[Re:] [Mr.Csizmás:] a tökéletesch (tökéletes) rántottsajt - BLOGOUT fórum

üzenetek

hozzászólások


kemotox
(addikt)
Blog

Hmmm, érdekes. Ki fogom próbálni. Mi elég sok rántott sajtot eszünk, mert szeretjük, de semmi ilyen praktikát nem vetünk be. Tej, fagyasztás, fűszer a tojásba, stb. Nálunk csak simán liszt->tojás->zsemlemorzsa->tojás->zsemlemorzsa, és megy is a forró olajba. De ezek az apró kis trükkök nagyon jól hangzanak, tapasztalatom szerint mindig az ilyen kis pici apróságok azok, amik igazán sorsdöntőek :D


daenerys
(tag)
Blog

Hát ez nagyon jól hangzik, úgy szeretnék ilyet enni! :O


greenity
(aktív tag)
Blog

Azt hiszem, hogy megvan mit sütünk/főzünk jövő héten :)

Köszönöm a receptet ;)


Rimuru
(veterán)
Blog

A tej az milyen pluszt ad?


Mr.Csizmás
(félisten)
Blog

liszt tapadását segíti, gyk. megalapoz a tojás-zsemlemorzsa ragacsnak.

[ Szerkesztve ]


Lil
(csendes tag)

nöehh, milyen kis tudományosan írtad le :))


Mr.Csizmás
(félisten)
Blog

:B :DDD


Lauda
(félisten)
Blog

kemotox, Mr.Csizmás

Egyik modszerrel sem folyik ki a sajt a panirbol?


Mr.Csizmás
(félisten)
Blog

abszolút nem.


Lauda
(félisten)
Blog

Koszi! Este szerintem ki is probalom. :( :D


Mr.Csizmás
(félisten)
Blog

persze figyelni kell arra, hogy mindenhol kapjon az anyagból.


Lauda
(félisten)
Blog

:R Remelem nem gyullad ki a konyha. :U :DDD


Mr.Csizmás
(félisten)
Blog

csapassad :D


Lauda
(félisten)
Blog

Na minden ok, sikerult, tenyleg nincs benne semmi ordongosseg. 2-3x atpaniroztam oket es kesz, nem folyt ki egyaltalan. A sima liszt-tojas-prezli-tojas-prezli megoldast valasztottam. A 2-3. szeletnel mar ilyen nagyobb gobocok is ratapadtak a szeletekre, ugye a tojas-prezli valtogatas miatt, nem tudom ez nalatok is igy van-e. :)

Imadom a rantott sajtott es most mar tudok sajat magamnak is kesziteni, jaj en olyan boldog vagyok. :DDD

[ Szerkesztve ]


Mr.Csizmás
(félisten)
Blog

az úgyis leesik, vagy az olajban lesül róla, de akkor meg halászd ki.


Lauda
(félisten)
Blog

Oke, koszi a tippet! :R Ahogy nezem 2 panir eleg neki, 3-al mar eleg vastag. Csak tenyleg figyelni kell, hogy a szelei is rendesen be legyenek panirozva.


szoporiz
(tag)
Blog

Köszi a tippet:)
Finom vacsora lesz belőle:D


Lauda
(félisten)
Blog

Fincsi a hazi cucc, en mar meg is untam majdnem. :DDD


Crystalheart
(senior tag)
Blog

Ilyenkor kicsit irigylem a tehénsajtosokat... :D

üzenetek