[Re:] [Parci:] Ócska főzőcske - BLOGOUT fórum

üzenetek

hozzászólások


maszogep
(újonc)

Rókát még nem szárítottam, a trombita viszont eszméletlen jó. Porítva állítólag még jobb. Viszont nagyon aromás, egy adag pörköltbe elég három-négy darabot belerakni, hogy gombaíze legyen.


Parci
(HÁZIGAZDA)
Blog

lehet, h túlnyomtam a trombitát. én is fűszernek használom összezúzva amúgy.


ladybug
(őstag)
Blog

A főzésben az a jó (ritkán rossz), hogy sosem tudod ugyanúgy elkészteni kétszer ugyanazt az ételt.

Rá se ránts. Legközelebb másképp fog menni. További jó főzőcskézést.


nekokami
(újonc)

Pörire rántás :) nanemár :)


#64791808
(őstag)
Blog

LOOOL :)

Egyébként: mi az a szarvarpöri? Szerver akart lenni, vagy szarvas? Én az utóbbit szeretem, de Parci, belőled az előbbit is kinézem :)

Szerverpörkölt, billentyűzet-galuskával és savanyított ventillátorlapátokkal, mmmmm!


Parci
(HÁZIGAZDA)
Blog

jujj, de gyenge móka ez... fájdalmas már. :)


#64791808
(őstag)
Blog

Mea culpa, mea maxima culpa!

üzenetek