Jól néz ki
Like
[Re:] [Somatom:] Anti - bitpork blog - BLOGOUT fórum
hozzászólások
Gondolkodtam rajta, hogy kisütöm mind a 4 szelet húst (tudod, az a német Aldis, kétfelé csomagolt, pácolt cucc), de az már erős lett volna. Meg aztán közel van a város, úgyhogy átbringáztam a Rajna hídon és egy döner -rel, meg pár gombóc fagyival ledugóztam ezt a zóna adagot. Holnap meg franciába megyek, ott meg ugyebár habzsi-dőzsi lesz.
[ Szerkesztve ]
Én meg beszoptam, reggel nem vettem bagettot a kúton, mondván gyorsan lerakok. Erre közli a kishölgy, 15:30
Amatőr hiba. Vásárolni is úgy kell, ahogy egészségesen táplálkozni. Minden lehetőséget azonnal megragadva rosszullétig, plusz még egy falatot.
Jaja.Mondjuk éhesen nem szabad vásárolni, ez tapasztalat nálam.😀
Az bizony költséges dolog. Főleg egy francia közértben. Végtelen fínomságok.
[ Szerkesztve ]
A címet meglátva azt hittem, hogy a vega/vegán vonalat erősíted majd
Vegaaa??? Ez felért egy becsületsértéssel!
Azért lett ez a címe, mert bitpork olyan képeket mutogat, hogy a szegény kamionosnak könnyes lesz a szeme a gyönyörűségtől. Aztán egy vacak parkolóban kipüföli a dobozból a konzerv soletet. Ezt kívántam ellensúlyozni.
[ Szerkesztve ]
Mi a bajod a konzert solettel?
En imadom es jokat lehet fingani tole.
Nemááá, ember! Ettél Te már igazi soletet? De, ez minden konzervre igaz. Valami olyasmi, de azért .... Egy igazi halászlevet, vagy pacalt nem lehet csak úgy megvenni. Még étteremben sem. Olyat csak "háznál" lehet enni, mert az ilyen ételek elkészítéséhez szív, lélek kell. Na, ezért csorog az ember nyála, amikor bitpork képeit nézi. Az ilyet egy konzervhez hasonlítani szintén felér egy becsületsértéssel.
Jól néz ki. Biztos finom is.
Ez már egy fél Michelin csillag.
👍
Nem vagyok gourmet.
Jo nekem a konzert is.
Sose értettem meg, hogy miért nem szeretem a lecsót. Minden összetevőjét szeretem, csak együtt nem jön be.
Ha megint francia o.-ban leszel és büfékocsit is tálalsz, akkor egy campagnard-fritte-et amerikai szósszal támadjál meg.
#33253120
(addikt)
Mert nem ettél még jót.
Könnyű elrontani. Vagy zsírban/olajban tocsog, vagy száraz, vagy valamiből sok van benne, vagy valamiből kevés.
Mert nincs rá recept. Mindig amilyen az alapanyag, az alapján kell megcsinálni.
Ezt sokan mondták már, de több "a világ legjobb" lecsóját is megkóstoltam, de mindig megakadt.
Ugyanígy vagyok a káposztával, az se megy le...
Majonézes hal?! Na azért disztingváljunk már kérem
Csak azért érdeklődtem, mert öcsém pl. egyiket sem szereti (meg még sokminden mást se).
Ami szerintem nettó finnya. Ahogy a lecsó- meg káposztautálat is.
De persze ez csak az én véleményem.
Halat én sem eszek. Igazából semmilyen olyan állatot ami nem tud pislogni. A majonézből meg csak a házitól nem kapok instant hasmarsot.
Én mindenevő vagyok.
Jó, az ilyen ázsiai izéket (nyers hernyó, majomagyvelő stb.) leszámítva.
Úgy könnyű! Imádom a tengeri herkentyűket. Vagy, egy jó halászlé, harcsapaprikás, rácponty, angolnapaprikás. Hmmmm.....
