok nem kezelték le rendesen, vagy fizetősek voltak, jó lenne valami ingyenes :) köszi


qwertly
(addikt)

Szia!
Köszi a választ de nem a rendszert kell újra telepíteni hanem a outlook expressz zakkant meg,és nem engedte a elolvasott leveleket törölni.Sikerült egy linket szereznem amely egy angol oldalra mutatott de időm már nem volt elolvasni mert annyira nem is tudok angolul.Így egy nem elegánsabb módszert választottam felinstalláltam thunderbird és avval importáltan a leveleket a outlook expresszből.Így már működött a törlés az új levelezőben.

[ Szerkesztve ]


w.miki
(veterán)

Karakter kódolását lehet valahol állítani az OE-ben?
néhány levél ilyen formátumban jön meg:
Kedves Ismer=F5s=F6k, Tisztelt =C9rdekl=F5d=F5k!

Szeretettel k=FCld=F6m a t=E1j=E9koztat=F3t a k=F6vetkez=F5 csal=E1d=E1ll=
=EDt=E1s id=F5pontj=E1r=F3l.

Hogyan lehetne ezeket olvashatóra állítani?


Zwiebel
(tag)
Blog

Sziasztok!

Egy olyan problémám lenne, hogy néhány napja folyamatosan megjelenik egy hibaüzenet mely szerint az msimn.exe hibát észlelt ezért leáll. Tájékoztassam a Microsoft-ot a problémáról. Ez akkor történik mikor mepróbálom elindítani a Qutlook Expresst. Eddig semmi probléma nem volt vele. Egyik nap mikor benne voltam a programban, hirtelen feldobta ezt. Majd nem tudtam már behozni sem, mert mindig mikor indítanám, ez a hibajelenség jön elő. Próbáltam rendszervisszaállítást csinálni azonban a helyzet így sem lett jobb.

Tudtok valami megoldást a problémára? Ha igen, előre is köszönöm! :R


qwertly
(addikt)

Ha nem gond használd a Thunderbird amikor feltelepíted importálja az outlook expess mappáit beállításait.Korszerűbb nála és testleszabható könnyen.De ugyan ezt megcsinálhatod a Windows Live Mail 2011 telepítésél is.Mind a 2 jobb mint az ősöreg outlook express.


Shepard
(tag)
Blog

Üdv!

Olyan problémám lenne, hogy még régebbi 6-os Outlook-ot használok és a rendszer egyik pillanatról másikra törölt pár adott időpontnál (március 1.) korábbi levelet. Utánanéztem interneten, azt írták, maximum 2Gb-nyi adatot képes rögzíteni (fájlonként / mappánként), aztán megáll a tudomány.
Az én beérkezett üzenetek mappám, vagy fájlom mérete 1,7 Gb-os nagyságú és már jó pár levelet átpakoltam külön fájlba / mappába, de az új levelek még olvasható formában mindig nem jelennek meg, csak zárójelben, hogy érkezett új. Valakinek valami ötlete? :F

[ Szerkesztve ]


pimmi
(senior tag)

Sziasztok

Tudtok arra megoldást, hogy outlook expressben az üzenetszabályokat hogyan lehet rávenni, hogy a kimenő méleken is automatikusan lefussanak. Tehát pl. egy adott címre menő emilek egy mappába kerüljenek.

Köszi


qwertly
(addikt)

Sziasztok!

Outlook express nem engedi,hogy töröljem a leveleket amelyeket elolvastam vagy kapásból nem tűnik érdekesnek.Így ha kijelölöm,hogy törölje nem törli hiába jelöltem ki egyet vagy többet akkor sem csinálja meg.Esetleg valakinek ötlete ,hogy hol lehet a hiba?


qwertly
(addikt)

Sziasztok!
Esetleg nincsen valakinek egy öltette 1729 erre gondomra?


qwertly
(addikt)

Sziasztok!
Outlook Express belehet olyan szűrőt állítani,hogy egyes személyéktől jövő levél tartalom alapján szortírozza.Pl ha valamelyik ismerős unatkozik és körüzenetekkel vélt jópofa videókkal küldözget azt egy érdektelen nevű mappába tegye automatikusan.De ha dokumentumot küld azt ne tegye mert az érdekel.


sasa311
(veterán)

Sziasztok!

Van arra lehetőség az OE-ben, hogy MINDEN küldött levél automatikusan elmenjen másolatként vagy titkos másolatként egy másik mailcímre (függetlenül a címzettől)


Z-Tom-ee
(csendes tag)

Sziasztok!

