Hmmm, érdekes. Ki fogom próbálni. Mi elég sok rántott sajtot eszünk, mert szeretjük, de semmi ilyen praktikát nem vetünk be. Tej, fagyasztás, fűszer a tojásba, stb. Nálunk csak simán liszt->tojás->zsemlemorzsa->tojás->zsemlemorzsa, és megy is a forró olajba. De ezek az apró kis trükkök nagyon jól hangzanak, tapasztalatom szerint mindig az ilyen kis pici apróságok azok, amik igazán sorsdöntőek
[Re:] [Mr.Csizmás:] a tökéletesch (tökéletes) rántottsajt - BLOGOUT fórum
hozzászólások
Azt hiszem, hogy megvan mit sütünk/főzünk jövő héten
Köszönöm a receptet
liszt tapadását segíti, gyk. megalapoz a tojás-zsemlemorzsa ragacsnak.
[ Szerkesztve ]
kemotox, Mr.Csizmás
Egyik modszerrel sem folyik ki a sajt a panirbol?
persze figyelni kell arra, hogy mindenhol kapjon az anyagból.
Na minden ok, sikerult, tenyleg nincs benne semmi ordongosseg. 2-3x atpaniroztam oket es kesz, nem folyt ki egyaltalan. A sima liszt-tojas-prezli-tojas-prezli megoldast valasztottam. A 2-3. szeletnel mar ilyen nagyobb gobocok is ratapadtak a szeletekre, ugye a tojas-prezli valtogatas miatt, nem tudom ez nalatok is igy van-e.
Imadom a rantott sajtott es most mar tudok sajat magamnak is kesziteni, jaj en olyan boldog vagyok.
[ Szerkesztve ]
az úgyis leesik, vagy az olajban lesül róla, de akkor meg halászd ki.
Oke, koszi a tippet! Ahogy nezem 2 panir eleg neki, 3-al mar eleg vastag. Csak tenyleg figyelni kell, hogy a szelei is rendesen be legyenek panirozva.
Fincsi a hazi cucc, en mar meg is untam majdnem.
Ilyenkor kicsit irigylem a tehénsajtosokat...