[Re:] [zoo8800:] Műhús?! - BLOGOUT fórum

üzenetek

hozzászólások


Kasya
(nagyúr)
Blog

Magyarosi Csaba múlt héten csinált egy nyílt tesztet. Érdemes megnézni a videojat. Ott is 28-can tudtak megmondani, hogy melyik az igazi, 7-en nem, vagy csak azért szavazott a vegara, mert az vega.

És erre még azt merte mondani a vlogger, hogy alig van kulonbseg :D

Majd lesz itt is limitalt kiadas, ami magyaros...ott teletoljak majd csalamadeval. "A marketing osztaly kedveli a hozzaszolasodat" ;]

[ Szerkesztve ]


mephi666
(nagyúr)
Blog

uhh, ezek a mirelit húsok még brutálisan túl vannak árazva amúgy... ha otthon arra vetemedik az ember, hogy hamburgert süssön, pillanatok alatt össze lehet rakni a húspogácsát, aminek sütés közben olyan illata van, hogy garantáltan patakokban fog folyni a nyála :DDD csomószor sütöttem már disznóhúsból és nem nagyon kellett kidobni belőle :D ...hagyma, tojás, só, bors, ketchup, mustár... kb ennyivel elég is fűszerezni

nálunk gyorséttermeket összehasonlítva a bk az utolsó helyen áll... mcdonalds/kfc kb egy szinten: mekiben a spicy sertésburger a nagy kedvenc, kfc-ben meg xl kosarat szoktunk néha venni (abból másnapra is szokott maradni, akkora mennyiség) ...itt ahogy pár éve megnyitott a bk, kíváncsiságból bevásároltam náluk, de végén megegyeztünk otthon, hogy "nagyon éhesen éhséget csillapítani egynek elment, de ha választanunk kell legközelebb, akkor a másik 2-re szavazunk"


Kisgépkezelő
(senior tag)

Hagyma, tojás, só, bors, ketchup, mustár, az így bele a nyers húsba? :U


szebe
(őstag)

Azt mifelénk fasírozottnak hívják, főleg ha disznóból készül ;]

Természetesen szubjektív dolgok ezek, a hamburger nálam kizárólag marha, sütéskor só-bors rá és ennyi.


mephi666
(nagyúr)
Blog

+63: ja, majdnem fasírozott, csak a mustár sokat módosít az ízén :K marhát általában pörköltnek veszünk, nem szoktam darálni... disznóból szoktam venni lapockát/combot egészben, otthon tökéletesre tisztítom és azt daráljuk/fagyasztjuk... (bolti daráltban mindig vannak porc és csontdarabok, rühellem ha ennék egy jóízűt és ezek ropognak a fogam alatt)


Hieronymus
(addikt)
Blog

Így van. Darált hús, só, bors. (A titkos összetevő egy késhegynyi kurkuma a húsba keverve.)
Már azt sem értem meg, miért vásárolnak az emberek előkészített hamburgerhúst a sütéshez.


solfilo
(veterán)
Blog

Kurkuma? Ezt ki fogom próbálni. :)


Hieronymus
(addikt)
Blog

Csak óvatosan!
Kiváló ízfokozó. Ma már egyes daganatos betegségek kezelésében is utat talált magának. De túladagolva bélproblémákat okozhat.
Minden ételhez hozzáadható, ahol nem gond a sárga szín. Nincs saját íze, csak ráerősít az eredeti ízekre.


Chaser
(titán)

én is kipróbálom, nem hallottam róla, tittaszégyen' ( :


Rimuru
(veterán)
Blog

Nem ilyen cuccokon elek.
Ugyanolyan mint az "igazi", szerintem vakteszten se mondanam meg melyik muhus az igazi hus... :)


t72killer
(titán)
Blog

Ez mitől jövő? 15évvel ezelőtt véletlen egy "reggeli ital" nevű gyönyörhöz volt szerencsém. +akkoriban is volt már a teszkóban Csízió "sajt" - elég gány ízvilággal.


UnA
(Korrektor)
Blog

Akkor inkább műpunci.... nem, abból is legyen valódi. :K


t72killer
(titán)
Blog

20 év múlva azt is "újrafeltalálja" valaki...


Hieronymus
(addikt)
Blog

Sikerül feltalálni azt ami évtizedek óta létezik. Az olaj és a víz emulzióvá keverhető. Ezt használják például a gépi forgácsolás esetében kenő- és hűtőfolyadéknak.

Jó étvágyat hozzá.


Lauda
(félisten)
Blog

Lidl növényi alapú burgerpogácsa 5282ft/kg-ért? Esetleg növényi vegán készítmény darált hús helyett 4360ft/kg-ért? Aha. :U

[ Szerkesztve ]


UnA
(Korrektor)
Blog

Valamit valamiért. ;)

Ha vegán vagy, akkor csomó dolog alapból lehúzós árban van, és ez a gyártás egy elég bonyolult eljárás (éppen ezért nem tetszik nekem), vagyis ezt meg kell fizetni valahol.


Hieronymus
(addikt)
Blog

Ráadásul a darált hús szerű valamiből hamburger hússzerű valamit kell préselni.
A só és a bors is drága. Ötven grammal kevesebb anyag szinte ajándék a többlet költségek mellett, azonos áron.

Jó étvágyat a next level termékekhez.


Chaser
(titán)

nem tudom milyen íze lehet, de tippre karfiolból , tojásból, fűszerekből, zsemlemorzsából finomabbat csinálok :)


Vladi
(nagyúr)
Blog

A só nem gond, de miért nincs orosz vodka szintetikus bors? :F

üzenetek