Segítséget kérnék Outlook Express beállítások terén. Nemrég újra kellett raknom egy ismerős gépét, aki ezt a levelezőt használja. Az adatokat, beállításokat már sikerült visszaállítanom, de a finomhangolás - ahogy ilyenkor lenni szokott - még nem ért véget.
Az egyik tünet, hogy ha egy levél mellékletet tartalmaz, azt nem lehet "áthúzással" lementeni. Eddig az volt a rutin, hogy levelet megnyit, mellékletet egérrel áthúz vagy TC-be, vagy Intézőbe. Erre a műveletre most a TC "nincs meg a fájl" üzenetet dob ki, és az Intéző is valami hasonlót, de arra nem emlékszem pontosan. Kerestem megoldást, az egyik az volt, hogy a beállítások - biztonsági fülön kapcsoljam ki "a gyanús mellékleteket ne lehessen megnyitni, se menteni" opciót, de egyfelől egy másik gépen nincs kikapcsolva és működik a művelet, másfelől megnyitni meg lehet a mellékleteket. (levélből is) A mentés is megy fájl menüből.
A másik jelenség az, hogy melléklet megnyitása során létrehoz egy másolatot az asztalon az adott fájlból.
Tudja valaki, hogy ezek miért így működnek? (ugyanazt az XP SP3-at tettem vissza, ami eredetileg is a gépen volt, ezért gyanakszom beállítási problémára) Segíthet ezeken egy OE Service Pack?

Előre is köszönöm!


Z-Tom-ee
(csendes tag)

Új fejlemény: ellenőriztem egy másik gépet, ugyanaz az Outlook Express verzió és ugyanaz az Internet Exp. verzió is. (olvastam valahol, hogy a "gyanús mellékleteket ne lehessen menteni se megnyitni" pipa, ha be van kapcsolva, akkor vírusirtótól, Windows-ból és IE-ből veszi a beállításokat, ezért ellenőriztem őket)
Mivel nem volt jobb ötletem, tegnap kikapcsoltam ezt az opciót. Ez után megjavultak a problémák, újraindítottam a gépet, teszteltem, minden rendben volt. Ma reggelre pedig megint meghülyült, ugyanúgy másolatot csinál az asztalra a megnyitott állományokról, ugyanúgy nem lehet menteni áthúzással a mellékleteket... Egyetlen dolog működik, eddig ha levelet írt a felhasználó, és áthúzással akart fájlt csatolni, az sem ment; ez az egy dolog tegnap óta is működik. Van valakinek bármi ötlete, hogy egyáltalán hol keressem a hibát? (Windows, Outlook, IE, vírusirtó, vagy valami teljesen más...) (még egy dolog: a vírusirtót az első alkalommal kikapcsoltam 10 percre, hátha, de nem oldotta meg a gondokat)


daniel2121
(senior tag)

T-online outlook megint nem működik, nem rég két napot állt a levelező rendszerük nagyon faxa...
Csak dolgozni nem tudok.

[ Szerkesztve ]


rii
(nagyúr)

sziasztok

ismerős a munkahelyén kapott egy laptop-ot, és az asztali gépéről szeretné kimenteni a mailjait

annyi infom van, hogy archiváláskor azt mondja az outlook, hogy "túl nagy a mérete"

nem tudja valaki mi lehet ez?
kb 10 havi levelezés nem jött neki át a régi gépéről ....


redastaire
(csendes tag)

Sziasztok!

Azt szeretném megkérdezni, hogy outlookban hogyan lehet hivatalos fejlécet (címer, felirat) beilleszteni az új emailbe. Köszönöm a választ előre is!


silver87
(tag)

Sziasztok!

Elszállt a gépem (windows xp, outlook expressz 6 volt rajta)

Kitudtam nyerni total commanderrel az application data mappát, de az identies mappám teljesen üres (rejtet fájlok nézése bekapcsolva, tudtommal ide tenné ha lenne mentés). De az "Application Data\Microsoft\Office" mappán belül vannak fájljaim (MSO1033.acl, MSO1038.acl meg még egyéb fájlok és egy legutóbbi mappa tele .lnk kiterjesztésű fájl-al)

Valahogy szeretném az eddigi emailjeimet és címjegyzékeimet visszanyerni. Lehetséges?

Segítséget előre is köszönöm.
Zsolt


domokosraul
(csendes tag)

Sziasztok!

Azzal a problémával találkoztam, hogy az üzeneteket amit elolvastam berakta olvasatlanba ezt követően magától eltüntette az e-maileket 2013.04.04-ig valamint fogadni nem tudok mert nem mutatja őket a mappában de viszont ha rákattintok a frissítésre akkor mutatja h jött új üzenet. Azt észrevettem, hogy valamiféle mappa megjelenik ahova elpakolja a leveleket de olyan gyorsan történik, hogy elolvasni sem bírom de ezt a mappát még csak nem is látom a helyi-mappáknál. Kérlek, hogy ha valaki tud segíteni az tegye meg mert nem tudom normálisan végezni a munkámat :(

Előre is köszönöm!


#83381760
(tag)

Sziasztok!

A segítségeteket kérném a következő ügyben:

A napokban újrahúztam a gépemet, előtte Win XP volt most WIN 7 32bit home premium.
Na most sikerült mindent lementenem kivéve a Outlook Express levelezéseimet.
A kérdésem az lenne hogy visszahozható-e valahogyan?

Üdv és előre megköszönöm ha segítetek.

üzenetek