üzenetek

hozzászólások


Siriusb
(veterán)

Kutyának kint a helye!

Mondja az, akinek Szenteste óta bent alszik a kutyája. :DDD Éljen a következetesség!


RBJ
(addikt)

Kutyának macskának kint a helye. Nehogy hot dog legyen belőle egy reggel. :))
Szerintem a fűtés kint többet árt mint használhat a kutyának. Régen nem fagytak meg? Tudni illik a kutya a saját testhőmérsékletével fűti fel a helyiséget, inkább annak kellene szélvédett, szigeteltnek lennie.


Gépötty
(senior tag)

Szélvédett, szigetelt, a saját kicsi kezeimmel építettem direkt neki. De ő egy vizsla. Rövidszőrű, és az ízületeinek sem tesz jót a hideg. Ezt nem én mondom, hanem akik értenek a fajtához, és akiknek elfogadom a véleményét. Persze nincs nála hőség, igyekszem úgy állítani, hogy kézmeleg-langyos legyen a padló (az is csak a belső részen, ahova hidegben szokott feküdni).
Ilyenkor viszont nem a testével kell felmelegítenie a kihűlt helyét, és hamarabb szárad ha havas-vizes lesz. De egy vizsla akkor is a gazdája mellett lenne a helye, ezt igényelné, és ha már ezt nem tudom neki megadni, akkor legalább azt a 20-40W-ot nem sajnálom, amit a fűtés megesz.
Meg sokkal tudományosabban is fog kinézni a házon a hőmérő :D


zoltan6
(őstag)

dettó nálunk is :DD


twine
(addikt)

vizslás,fűtött kutyaházzal..illetve nem is egy, ketten vannak a vizslák, de fűtve :D Így nem fagy be a seggük :)

[ Szerkesztve ]


Real_Necro
(veterán)

"De egy vizsla akkor is a gazdája mellett lenne a helye, ezt igényelné, és ha már ezt nem tudom neki megadni, akkor legalább azt a 20-40W-ot nem sajnálom, amit a fűtés megesz."

Meg tudnád adni, csak be kell költöznöd mellé... :D ;]

Ha elkészült, kíváncsian várjuk a fotót a spéci blökilakról... :))


batagy
(őstag)

Olvasom az USB hub rémtörténeteket itt.

Nekem egy USB 2.0-ás egyszerű HUB kellene, csak arra, hogy laptopon az egér és billentyű ne foglaljon el két USB portot.

Ezt az SPC-1959-BK típust néztem, 4 portos USB 2.0 HUB. Stabil lehet ez?


Laza...
(addikt)
Blog

Licites, Te kis csacsi ;]


Redmaster
(csendes tag)

ó a szöcske rugja meg inkább megyek alszok mert már nem látok :D


ZS3NI
(őstag)
Blog

Meg amúgyis 0.01nél van most. Ennél kisebb pénzért akarsz venni valamit? :D esetleg LEVEGŐT kapsz


Gépötty
(senior tag)

Életem szépséges párja szokott azzal fenyegetni, hogy alhatok Olival, ha nem érek időben haza. Nem tudja, hogy az inkább csapatépítés lenne, mint büntetés :)
Többiek: látom, a következetes, szigorú nevelés nálatok is meghozta gyümölcsét, és bebizonyosodott, ki az úr a háznál :DDD


Gépötty
(senior tag)

Akkor lesz jó bármi ilyen, ha elég a gép tápja. Legyen minél rövidebb a HUB vezetéke, azzal kicsit nyerhetsz - helyesebben a hosszú madzagon esik sok jel, amitől használhatatlanná válik az elosztó. Nekem muszáj egy méteres vezetéket tennem elé, hogy felérjen az asztalra, egyrészt kell neki a külső táp, másrészt így is ledobja néha a gép az összes csatlakoztatott eszközt (nem csak ami a HUB-ra van dugva, mindet). Nekem ez a HUB-dolog nem jött be egyáltalán, persze ettől másnál még működhet.


poffsoft
(addikt)
Blog

kétdolláros kategóriában van (nekem is), ami használhatatlan, állandóan mindent ledobál.
10 cm kábel, külső táp.
plusz van, ami csak 1.1 a 2.0 helyett.


Gépötty
(senior tag)

Nekem hat-tíz dolláros kategóriában van ilyen szar (és ugyanennyiért sikerült egy 1.1-eset is beszereznem). Most egy olyat fogtam be, amit a szekrényből ástam elő mintegy ezerévnyi magányából. Kötöttem bele külső tápot, és ha nem is kifogástalan, de többnyire működik. Azt már kitapasztaltam, hogy ha telefonnal akarok adatkapcsolatot, akkor ezt ki kell húznom, különben nem fog összejönni, de pendrive-ra tudok rajta keresztül másolni.


jenei1994
(addikt)

Ha paypalon keresztül kapok pénzvisszafizetést ,az hány nap még megérkezik a pénz a számlámra ?


bbandi
(tag)

Ezek teljesen véletlenszerűek. Azonos tokozásban sokszor más belső van. Nekem van 3 ebay-es hubom: Két látszólag egyforma 7 portos kapcsolós, abból az egyik használhatatlan, de amíg úgy-ahogy ment tudott 2.0-át, a másik meg 1.1-es (szerencsére nekem elég). A harmadik meg ilyen, egyelőre jónak tűnik.


Laza...
(addikt)
Blog

3-4 nap


jenei1994
(addikt)

Értem köszi!

üzenetek