Rókát még nem szárítottam, a trombita viszont eszméletlen jó. Porítva állítólag még jobb. Viszont nagyon aromás, egy adag pörköltbe elég három-négy darabot belerakni, hogy gombaíze legyen.
[Re:] [Parci:] Ócska főzőcske - BLOGOUT fórum
hozzászólások
lehet, h túlnyomtam a trombitát. én is fűszernek használom összezúzva amúgy.
A főzésben az a jó (ritkán rossz), hogy sosem tudod ugyanúgy elkészteni kétszer ugyanazt az ételt.
Rá se ránts. Legközelebb másképp fog menni. További jó főzőcskézést.
LOOOL
Egyébként: mi az a szarvarpöri? Szerver akart lenni, vagy szarvas? Én az utóbbit szeretem, de Parci, belőled az előbbit is kinézem
Szerverpörkölt, billentyűzet-galuskával és savanyított ventillátorlapátokkal, mmmmm!