[Re:] [bitpork:] Lassan de biztosan, indul a mandula - BLOGOUT fórum

üzenetek

hozzászólások


bacsis
(Közösségépítő)
Blog

Mit hisztizel, az íze még nem fog változni :P :))


bambano
(titán)
Blog

addig is, amíg pácolod: [link]


bitpork
(veterán)
Blog

Nem is az ízével lesz a baj, hanem hogy a múltkori is csálé volt , ez meg még területre kisebb is :( Mondjuk ha fiatal állatból van, nem fogunk panaszkodni , csak hogy éhen maradtunk :D

(#2) bambano: én pácolom? Rohadozik magától is :D


twollah1976
(őstag)
Blog

Mar vagy 20 eve ott kajalok ha egy rantotthusra vagyok.


bitpork
(veterán)
Blog

Pedig nem szabadna mert neked is nő 1-2 oldalcsöcsöd/veszélyes úszógumid nő és meghalsz demánis ! ;]


petipetya
(nagyúr)
Blog

Várom már a hétvégi posztot, hogy lássam az eredményt. :C


oszi666
(őstag)

ez milyen marhából van?


bitpork
(veterán)
Blog

Marha-marhából :U De ha nagyon érdekel akkor megkérdem a hentest hátha tudja a fajtát :B


Speeedfire
(nagyúr)
Blog

Hmmm. Lehet nekem is marhát kellene csinálni holnap, jó kis steak burgonyával. :K


dabadab
(titán)
Blog

"Marha-marhából :U"

Ez magyarra fordítva kiöregedett tejmarhát jelent ;]


bitpork
(veterán)
Blog

Igazabol marha mert az allat marha es marha mert hagyta magat levagni ;)


Met
(nagyúr)
Blog

Ezt is patikamérlegen kimérve kapod? ;]


bitpork
(veterán)
Blog

Remélem apósom előtt ezt nem meri megtenni, mert akkor ott csúnya dolgok lesznek :DDD
Meg ez kisebb is. Mindenkinek kettő ilyen jut, oszt szevasz!


oszi666
(őstag)

Csak azért kérdezem mert nekem a magyar marhákkal nem volt eddig szerencsém. A magyar marhák egyszerűen nem erre lettek tenyésztve, túl izmosak, kevés zsírral. Ez nyilván történelmileg alakult így :)
pl szürkemarhából szinte lehetetlen olyan minőségű steaket készíteni mint pl az írből.
Cserébe a magyar marhafajták egy atomvillanást is túlélnek, annyira szívósak, az ír meg kb attól megdöglik ha ránézel


bitpork
(veterán)
Blog

Magyar marha és még csak nem is szürke sejtésem szerint. Anno egy postomban erről is megemlékeztem. Speciel én nem szeretem a "márványos" húst. Nekem ne legyen benne zsír. Az van rajtam elég :D
Amennyiben kell, van faxa rostvágónk. Ha nem kell, akkor borjú.


K Norbi
(addikt)

Muhaha!! Kérek :D:D


bitpork
(veterán)
Blog

Vasárnap megjelensz apósomék nyaralójában, megosztom veled az én fejadagomat! ;)


K Norbi
(addikt)

Ez a beszéd! :DDD Megkóstolnám :K

De szólok ám előre, úgy eszek mint egy disznó [link] :C

[ Szerkesztve ]


bitpork
(veterán)
Blog

Annyit ehetsz amennyi van :) Ha beérsz Szegedre , az adatlapomon lévő számra kijelzetten jelezz és mondom hova gyere pontosan!


MineFox54
(őstag)
Blog

Ne használd már ezt a rohasztás szót... Kajára nem illik...


bitpork
(veterán)
Blog

Egyezzunk meg. Te nem mondod h "kaja" en meg nem mondomh rohad ;) A bomlik jobb? :P


K Norbi
(addikt)

:R :R

MineFox54
Rohasztásról jut eszembe, miért megy a hasam a gyorstól? Vagy kínai? Ők is érlelik a húst?
Vagy túl fűszeresek? De az itthoni gyorstól nem megy. Se a házi Kínaitól.

Mit tesznek bele amitől az ember összefossa magát?
De nem mindig.. Vagy mikor mennyire friss?
Most jön a nyár, ilyenkor nem is nagyon merek enni. Tartár belerohad az adagolóba.

[ Szerkesztve ]


K Norbi
(addikt)

Rendben de a haverokkal megyek! :D:D Csinálják a muzsikát. [link]

[ Szerkesztve ]


bitpork
(veterán)
Blog

Rosszarczúak nem jöhetnek! :D


mephi666
(nagyúr)
Blog

itt a környéken a mexikói kajálda volt ilyen: másnap 1órás szeánsszal indult a nap :( ha pedig magunknak csináltunk kukoricás-babos-chilis-hagymás-brutális kaját, attól semmi baj nem szokott lenni... pedig tolunk bele fűszert és erőt is rendesen, amihez képest a gyorskajáldás nagyon gyenge... használnak biztos benne valamit, ami felpörgeti az emésztést, hogy gyorsan kijöjjön és újra megéhezzen az ember :D ...mint a halkajában

üzenetek