Semmi bajom velük. Ha tuti a hal, hogy nem kell szálkára vadásznom, akkor nincs gond.
Mindent hajlandó vagyok megkóstolni, de ha csak nyűglődik a számban, mert nem akar lemenni, akkor hagyom. Miért erőlködjek olyannal, ami nem megy le? Szerencsére még nem voltam olyan helyzetben, hogy ne tudtam volna választani.
Írod ezt úgy, hogy közben két pofára zabálod a paella -t, meg a Serrano sonkát. Grrrr.... Merre jársz? De, ha Alicanteban, akkor inkább nem akarok tudni róla!
A paellát is tengeri herkentyűk nélkül eszem, a sonkám már elfogyott.
Nem vadászok más vadmacskájára. Madrid mellett, jegesesőben, üres parkolóban vacogok.
Nem vagyok féltékeny típus. Madriddal nekem is hasonló tapasztalataim voltak. Amikor a "vadmacskánál" szilvesztereztem, jan. elején csak Madridból volt repcsim, úgyhogy át kellett buszoznom. 20 fokban szálltam fel a buszra és Madridban (cirka 400Km) 8 fok volt. Alicanteban most is jó idő van. Mögötte van a Sierra Nevada legmagasabb része, ami felfogja a nyugati áramlatokat, így Alicantenak egy sajátos mikroklímája van.
[ Szerkesztve ]
Nemsokára ennek is nyithatunk egy OFF topikot.
Elfelejtetted, hogy ez az én blogom? Szted itt mi az OFF?
Szeretem mindkettőt, az ízük miatt. De, nincs bennük anyag, tartalom. Ahhoz hús kell. Mondjuk, a krumplisalit meg lehet pakolni tartalommal. Pl. vékonyra csíkozott, füstölt sonkával. Pontosabban a sonkához adunk egy kis krumplit, tojást, meg sajtot, aztán felőlem nevezhetjük krumplisalinak.
[ Szerkesztve ]
Vegán hambi?
Na az milyen lehet...
Sőt, vegán hot-dog!
A hambiban egyedül a húspogácsa nem vega. Kicserélik valami szójafosra és ennyi. Hogy milyen lehet? Mint egy kamion szimulátor. Majdnem olyan, mint igazi kamiont vezetni, csak épp a lényeg hiányzik belőle.
[ Szerkesztve ]
Vegülis, majd' minden tányér vegaa, egy kis turbósítással.
Beszéltük már, hogy tulképp mi is vegák vagyunk, csak nem az ortodox fajtából.
Nincs benne hús. De így meg hiányzik belőle a lényeg...
Ha már szóba került, gondoltam dobok egy késői, vegás reggelit. Ez volt az alapja:
Nem teljesen vega, mert van benne párszáz gr. bacon, de, mint írtam, nem vagyok ortodox vega. Ez lett a végeredmény:
Tudom, nem úgy néz ki, mint a nagykönyvben, mert egy-két tojgli szétfolyt. Táplálkozás szempontból sem volt tökéletes, mert símán tudok az orromon át lélegezni. Egészséges táplálkozás után ugyebár az ember csak a száján, óvatosan lihegve tud levegőt venni. De azért a foglalkozás elérte a célját, most pihennem kell.
[ Szerkesztve ]
Szerintem jól néz ki.
A zsírfröccsenésgátló meg jó ötlet.
Látszik, hogy nem vagy kamionos. Az nem zsírfröccsenés gátló. Azért van, hogy a szél ne fújja el a lángot.
Mmnyami, jól néz ki!
Nekem csak hotdog jutott, sült sonkával és olvasztott sajttal, dijoni mustárral. Fotó nem készült.
Viszont, hogy a táskát használod szélfogó tartónak, az jó ötlet. Adoptálom.
Hogy bírja a táska a lefelé sugárzó hőt?